-- RĂSCOALA DIN 1907 ...ALTFEL decât am fost noi învățați să știm...---

     -- ADEVĂRATA CAUZĂ A RĂSCOALEI DIN 1907 --  

Atâta se mai plânge de mila jidanilor-khazari și o parte din evreimea semită din România și a lucrurilor ”pătimite” chipurile  de ei, de-a lungul timpului, pe aceste meleaguri și atâta se mai plânge și de mila așa-zisei case regale a României, încât trădătorii și alogenii, ce-și spun politicieni, alocă zeci de milioane de euro, anual, pentru susținerea Institutului Elie Wiesel și despăgubirea Hohenzollernilor din banii românilor. 

 La 1907, țăranii români, urmași ai dorobanților si roșiorilor care, 30 de ani mai devreme, luptaseră și câstigaseră independenta Țării, reprezentau 80% din populația României, în timp ce mai bine de jumatate din suprafața agricolă a Țării se afla in stapanirea a catorva sute de moșieri, mare parte dintre ei jidani-khazari. 

 Asta pentru că, marile puteri ale Europei condiționaseră, în 1878, recunoașterea independenței României, de garantarea cetățeniei... române tuturor evreilor, în majoritatea lor, fiind jidani khazari, de pe teritoriul Țării, ebrei care, mai apoi, s-au transformat în cei mai mari proprietari de terenuri arabile din Țară. 

 Asta i-a facut pe țăranii români chiriași în propria Țară. Deci, pentru ce au luptat românii la 1877? 
 Pentru a-i face pe jidanii-khazari bogătașii Țării? 

 Acești mari proprietari închiriau parcelele de teren țăranilor români, la prețuri stabilite după bunul lor plac. 
 În 1907, familia evreiască, de origine khazară,  Fischer, care deținea nu mai putin de 75% din terenul arabil de pe suprafața a trei judete din Moldova, a refuzat pur si simplu să mai reînnoiască contractele, iar țăranii din zonă, primii fiind cei din Flămânzi, s-au revoltat, provocând Marea Răscoală Țărănească de la 1907. 

 Ce a facut atunci casa de Hohenzollern, căreia azi încă mulți români îi aduce osanale și căreia cu toții, din banii noștri, îi subvenționăm huzurul? 
 A decis înabușirea în sânge a revoltei. 

 La asta se adaugă arestarea a mai multor intelectuali și profesori care s-au manifestat solidari față de țărani. 
Vă sună cunoscut? 
 Asa făceau și comuniștii, mai tarziu, cu cei ce contestau deciziile regimului. Ambasadele străine de la București raportau la acea vreme mii de victime (Austria: 3.000-5.000 , Franta: 10.000-20.000), in timp ce autoritățile locale vorbesc despre ... ”421 de victime”, mușamalizând genocidul țăranilor. 

 De ce nu avem niciun institut, sau vreo comisie care, de pildă, sa cerceteze evenimentele din anul 1907 și să-i despăgubească pe urmașii țăranilor EXECUTAȚI la ordinul lui Carol I prin intermediul lui Dimitrie Sturza, sef al guvernului și cel care a a declarat starea de urgență? 

 De ce nu se înființează o comisie care sa cerceteze crimele săvârsite direct ori indirect de comunitatea jidano-khazaro-evreiască din România împotriva românilor, prin ucidere, înfometare, privare de pământ etc? 

 Că noi, de oameni proști de buni, buni ce suntem, pe toți îi despăgubim, pentru MINCIUNI și fapte MAI MULT ÎNCHIPUITE ȘI INVENTATE de șmecheri, îi despăgubim pe urmașii de foști regi ce au abdicat de bună voie, pe tigani, pe evrei, pe urmași de grofi maghiari, dar....mai puțin, spre deloc, pe ai noștri eroi-martiri și victime adevărate.

                                                (adaptare după Valentin Român) 


Comentarii

  1. Asa cum le-a venit randul fostilor mosieri,bancheri, si fabricanti ce au exploatat fara mila acest popor roman,respectiv dupa anul 1946 cand au ajuns in sa zisele ,, beciuri domnesti ",construite tot de ei,asa o sa le vina randul tuturor celor de dupa 22.12.1989 care au ajuns la putere pe cadavrele tinerilor ucisi miseleste in decembrie 1989!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta sa se facă dreptate și poporul sa prospere .

      Ștergere
    2. Degeaba, noi.......... ,,ramanen tot ca prostii!""

      Ștergere
  2. Se pare ca domnul Johann Ulmann este mai roman dect multi dintre actualii conducatori ai Romaniei. Ca sintem categorisiti prosti nu trebuie sa ne mire. Cind alegi presedinte un tigano israelian bolsevic(Ilici Iliescu), un israelian full(Constantinescu,), un tataro-israelian(Chiorul Basescu), si un neamt gingav, abia de stie sa rostesca scremut citeva cuvinte in limba romana, ce fel de viitor sa avem. Nu am invatat pina acum sa alegem presedinte un cetatean roman de nationalitate romana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarat si trist,dar poate tineretul scolit in strainatate v-a reusi sa scoata tara din mina telectualilor care o conduc astazi

      Ștergere
    2. Tineretul "scolit" in strainatate, .........tocmai el devine coda de topor, a tradarii si vinzarii de Tara !!!

      Ștergere
    3. Așa suntem noi românii. Ne invidiem unul pe altul,și dealungul istoriei ,noi ne-am mâncat unul pe altul și atunci a trebuit sa vina fanarioți, hohenzolerni și alții care sa ne împace și sa ne stăpânească. Ne meritam soarta.Noi am avut și adevărați patrioți, dar, i-am ucis mișelește.

      Ștergere
    4. "tineretul solid din strainatate"... ????

      Ștergere
    5. romanilor le mai trebuie cateva generatii pana sa se trezeasca la realitate sau sa ajunga atat de jos incat doar viata sa le mai conteze...

      Ștergere
  3. evrei nu ebrei, in primul rand.Boieri au fost cei care au fost in fata si carora li sa dat.Niciodata celui care merita, asta a fost organizarea STATALA ROMANA.Razboiul dus de populatie, naiva, a fost inselatorie cu acte.Jandarmeria , atunci ca si acum , a servit mana care ia hranit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog sa faceti deosebirea dintre evrei care sint semiti si jidani care sint lhazari , ruda cu maghearii .
      La 1907 foarte multi jidanii erau arendasi ai boierilor !
      Cititi-l pe Artur Keostler al 13-lea trib !

      Ștergere
    2. AVEȚI PERFECTĂ DREPTATE!...Confuizia cu jidanii-khazari a adus mari deservicii evreilor semiți...Articolul nu l-am scris eu... Voi încerca să remediez, intervenind în text....

      Ștergere
    3. Oricum ar fi...eu sunt sigură că, profitând de înghesuiala jidanilor-khazari - s-au mai strecurat și ceva evrei-semiți....:)

      Ștergere
    4. Mulțumesc pentru postările Dv-stră, sunt documentate, reale și adevărate.
      Felicitări 🎊!

      Ștergere
    5. ebrei este o prima numire a kazarilor-evrei....este acelasi lucru, te rog informeaza-te, mai lasa din aroganta de atotstiutor si te ajut cu un link , dar sper sa nu devii si mai arogant dupa....https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2019/02/09/avram-sumerianul-devenit-evreu/?fbclid=IwAR02NKJLnvSfhHZ6R4cJ-p6sfXZS5LAwtGANbtsoVglFHby_53W5ikOFI6w

      Ștergere
  4. Va venii și clipa ceea dar oare noi mai apucăm să vedem dreptatea ! Praf să se aleagă de toți care au jefuit țara și și-au bătut joc de acest popor furând și trădând !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta-ne si scapa poporul nostru de ticalosi ! Ajuta-ne DOAMNE ! ca nu are cine ! Doamne ajuta-ne ! Amin !

      Ștergere
    2. Nu blestemand se rezolva situatia noastra, ci rugandu -ne . Asa sa NE-ajute BUNUL DUMNEZEU .Sa NE DEA intelepciunea de care avem nevoie !!!

      Ștergere
  5. Pai, un "holocaust" al romanilor datorat evreilor creatori de securitati comuniste - astazi avem 8 oficiale - , separarea holocaustului din Regat fata de cel din Ardealul ocupat militar de austro-germano-ungaria?

    RăspundețiȘtergere
  6. Romani ! Fitzi tari si mindri a fi creshtini si NATZIONALISHTI ...altfel ve-tzi pieri curind...si ca tzara, si ca neam...
    SA VA AJUTE DUMNEZEU...

    RăspundețiȘtergere
  7. FFF ADevarat ! Dar... Nu VA FI ASA ! Dumnezeu nu va permite ca acest pamant sfant sa dispara ! Doamne ajuta poporul dac-roman ! Amin !

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare de ce se intampla numai la noi,de sute de ani,aceiasi si aceiasi poveste ?boierii dadeau tribut la poarta,etc.etc.mi-e si scarba sa mai continui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt intru totul de acord cu cele postate ! Intradevar, casa regala prin Carol I a inabusit in sanfe rascoala din 1907 _ aprox. 11 000 tarani morti !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma întreb cu sinceritate ce așteptăm când noi nu am reușit sa ii pedepsim pe cei care au ucis în 1989.?

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna nu aveti si pagina de Facebook? V-am cautat dupa nume si nu v-am gasit. Mi-ar placea sau like unei pagini de genu'. Informatiile acestea merita sa ajunga la cat mai multa lume. Eu am citit cartea "Noi nu suntem urmasii Romei" de Napoleon Savescu. Pe Youtube este o serie de 16 (cred) documentare care prezinta adevarata noastra istorie. Las aici pentru cine e interesat link-ul primului documentar, pe celalalte le puteti gasi usor https://www.youtube.com/watch?v=ELd2ll_lrAE

    RăspundețiȘtergere
  12. Desigur că am și pagină de Facebook....numai că, aceasta îmi este blocată aproape...non-stop...am deja 4 block-uri a câte 30 de zile fiecare...cu doar o pauză de o zi între ele!...ADEVĂRUL NU ESTE PE PLACUL TUTUROR!...:)
    Pagina de facebook este pe numele POP-SILAGHI CLAUDIA...
    VĂ MULȚUMESC EPNTRU ATENȚIA ACORDATĂ!

    RăspundețiȘtergere
  13. Noi va multumim Doamna pentru tot ceea ce faceti.. Eu v-am cautat dupa Claudia Getia. Imi voi face cont si aici. Mi-a fost mai usor sa las un comentariu ca anonim. Acum va caut pe Facebook.

    Alexandra N. T.

    RăspundețiȘtergere
  14. NUMAI UNITI SI FARA ORGOLII VOM REUSII SA NE LUAM TARA INAPOI,AVEM NEVOIE DE UN TEPES ADEVARAT ,FARA MILA

    RăspundețiȘtergere
  15. si acum cum e situatia in tara? nu suntem vanduti? la cine sunt resursele noastre? cine detine petrolul, cine incaseaza banii de la gaze electricitate? cine ne exploateaza padurile? istoria se repeta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect adevărat...De asta ne și chinuim, unii dintre noi, să trezim CONȘTIINȚA NAȚIONALĂ și să ne alegem conducători mai potriviți....adică...., complet ALȚII decât cei care sunt pe scena politică din 89 și până azi...

      Ștergere
  16. Jidanii au fost si sunt prezenti in toate structurile de conducere din Romania, iar un jidan NU VA SERVI NICIODATA INTERESELE TARII IN CARE LOCUIESTE IN DETRIMENTUL STATULUI EVREU. In 1989 Petre Roman, fiul lui Ernst Neulander ,( n. 1913-d. 1983, jidan maghiar originar din Oradea, organizator al Securitatii romanesti , sef al Serviciului de propaganda, cultura si educatie (ECP) al Armatei romane, transformat ulterior in Directia Superioara Politica a Armatei, fost comandant al inchisorii politice Gherla) si Silviu Brucan ( Saul Bruckner pe numele jidanesc, fost redactor sef la ziarul Scanteia, fost ambasador la Washington 1956-1962, vicepresedinte al Consiliului Radio TV Romane 1962-1966) au ordonat uciderea lui Nicolae Ceausescu, cel caruia i se poate reprosa orice, dar nu si faptul ca nu a fost un roman patriot, care si-a iubit tara si a incercat scoaterea ei de sub controlul finantei mondiale condusa de jidovi. Suntem un popor care nu-si cunoaste istoria adevarata, doar cea fabricata de alt jidan, Mihail Roller. POPOR ROMAN, TREZESTE-TE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din mare nefericire pentru noi, românii, AVEȚI PERFECTĂ DREPTATE...:(

      Ștergere
  17. Materialul este foarte corect,cu precizarea că este bine a nu se face confuzie între adevărații evrei din Țara Canaanului și ăia care se autonumesc evrei,adica jidovii khazari,veniți în sec.VII d.H. din fundul Asiei și care-s neamuri cu hunii și turcii.

    RăspundețiȘtergere
  18. ptr primirea jidanilor sa-u facut presiuni asupra conducatorilor statului inca de la unirea Moldovei cu Tara Romaneasca .primul a fost Cuza ,alungatin urma unei monstroase coalitii .a fost adus Carol 1 care era german dar cu origini evreiesti si care a dat cetatenie romana la 500000 de evrei .A urmat Fedinand care adat si el cetatenie la acelasi nr de evrei ( Bratianu a fost demis ptr ca s-a opus la semnarea tratatului de pace de la Paris )A venit Carol 2 caruia i s-a impus acelasi lucru prin I G Duca si acesta a platit cu viata .A venit Maresalul Antonescu care a protejat cit a putut etnia de deportarile germane si de antipatia populatiei dupa ororile facute de evreii sovietici impotriva Armatei Romane cind am cedat Basarabia .Am fost vinduti rusilor care si-au trimis propagandisti evrei care au ocupat toate functiile de decizie in stat si au organizat cea mai crunta teroare impotiva elitelor si cetateanului roman(lucru despre care ne este interzis sa vorbim ,cicae libera exprimare,)Si cu toate acestea poporul tace ptr ca nu mai avem elite care sa spuna adevarul,dupa 1989 am fost furati de toate bunurile nationale si adusi la pragul saraciei,se distruge sentimentul national,se sanctioneaza orica minima manifestare de patriotism sub acuzatia de extremism si intoleranta sau antisemitism asa cum au facut si in 1907

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca trebuie sa capatam protectia unor mari puteri, care ar trebui s aibe unele interese LIMITATE (subliniez LIMITATE) la noi. Acestea ar fi in ordine: Germania, Franta, China, Rusia, USA, Israel, Anglia. Noua cel mai mult rau ne-a facut Anglia, si inainte de 1877 dar si dupa 1940. Poate alta data voi explica despre actiunile Perfidului Albion, ce a declansat in realitate cele doua razboaie mondiale..

    RăspundețiȘtergere
  20. Miroase un pic a manipulare, imbinati adevarul istoric cu lucruri mai putin adevarate si un sentiment antisemit evident. Lasati sa se inteleaga ca evreii erau proprietarii pamanturilor cand in realitate proprietarii erau boierii romani dar arendasii (interpusii intre boieri si tarani care la randul lor aveau administratori pe mosii) alesi de boieri erau evrei.Marii boieri, sătui de viaţa la ţară, preferau viaţa comodă de la oraş şi arendau marile lor moşii. Arendaşii trebuiau să-şi scoată cheltuielile cu arenda, dar şi profit pe deasupra. Teritorii întinse din Moldova în special, inclusiv zona Botoşaniului şi a Dorohoiului, au ajuns să fie luate în arendă de evrei veniţi din Imperiul Austro-Ungar, în special de la Cernăuţi. Cel care avea cele mai importante posesiuni era Mochi Fischer. Deţinea în arendă 11 moşii, cu sute de mii de hectare. Ţăranii foloseau pământul moşiilor în baza unor învoieli agricole cu arendaşii. În principal, era vorba de zile de muncă pe care ţăranul trebuia să le presteze pe pământurile arendaşului.In anul 1906, in nordul Moldovei, arendaşii îşi disputau ultimele moşii rămase în stăpânirea boierilor. Ultima dintre acestea era a lui Mihalaki Sturdza, de la Flămânzi. Boierul dorea să se mute la oraş şi pe moşie se băteau doi arendaşi evrei, Mochi Fischer şi cumnatul său, Berman Juster. Pentru a obţine sprijinul ţăranilor şi a-l convinge pe boier, Mochi Fischer împreună cu omul tocmit de acesta drept viitor administrator, Gheorghe Constantinescu, promite oamenilor învoieli avantajoase. „Pentru a obţine sprijinul ţăranilor, omul arendaşului a promis tot ceea ce doreau să audă ţăranii. Sunt documente în acest sens. În primul rând, că vor avea mai mult timp pentru a-şi ara ogoraşele. De altfel, despăgubirea pentru zilele de muncă la care nu se prezentau era acceptabilă“, preciza istoricul botoşănean Ionel Bejenaru. Mochi Fischer a câştigat sprijinul ţăranilor, dar nu şi-a ţinut cuvântul. Din contră, a refuzat să încheie înţelegerile convenite cu ţăranii si de aicio a pornit revolta.

    Aceste fragmente sunt dintr-un articol foarte bine documentat din ziarul Adevarul pe care il puteti citi integral aici https://adevarul.ro/locale/botosani/secretul-istoric-antisemit-rascoalei-1907-Impotriva-cui-s-au-ridicat-adevarat-taranii-moldoveni-ascuns-revolutia-orasenilor-botosaneni-1_55c466b4f5eaafab2c54c187/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este preluat, dar rădăcinile mele cele mai adâncă sunt din inima Moldovei - Suceava și Botoșani- așa că...am mai auzit și eu câte ceva, informații din ”folclorul” sătesc, transmis din gură-n gură...

      Ștergere
  21. Âsta-i poporul român, uită toate nelegiuirile, iartă, iubește tirania și alege prost întodeauna...sau nu are de unde alege...

    RăspundețiȘtergere
  22. Din "folclorul" satesc am aflat si eu ca erau evrei civili printre soldati si care trageau cu pusca in tarani.

    RăspundețiȘtergere
  23. Jidanii au fost si sunt prezenti in toate structurile de conducere din Romania si din toata lumea , iar un jidan NU VA SERVI NICIODATA INTERESELE TARII IN CARE LOCUIESTE IN DETRIMENTUL STATULUI EVREU

    RăspundețiȘtergere
  24. Pe acest pămînt al nostru sîntem locuitori temporali?Nu stăpîni.Adevarat ca noi sîntem fii acestui pămînt născuți din el pe care strămoșii l-au adaptat cu sînge și îngrășat cu trupuri.Aici nu a fost și nu va fi bine ca peste tot de fapt pînă nu va dispărea PROPIETATEA ASUPRA LUI(pamintului)Aceasta este cauza adevarata nu sovinismu care nu este decit o unealta.Deci fratilor:ADEVARUL SI LIPSA PROPRIETATII C.P. ASUPRA PAMINTULUI nu și asupra altor bunuri create de om ATENTIE

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu