-=- AȘA SĂ FIM NOI, OARE?!...-=-

                                - INACTIVI, NEPĂSĂTORI, LAȘI, INDIFERENȚI, PĂRTAȘI...

                  AȘA SĂ FIM NOI, OARE?!... - 

      Stau și mă întreb, din ce în ce mai des în ultimele luni, DE CE suntem atât de reticenți, până la absurd, atunci când vine vorba de IMPLICAREA noastră EFECTIVĂ la bunul mers al societății în care trăim. Suntem, mai ales de vreo 3-4 ani încoace, extrem de activi în mediul on-line, unde ne spunem clar părerea și, mai ales, SUNTEM TOȚI DE ACORD că...TREBUIE SĂ FACEM CEVA CONCRET...  

Frumos gând și ușor de zis, dar s-ar părea ...aproape imposibil de făcut?!...Cum să ne debarăsăm de teama, mai mult închipuită, că n-am reuși ce ne propunem, sau că ceilalți din jurul nostru ne-ar putea judeca în vreun fel...

TOȚI înaintașii noștri, iubitori ai pământului acesta binecuvântat AU FĂCUT câte ceva, fiecare-n dreptul lui, cât s-au priceput, fără frică și fără ezitări...Doar așa am rezistat mii de ani, ca POPOR.

Acum însă, în zilele noastre, nici măcar ACȚIUNI simple, benigne, care nu ne-ar putea afecta cu nimic în plan personal, ba chiar dimpotrivă, ne fac să facem doi pași în lateral, dacă nu chiar doi înapoi, când este vorba de A FACE CEVA....

Iată, un exemplu concret. 

De câteva zile, promovez oferta venită din partea ZIARULUI România Rațională, aceea de a ACCEPTA, ACREDITAREA DE PRESĂ necesară pentru a participa PASIV,  în mod NEUTRU și doar ca  OBSERVATORI DE PRESĂ,  la alegerile de luna viitoare. 

Asta nu ne-ar obliga cu nimic, ci doar ni s-ar oferi ocazia - poate unică în viață - de a vedea pe viu ce se petrece după ce se închid urnele și... începe numărătoarea voturilor exprimate.

Doar faptul că am fi PREZENȚI, ar putea CONTA ENORM pentru CORECTITUDINEA ACTULUI ELECTORAL.

În plus, ulterior, cu acea acreditare, se pot deschide multe uși pentru a primi răspunsuri prompte și  corecte la orice problemă am avea cu vreo isntituție de Stat, fie judecătorii, spitale, școli, ministere...

Avantajele ne sunt încă, greu de imaginat, poate de aceea preferăm să stăm în expectativă și să rămânem inerți. 

Dragii mei, A VENIT TIMPUL SĂ NE IMPLICĂM ACTIV, SĂ NE SPUNEM PUNCTELE DE VEDERE, SĂ ACȚIONĂM PENTRU VIITORUL COPIILOR NOȘTRI și, de ce nu, SĂ STĂM CU OCHIII LARG DESCHIȘI...PE EI! 

PE TOȚI, indiferent de culoarea lor politică!

Haidem, cât mai mulți, să fim MARTORI OFICIALI, MUȚI, DAR FOARTE ATENȚI, LA CELE CE SE VOR ÎNTÂMPLA LA URNE! 

SINGURUL nostru scop să fie doar  ASIGURAREA CĂ TOTUL VA FI ”PE BUNE” și că nu se vor face, din nou,  fraudele grosiere ce au avut loc în ultimele trei decenii.

NUMAI AȘA, INTERVENIND ACTIV, ÎN VIAȚA SOCIETĂȚII, VOM PUTEA RĂZBI PRIN MIZERIA CE-O FACE ÎN ȚARĂ, DE 30 DE ANI ÎNCOACE,  POLITICA DE TIP MAFIOTO-TRĂDĂTOR. 

De data aceasta, cu NOI de față,  le va fi un pic mai greu să fraudeze...

CINE ARE CURAJ SĂ SE IMPLICE?!...

A se reține: NU POLITIC, ci doar NEUTRU!....



Comentarii