-=- FEREȘTE-NE, DOAMNE, DE PRIETENI....-=- (autor, Costel Verbita)


        În România este în desfășurare, deja, UN PLAN MINUȚIOS DE DESFIINȚARE, DE DISTRUGERE, asemănător și tipic celor desfășurate  în Palestina, Libia, Irak, Siria...efectuate de NATO și aliații săi...
 Așa ne putem explica și putem înțelege mai bine de ce, de 30 de ani încoace,  NU S-A CONSTRUIT NIMIC ÎN ȚARA NOASTRĂ, ba...DIMPOTRIVĂ, S-A DISTRUS TOT CE ERA MAI BUN.
     Numărul soldaților și e logisticii, a mașinilor de război, ce au distrus toate aceste țări, se află acum pe teritoriul României, prin intermediul alogenilor aflați la putere, dar și a românilor trădători de țară.
(A nu se înțelege cumva că, la o adică, rușii ar fi mai de treabă!...) 

    Cu numai 2 ani în urmă, un Geolog cu experiență spunea: 
”dragi români, vă plângeți că se taie pădurile în România, dar ferească-ne D-zeu de mai rău, căci PLANUL LOR CEL MAI IMPORTANT este acela de a pregăti terenurile pentru exploatarea minereurilor, exact din acele locuri de unde se defrișează mai cu spor...
 Hărțile geologice ale tuturor descoperirilor de minereuri rare și foarte rare,  au fost furate (date ”dispărute”), dar eu le am în memorie și așa pot obserav cum,  bizar,  se defrișează EXACT ACOLO UNDE, ÎN SUBSOL, SUNT MINEREURILE RARE!
 Nu mai contează nici măcar că sunt zone protejate în rezervații  către UNESCO.
Acesta-i adevărul cel adevărat: VOR SĂ FACĂ DIN MUNȚII ROMÂNIEI, CEA MAI MARE EXPLOATARE DE MINEREURI și nu de orice fel de minereuri,  ci DIN CELE MAI RARE DE PE PLANETĂ.
                                        
                                   (autor, Costel Verbita)



Comentarii