-=- AXIOMA ZILEI...-=-

                       

„Cultura de masă s-a degradat înfiorător fiind infestată de grosolănie, sexualitate de mahala, incitare la ură, umor grobian, șmecherie, agramatism, ignoranţă. 
Televiziunile oferă 0,01% cultură. 
Se urmăreşte, parcă, îndobitocirea acestui neam.” (prof.George Pruteanu)

 Dacă majoritatea dintre noi ne-am folosi creierul la 85% din capacitatea lui de a gândi, nu am fi ajuns să ne urâm, invidiem şi răzbunăm prosteşte între noi, ființe pământene (de ce ființe pământene? Pentru că asemenea sentimente se răsfrâng şi asupra necuvântătoarelor, a vegetației şi a mediului înconjurător), prin urmare, făcând zilnic exercițiul gândirii, ne salvăm pe noi şi vom putea trăi în perfectă simbioză și aromonie cu  tot ceea ce ne înconjoară, fericiți!

ACEASTA ERA ȘI RELIGIA STRĂVECHILOR GEȚI, STRĂBUNII NOȘTRI ANCESTRALI, RELIGIA ZALMOXIANISMULUI și A LEGILOR LUI  FRUMOASE - BELAGINELE- EI ERAU ADORATORI AI SOARELUI ȘI A TOT CEEA CE ESTE VIU, RESPECTÂND ȘI IUBIND NATURA ÎN ÎNTREGUL EI!
EI ȘTIAU CĂ TOTUL ESTE ÎNTREPĂTRUNS ȘI INTERCONECTAT, CĂ TOTUL ESTE UNA ȘI UNA SUNTEM TOȚI, IAR ORICE DEZECHILIBRU POATE DUCE, ÎNTR-UN FINAL, LA DISPARIȚIA SPECIEI UMANE...



Comentarii