-=- SEMNALUL DE ALARMĂ AL ZILEI...-=- ( cu Șerb Marcel Gheorghe)

                       
                 - SEMNAL DE ALARMĂ 
       sau,  ATENȚIE LA NEATENȚIE! -


”Nu sunt un alarmist, dar constat zilnic următoarele lucruri care ne ameninţa ŢARA şi NEAMUL : 

1. Zilnic tot mai mulţi români pleacă din Ardeal şi din ŢARĂ 

2. În fiecare zi creşte învrăjbirea între cetăţenii României pe criterii politice 

3. Creşte decalajul economic între Moldova, Tara Românească şi Ardeal, investiţii străine mult mai mari în vestul ţării din partea occidentului (vezi alianța vestului). 

4. Se înmulţesc acţiunile IREDENSTITE ale maghiarilor în Harghita, Covasna, Tg. Secuiesc. 

5. Cresc acţiunile provocatoare împotriva românilor, odată cu JIGNIREA SIMBOLURILOR NAŢIONALE şi ÎNDEPĂRTAREA LOR din Ardeal. 

6. Prin inducerea unei stări conflictuale între vestul ţării şi zona de sud - est, se induce o stare de tensiune şi rupere a ŢĂRII .

7. Pe zi ce trece SENTIMENTUL DRAGOSTEI de ŢARĂ, PATRIOTISMUL, scade în rândul populaţiei din Ardeal, deschizându-se o poartă spre VEST şi o simpatie pentru occident. 

8. Se vând pământurile în vestul ţării. 
Investitori străini din Ungaria şi Italia sunt încurajaţi de statele lor, şi ajutaţi financiar să cumpere terenuri. 

9. Nu există nici o reacţie din partea AUTORITĂŢILOR ROMÂNE, împotriva atacurilor IREDENTISTE din Ardeal, iar politica partidelor de guvernământ este de maximă toleranţă şi umilitoare acceptare la toate doleanţele UDMR, pentru a se putea menţine în fruntea ţării. 

10. Ungaria și alte state vecine ROMÂNIEI, îşi manifestă făţiş pretențiile faţă de teritoriul ROMÂNIEI, respectiv Ardeal, fără ca guvernul de la Bucureşti să aibe vreo reacţie. 

11. Biserica ortodoxă Romană este atacată sistematic din exterior, dar și din interior - datorită scandalurilor sexuale și a activității comerciale, iar între timp, biserica catolică şi culturile legate de aceasta îşi cresc influența ( vezi vizita Papei în România) 

12. În şcoli se reduc orele de istorie, sau programele sunt alterate, cu scopul scăderii sentimentului şi educaţiei PATRIOTICE, odată cu acţiunea mass-media de a manipula populaţia spre GLOBALISM,  scăzându-se valorile morale şi îndreptând-o spre promiscuitate şi consumerism.

 13. Simbolurile noastre naţionale sunt îndepărtate din oraşele din Ardeal (recent a fost îndepărtată statuia ecvestră a lui Mihai Viteazu din Oradea), monumentele româneşti din ardeal sunt pângărite, iar steagul Ungariei şi stindardul secuiesc se înalţă pe clădirile ISTITUTILOR STATULUI ROMÂN. 

Sunt multe semne şi semnale pe care le constatăm zilnic, lucrurile încep să fie din ce în ce mai evidente că se încearcă RUPEREA ŢĂRII. 

TREZEŞTE-TE ROMÂNE ! 
ŢARĂ ESTE ÎN PERICOL DE A-ŢI FI SFÂRTECATĂ. TREZESTE-TE ROMÂNE ! 
TARA si NEAMUL TĂU SUNT ÎN PERICOL!” 
DE MOARTE!
 (cu Șerb Marcel Gheorghe-vicepreședinte Vatra Românească Hunedoara)

Comentarii