-=- SUFERINȚĂ PERPETUĂ?!...-=-

 

     ROMÂNULUI ÎI PLACE SĂ SUFERE CONSTANT?!...

Este din ce în ce mai clar că statul român nu mai reprezintă, nici pe departe, interesele poporului român ci, mai degrabă, interesele altor entități, fie ele state străine sau doar extensii corporatiste ale acestora.

 Ceea ce mi se pare însă,  extrem de interesant, dar și curios în același timp, este cum de acceptă românii, aproape fără comentarii, să rămână săracii Europei, deși  atât resursele României, cât și poziția ei geografică pot fi un atu formidabil în favoarea prosperității lor. 

,,Munții noștri aur poartă,/noi cerșim din poartă în poartă”, ca  și  dclarația lui Vadim Tudor, precum că, ,,România nu are voie să fie o țară săracă”. 
Dar, surpriză, iată că chiar este...din ce în ce mai săracă! 
 
Din păcate, educația precară, cultura insuficientă, lipsa informațiilor REALE, fac din români o masă ușor manipulabilă, dar, mai ales, ușor exploatabilă...

În zadar ni se spune că lipsa capitalului național  va duce majoritatea noastră din ce în ce mai jos, în sărăcie,  iar minoritatea aservită intereselor străine, va crește și se va îmbogăți constant. 
 
Problema noastră cea mai mare este că...CITIM, VEDEM, dar NU REACȚIONĂM!...Aproape DELOC!...
 
Asta deși VEDEM că,  MULTINAȚIONALELE NU PLĂTESC TAXE decât cele pe salarii în schimb, Statul Român devine un adevărat ”bau-bau” pentru companiile ROMÂNEȘTI private. Vorbim aici, despre companiile care NU au protecție politică sau a Serviciilor, evident. 

 Mai VEDEM că, am ajuns să plătim apa, gazul, electricitatea și comunicațiile DOAR unor companii STRĂINE și totuși... NU LUĂM NICIO POZIȚIE împotriva acestor lucruri.

 Am VĂZUT că, deși  resursele naturale ale țării n-au fost niciodată ale vreunui guvernant român, sunt oferite, totuși, DE CĂTRE ACEȘTIA, PE ȘPĂGI GRASE, APROAPE GRATIS...străinilor 

Chiar nu conștientizăm că acești guvernanți, tip ”marionetă”  NU AU NICIUN DREPT PERSONAL ASUPRA RESURSELOR VITALE ALE ȚĂRII?!...Ele sunt ale României, ale românilor ȘI AR TREBUI SĂ CONTRIBUIE LA PROSPERITATEA GENERALĂ A ROMÂNILOR.
  
VEDEM însă, cum NU  ne folosim nici de poziția geografică, de potențialul nostru ca Țară aflată la răscruce geostrategică, pentru a putea NEGOCIA pe picior de egalitate cu PARTENERII noștri strategici.

Revenind la ce ne doare mai tare, NU ÎNȚELEGEM,  majoritate covârșitoare  a noastră, că TAXAREA COMPANIILOR PE CIFRA DE AFACERI este singura SOLUȚIE de a obliga corporațiile să îndeplinească o condiție recomandată de U. E., și anume aceea de de a PLĂTI IMPOZITELE ÎN ȚARA ÎN CARE FACI PROFIT!

Politicienii noștri NU O APLICĂ pentru că,  fie direct, fie indirect, beneficiază MATERIAL de prezența acelor companii multinaționale.
 Acest comportament al guvernanților români nu poate fi etichetat decât ca ÎNALTĂ TRĂDARE A INTERESELOR NAȚIUNII ROMÂNEȘTI!
 
Din 1989  și până azi, cei care s-au perindat pe la putere AU DISTRUS TOTAL, CU BUNĂ ȘTIINȚĂ, TOT CEEA CE AR FI PUTUT CONSTITUI, ÎN DOMNEIUL ECONOMIC,  O CONCURENȚĂ ACTIVĂ PENTRU COMPANIILE STRĂINE europene sau nu. 

 Desigur, acest lucru s-a petrecut, contra unor șpăgi uriașe.
Apa, gazul, energia electrică și comunicațiile au fost vândute. 
Total sau parțial.

 Așa că, pe cel care le oferă altora, în schimbul unei ...șepci, dar și pe ȚOȚI CEILALȚI POLITICIENI DE DUPĂ 1989,  trebuie să-i considerăm trădători ai națiunii române.  

Acum,  VEDEM CU OCHIUL LIBER, că TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ UTILITĂȚI ÎN ROMÂNIA, NU NE MAI APARȚIN DEMULT, asta cu tot cu resursele din pământ.  

În plus, ca bonus, AU DISTRUS și aproape TOT CAPITALUL BANCAR ROMÂNESC fie prin vânzarea lui directă, sau prin căpușare și falimentare...
Un bun exmplu ar fi marile lovituri pe care sistemul bancar românesc le-a încasat în ultimii 30 de ani. 


Și, uite-așa, VEDEM că, prin vinderea utilităților și a sistemului financiar, am fost lipsiți aproape total de un sistem propriu de finanțare, fapt ce a contribuit copios la DEVALIZAREA ȚĂRII.

TOȚI CEI CARE AU SEMNAT VÂNZAREA ACTIVELOR ROMÂNEȘTI TREBUIE CONSIDERAȚI MARI TRĂDĂTORI AI INTERESULUI NAȚIONAL și deci, MARI TRĂDĂTORI AI ROMÂNIEI!

Un alt exemplu elocvent de MARE TRĂDARE A NAȚIUNII ROMÂNEȘTI este și momentul privatizării(în fapt VÂNZĂRII) Petrom  către OMV – atunci cănd s-au vândut inclusiv resursele naturale, cele din pământ, cu toate că ele nu erau nici ale lui Adrian Năstase, nici ale lui iliescu și nici a vreunui politician român. 
Ele, acele resurse, erau DOAR ale României. 

Acum ele sunt deținute de un STAT STRĂIN.

În consecință, românul de rând, ce ar fi putut să beneficieze fie prin taxe, fie prin redevențe, fie prin măsuri fiscale corecte, a rămas fluierând a pagubă. 

În prezent, resursele pe care România le are în Marea Neagră vor fi la fel de inutile pentru români precum și alte beneficii pe care România le-ar fi putut avea. 

  În România, un kilometru de autostradă costă între 3,5 și 8,5 milioane de euro. 
Cu 15 miliarde se puteau face, în medie, 2.500 km de autostradă, doar din banii luați din... TRANZIT!... 
În loc să fim mai bogați, suntem și mai săraci
De ce? 
Pentru că, s-ar părea că, nouă, românilor ne place să fim sărăcai și să ne plângem mereu de milă, votând cu ambele mâini trădători de neam. 
În schimb, pe cei care încearcă să-i mobilizeze pentru a-și curăța țara de mizeria politică de tip mafiot, sau pe cei care se luptă pentru drepturile TUTUROR ROMÂNILOR, îi ignoră, îi ridiculizează, îi omoară, fie mediatic, fie chiar fizic!...

România este săracă și va rămâne săracă, și asta nu pentru că străinii vor, ci pentru că românii îi iubesc și îi ALEG DOAR pe cei care îi trădează, pe cei care îi mint, pe cei care își bat joc de tot ce înseamnă a fi român. 

Lista celor care au trădat și trădează România este foarte lungă, este actuală și toți cei care și-au bătut joc sunt în viață și...chiar ...O DUC FOARTE BINE, CU PENSII SPECIALE ȘI CU RECOMPENSĂRI  URIAȘE...

Durerea cea mare este că, este extrem de posibil ca, urmașii direcți ai trădătorilor,  își vor bate, la fel, joc de țară și, implicit, de copiii noștri.

Lucru extrem de plauzibl să se întâmple, DACĂ NU VOM ACȚIONA ACUM, TOȚI, UNIȚI, SUB ACEEAȘI UMBRELĂ NAȚIONALISTĂ!...

 

Comentarii