-=- INVOCAREA ZILEI...-=-

     CUM NU VII TU, ȚEPEȘ DOAMNE!!?...
MOTTO:
”O Țară condusă de o dictatură securisto-polițienească, împărțită în clanuri de crimă organizată, care sunt colaboratoarele celor de mai sus, din sfera politicului, ascultând și îndeplinind cu sfințenie ordinele primite . 
Vai de mama noastră români, cum ne lăsăm călcați în picioare de niste porci...:( ” 
(Tiberiu Pușcău)

 ”ROMÂNIA CLANURILOR: O altă formă de SCLAVAGISM si REȚEUA DE LĂTRĂI ASERVIȚI MAFIEI: "Dincă - Criminal în serie", etc... 

Dragi români, ADEVĂRUL în cazul nenorocirii de la Caracal nu este important doar pentru mine și familia mea, ci pentru fiecare român în parte. 

Acoperirea și mușamalizarea acestui caz și a rețelei de "PROTECTORI"de la nivel înalt și foarte înalt, va perpetua un sistem bolnav în care, clanurile formate din: interlopi, politicieni, politisti, procurori, judecatori NU va vor mai da șansa de a supraviețui decât în condițiile lor și pentru interesele lor. 

Un NEOSCLAVAGISM s-a așternut și se așterne peste România spre satisfactia borfașilor care ne-au condus și ne mai conduc încă țara. 

Acest NEOSCLAVAGISM se va concretiza prin: stabilirea de către aceste clanuri a teritoriului fiecăruia într-un județ, stabilirea doar de către EI cine și unde se angajează pe contract de sclavie și aservire totală (mai ales la stat), cumpărarea pământului de la țăranii sărăciți pe MAI NIMIC și aservirea acestora.
Apoi, stabilirea doar de către EI cine merită și cine nu să promoveze în functii și să conducă instituțiile care ar putea să le controleze activitatea infracțională (poliție, parchet, judecători),  

Va acționa "DREPTUL LA VIAȚĂ ȘI LA MOARTE" dat de aceste clanuri mafiote asupra  copiilor noștri, asupra viitorului lor sau, la  folosirea acestora ca jucării sexuale după bunul lor plac. 

Nenorocirea de la Caracal i-a zguduit, dar au atâtea resurse și au o mobilizare uriață.
Caracatița de tip mafiot are multe brațe, dar UN SINGUR CORP!... 

Și-au trimis imediat la emisiuni toate cozile de topor pentru a se stabili ca Dincă e Rîmaru și că el a acționat de unul singur!... 
Un singuratic care chipurile nu are legătură cu tipul de clan descris mai sus și trimiterea lui rapidă în instanță pentru omor și, desigur, închiderea completă a cazului și a dezbaterilor  publice. 

Ei bine, dragi prieteni, dacă acum dăm greș în deconspirarea și devoalarea tuturor acestor clanuri,  România nu mai are un viitor normal pentru noi și copiii noștri. 

Resursele, instituțiile, până și copiii noștriă vor rămâne PROPRIETATEA LOR!... 

Așa cum a fost în era sclavagistă, în alte vremuri, cu alte mijloace dar cu același rezultat! 

Aceste CLANURI au înțeles că nu vă pot opri interesul pentru acest subiect ce vă atinge unde vă doare mai tare,  însă fac eforturi disperate pentru a ne trimite LA ORDIN oameni (unul mai ciudat ca altul), care ne explică, că Dincă era un simplu nebun, ba UNII, sub presiunea intereselor comune și-au și schimbat radical părerile în ultimele 2 zile. 
De dragul partidelor sau la șantajul unor instituții aservite MAFIEI.

(În imagine, TREI SFERTURI DIN ȚARĂ, ASERVITĂ MAFIEI POLITICE ȘI INTERLOPE)


”Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”

Comentarii