-=- RELIGIA ORTODOXĂ AUTENTICĂ ARE LA BAZĂ ZALMOXIANISMUL STRĂBUN, MULTIMILENAR -=-


"Trezirea - trezirea - trezirea", DA, e necesar să ne trezim, dar trezirea din ce și trezirea unde, spre ce anume (...), dacă nu mai știm de capul nostru, păi trebuie să ne trezim în primul rând din ecumenismul (ecumenism înseamnă lepădarea de credință si îmbrățisarea unirii cu toate ereziile, religiile lumii și idolatriile de tot felul, în care zacem morți și rătăciți DUHOVNICEȘTE). 
Adică, să ne trezim din apostazierea (renunțarea) de la Ortodoxia strămoșească, cea bazată pe principiile de viață și de credință străbună, Zalmoxiană.
Pe scheletul vechilor noastre credințe, MULTIMILENARE, s-au implementat cu dibăcie, acum vreo mie de ani, noi practici și dogme ce ne-au îndepărtat de vechile legi și ne-au USCAT SUFLETUL DUHOVNICESC, pentru a putea fi manipulați mai ușor... 

Eu vorbesc aici de cei care practică mersul la Biserica, care mai au o șansă, pentru ceilalți este periculos de spus ceva despre ce va fi cu ei... 
Deși, dacă mă gândesc bine, într-un fel, șansa ultimilor vine și din faptul ca nu au practicat în ultimii ani mersul la Biserică, așa încât au fost feriți, indirect și involuntar de spălătura pe creier pe care au făcut-o (intenționat!) Clerul (ierarhii, popii(nu preoții cu har!) prin Biserica creștină unde ne țin morți și captivi tocmai cei  (Clerul Bisericesc)carear trebui să ne păstorească pe drumul Duhovniciei, spre mântuire (idealul atât personal, cât și de Neam al românilor, dintotdeauna). 

Adică, ceea ce vreau să spun acum este foarte sensibil, nu doct sau prețios, ci delicat și nu ușor de înțeles corect, căci căderea - adică, declinul ca popor și, poate și ca Neam, ne-a venit tocmai de la faptul că nu ne-am păstrat curată Ortodoxia STRĂVECHE, cea cu rădăcini adânci în vechea spiritualitate geto-dacă strămoșească  (adică, rânduiala Ortodoxă ca fel de viețuire DUHOVNICEASCĂ creștină, deci nu e vorba de tipic sau de formă, ci de fond).

ORTODOXIA ESTE URMAREA DIRECTĂ A VECHII SPIRITUALITĂȚI GETO-DACICE ȘI A TRADIȚIILOR STRĂMOȘEȘTI  care, deși erau destul de  diferite,  urmau totuși ACELEAȘI LEGI DE AUR ALE UNIVERSULUI. 

Peste ORTODOXIA AUTENTICĂ s-a suprapus însă, treptat, cu samavolnicie, dogma NOUĂ  venită de aiurea....

La această taină a fără-de-legii s-a lucrat, în ascuns, de către iudeo-masonerie, tocmai prin Clerul Bisericii (de sus in jos ) și, din păcate, chiar ei ,”Păstorii”, Ierarhi și Preoți ai ”Turmei Lui Hristos” au devenit cei mai periculoși 
"GROPARI AI NEAMULUI ROMÂNESC".

Menționez, încă o dată că, de la această regulă sunt exceptați PREOȚII și CĂLUGĂRII ce au păstrat nestinsă flacăra ortodoxiei adevărate!
Aceast lucru îl spunea clar, încă de acum câțiva ani buni și 
Părintele Iustin Pârvu! 

EI, clericii și mai marii sistemului religios AU FOST,  ȘI SUNT ÎN CONTINUARE, cei mai periculoși, pentru că au acționat și încă mai acționează DIRECT asupra SUFLETULUI ANCESTRAL AL ACESTUI POPOR MULTIMILENAR.

Uscându-ni-se SUFLETUL putem fi extrem de ușor manipulați de forțele exterioare. 

Ca dovadă că acesta le-a fost scopul este faptul că sistemul Religios românesc este implicat DIRECT și PUTERNIC ÎN POLITICĂ, profitând la maxim de corupția ce guvernează de 30 de ani România....


Ce vreau eu sa spun, și mă știu că vorbesc în cunoștință de cauză pe acest subiect, după o amară experiență personală de niște ani cu "trezirea duhovniceasca ", am reușit, Slavă si Multumita Lui Dumnezeu, radiografierea căderii si goliciunii românilor în ceea ce privește "lipsa totală a duhovniciei ” și a bărbaților încercați duhovnicește, bărbați care lipsesc cu desăvârșire din actuala societate românească modernă.

Din această cauză și vorbesc acum un pic mai la general, nu aplicat, pentru că poporul român nu mai înțelege, deoarece s-a pervertit, a ajuns prea des-creștinat, desigur și din cauza celor 50 de ani bolșevism-comunism, pe care i-am tolerat, cu toții, cu lașitate și în complicitate.

Nu includ, desigur, aici, pe Sfinții Închisorilor bolșevic-comuniste, care au făcut mănăstiri din pușcăriile bolșevice! 

Da, mai mult decât noi,  vrea Dumnezeu unitatea românilor, dar vrea o unitate în Duh si Adevăr, căci fără Adevăr nu se poate construi ceva bun, iar Adevărul este numai în jurul Adevărului de credință, fără dogme și cuvinte goale, strecurate anume pentru a tulbura și usca SUFLETUL CREȘTINULUI-ORTODOX AUTENTIC...

Sintagmele ”crede și nu cerceta„...”întinde și celălalt obraz dușmanului” ...”capul plecat, sabia nu-l taie”...”să faci ce spune popa și nu CE FACE el”...etc...au fost inoculate treptat pentru a ne pierde DEMNITATEA și INDEPENDENȚA ca 
ROMÂNI STĂPÂNI PE ȚARA LOR.

Orice altă unitate între români, care nu este profundă și venită din VECHEA ORTODOXIE Creștină, este desigur și ea tot o unitate, dar mincinoasă, contra Adevărului și va duce mai devreme sau mai târziu la un mare dezastru național! 

    Numai cu o gândire atentă, interogativă și critică, putem avea și primi răspunsurile adevărate!
                                         (adaptare după o idee Alexian Craiovescu)


Comentarii