-=- Despre STAREA ECONOMICĂ A ROMÂNIEI POSTDECEMBRISTE...-=-

    - STAREA ECONOMIEI ÎN ROMÂNIA                           POSTDECEMBRISTĂ -
                             



Economia liberă de piaţă este astăzi un nonsens și în America şi oriunde aiurea, pentru că unii grăbesc fără discernămînt reîntoarcerea la piaţa liberă de tip Smith și astfel, greşesc fără măsură.

 Ei vor ceva ce nu mai există în Occident, ceva ce nici nu ar putea fi tolerat şi care nu are puterea de a supravieţui. 

Aceste orientări se transpun la noi în ţară în domeniul privatizării, politicii industriale, agrare şi terminînd cu acelea ale inflaţiei şi ale nivelului de trai. 

Este vorba de «reforma originală» românească!”. 

Peste tot pe unde au fost aplicate, aceste politici au fost falimentare şi au împiedicat dezvoltarea capitalului autohton. 

Ele nu sunt o soluţie pentru România. 

Un program de guvernare bazat pe politicile impuse de aceste organisme internaţionale nu poate da rezultate în România. 

Potenţialul ţării, precum şi politica autohtonă orientată spre a deveni parteneră a capitalului străin pot fi mult mai eficiente cu o altfel de abordare. 

România poate nu se poate descurca fără infuzia de capital străin, dar se poate descurca foarte bine fără semnalul dat de FMI şi Banca Mondială. 

 Este evident că se urmăreşte ca, prin condiţiile aberante impuse de FMI, Banca Mondială, Uniunea Europeană şi NATO, să se creeze destabilizare și haos economic în această ţară. 

Ne întrebăm: de ce sînt acceptate aceste condiţii de către cei care au jurat că vor apăra interesele şi integritatea României? 

Pentru că trebuie ştiut că acest scenariu apocaliptic pentru Poporul Român este cunoscut si acceptat de marile cancelarii ale lumii, de guvernele din Uniunea Europeană şi NATO, care, de 30 de ani, tolerează şi acceptă ca România să fie guvernată alternativ de aceeaşi bandă, în fond, de indivizi taraţi sufleteşte, cinici şi corupţi, vînzători de Neam şi Ţară, vinovaţi de uriaşe delapidări şi chiar de crime propriu-zise, infractori uşor de şantajat şi de manipulat de către cei care deţin probele acestor fărădelegi. 

Cârdăşia Occidentului “democratic” s-a văzut şi acum, recent, cînd nu a avut nimic de obiectat faţă de felul scandalos şi neruşinat în care guvernanţii de la Bucureşti au încălcat legile cele mai elementare ale justiției și democraţiei, ale statului de drept, iar protestele românilor nu au avut niciun ecou în Vest. 

De ani de zile, clasa noastră politică, indiferent de “culoare”, care s-a succedat le guvernare, se află la ordinul celor care au pus la cale acest program de de-românizare a României. 

Aflat astăzi în plină desfăşurare, acest plan se apropie de momentul în care nu va mai putea fi împiedicat, iar efectele catastrofale care vor rezulta vor fi chiar cele dorite de iniţiatorii săi.
                            
                           (surse Net)

Comentarii