-=- ARTICOLUL ZILEI: MANIPULARE CU...BĂTAIE LUNGĂ!?...(via Gina Mihalache)-=-

     O FOARTE POSIBILĂ EXPLICAȚIE...
                  Extrem de plauzibilă, din nefericire...


Așa-zisa "scurgere în presă" a propunerilor facute de Streinu-Cercel ca persoanele vârstnice să fie izolate de familie și relocate în spații amenajate (un fel de lagare de exterminare cel puțin psihică, de fapt) este doar o manipulare ordinară a minților românilor, care au devenit din ce în ce mai ingrijorați în legătură cu măsurile aberante și contradictorii luate de clasa politică în ultimele săptămâni. 

Pe de o parte, numărul relativ mic de îmbolnăviri de covid 19 în comparație cu gripa sezonieră și raportat la populația României, apoi și faptul că românii se încăpățânează să nu moară conform estimărilor celor trei ciocli de serviciu: Cercel, Rafila si Arafat, pe de altă parte, i-au pus pe guvernanți în situația penibilă de a nu putea justifica masurile exagerate luate pentru presupusa lupta impotriva epidemiei. 

Ei trebuie să găsească acum, neapărat, noi pretexte pentru a-și masca adevăratele obiective pentru care au fost investiți cu putere de păpușarii planetei, care au plănuit aceasta lovitură de stat la nivel mondial, nemaiîntâlnită până acum și facilitată de saltul tehnologic extraordinar din ultimii ani. 

Aceste obiective sunt: cedarea lichidităților și resurselor către bogații lumii, subminarea economiei naționale, sărăcirea și obediența populației, vaccinarea obligatorie și apoi microciparea pentru schimbarea genomului uman, controlul total și exterminarea liderilor patrioti si multe altele... 

Deocamdată se începe cu bătrânii, acei "mâncători nefolositori", nu-i așa? 
Pentru cine are o gândire rațională, e simplu să-și dea seama că se aplică scheme de manipulare (ca doar au experți în domeniu!) cum s-a întâmplat la referendumul pentru familie sau cu alte ocazii. 

Chipurile, la reacția vehementă a oamenilor privind închiderea celor de peste 65 de ani, Tătaru & comp. dă un pas înapoi. 
În realitate ei doar obișnuiesc mentalul colectiv cu restrângerea din ce în ce mai acută a drepturilor și libertăților fundamentale ale ființei umane, până la izolarea în lagăre a celor care se încăpățânează să creadă că omul este creat dupa chipul și spre asemănarea cu Dumnezeu, esența iubirii și libertății. 

Niciun alt om sau structură socială nu poate contesta acest fapt, nu poate silui voința cuiva. 
Dar ”păpușarii” sunt grozav de grăbiți.
 Am început să ne obișnuim cu homosexualitatea, (că "nu ne deranjează" sau "așa sunt ei, ce să le faci?"), acum acceptăm izolarea, (că "protejăm pe alții"), mâine vom accepta și vaccinarea obligatorie, (că "previne bolile" sau "ce rau ne poate face un vaccin?"), poimâine acceptăm și ciparea ("să fim în pas cu lumea") și răspoimâine vom euthanasia bătrânii ("să nu se chinuie, săracii!").

 Am cedat deja, pe rând, aproape tot ce am avut mai de preț. 
Oare vom ceda și sufletele din noi? 
Când ne vom aminti că trăim pe pământul apărat cu sângele vărsat al celor care au zis: "Pe aici nu se trece!"?
                                                              (Gina Mihalache)

Comentarii