-=- TRĂDĂTORUL ZILEI...-=- (adaptare după Glasul.Info)

= ÎN CURTEA FĂRĂ CÂINI ȘI DULĂI DE PAZĂ, LATRĂ TOATE JIGODIILE =



  
FIUL UNUI CELEBRU POET INTERNALIST ȘI PROLETCULTIST DIN VREMA LUI I.V. STALIN, TEODOR BACONSCHI, CONTINUĂ RĂZBOIUL CU PROMOTORII TRADIȚIEI ȘI CULTURII ROMÂNEȘTI.

Neobolșevicul Teodor Baconschi vrea sancționarea discursului “etnocratic, folcloric”.

Teodor Baconschi, favoritul postului TRINITAS TV. a luat la țintă mediile proromânești ”radicalizate”, unde s-ar fi amplificat ”un discurs etnocratic, folcloric, ruralist”.

  Așa cum noi mai remarcasem adeseori și în trecut, de sub snobismul culturnic (n.r. care uneori dă chiar într-o evidentă propagandă politrucă) a celor care scriu în ziarul ”Dilema veche”  răsare de multe ori grobianismul antiromânesc. 

Iată că, după Alexandru Florian care debita imensa imbecilitate cu “Orice român care se îmbracă în port național fără să fie țăran este fascist, legionar” , acum vine și Baconschi cu un text imbecil la adresa “discursului folcloric”, la adresa românilor care promovează reperele identitare românești: 

“Teologul și diplomatul Teodor Baconschi continuă războiul cu spectacolul lui Tudor Gheorghe, „Degeaba 30”, de data aceasta în paginile revistei Dilema veche. 
Teodor Baconschi vrea sancționarea legală a discursului „etnocratic, folcloric, ruralist”, distribuit inclusiv prin „mediile ortodoxe radicalizate”. Pentru acest teolog, orice formă de naționalism este comunism.

 Concluzia?
 Așa cum îi stă bine ”libertății de exprimare” într-o “democrație progresistă” visată de bunicii și părinții progresiști ai lui Baconschi, Patapievici, Tismăneanu, Andreea Esca, Silviu Brucan, Zoe Petre & comp., din Dilema Veche ni se scuipă coji de semințe în cap, pe o voce iritată de “mediile ortodoxe radicalizate”, de un “discurs etnocratic, folcloric”, considerate de Baconschi junior a constitui un “cocteil toxic, cu asezonări „daciste“”!? 
GLASUL.INFO

Comentarii