-=- ”PĂI, DACĂ E TRĂDARE, VREM SĂ ȘTIM ȘI NOI!!!”...-=-

În ziua de sâmbătă, 25 mai 2019, între orele 12,00-17,00, va avea loc în București, la baza Dealului Patriarhiei și în Parcul Unirii, o
MANIFESTAȚIE PUBLICĂ AUTORIZATĂ  ÎMPOTRIVA ADUNĂRII ILEGALE DE LA ȘUMULEU-CIUC, CE VA AVEA LOC ÎN ZIUA DE 1 IUNIE 2019, ORGANIZATĂ DE BUDAPESTA ÎMPREUNĂ CU PAPA FRANCISC, cu scopul, nedeclarat oficial, DE A PROMOVA  DEZMEMBRAREA TERITORIALĂ A ROMÂNIEI ȘI ALIPIREA ARDEALULUI LA UNGARIA.
  



În ziua de sâmbăta, 25 mai 2019, între orele 12,00-17,00, va avea loc în București, la baza Dealului Patriarhiei și în Parcul Unirii, o adunare publică de protest împotriva vizitei Papei Francisc în România, la Șumuleu-Ciuc, care este organizată de autoritățile de la Budapesta împreună cu U.D.M.R. 

La Șumuleu-Ciuc este prevăzut ca Papa Francisc să fie primit de ...Președintele, Premierul și Parlamentul Ungariei, precum și de peste un milion de maghiari adunați din Europa, Asia, America, Australia și Africa. 

Până acum, Președintele, Premierul și Parlamentul României nu au confirmat participarea lor la adunarea antiromânească organizată de Ungaria, U.D.M.R. și bisericile catolice maghiare în țara noastră. 

După ce Papa Francisc îl va declara sfânt pe episcopul Marton Aron, un călău al românilor din Ardeal, cel care a incendiat Biserici Ortodoxe și a urât tot ce este românesc, este prevăzut ca premierul Ungariei, Viktor Orban să citească Declarația de autonomie teritorială a Ardealului, urmată de unirea acestuia cu Ungaria. 

 Papa Francisc știe însă că Poporul Român are dreptul istoric asupra Ardealului moștenit de la strămoșiul său, Poporul Primordial al Geților. 

 Pentru a bloca acțiunea diabolică a Ungariei ajutată fiind de vizita   Papei Francisc împotriva Poporului Român, a Bisericii Ortodoxe Române și a integrității teritoriale a României este necesar ca mulți români iubitori de Neam și Țară să participe sâmbătă, 25 mai a.c., la manifestația publică din București, organizată de un grup de patrioți. 
(Dr.Gheorghe Funar,  Președinte al Partidului România Noastră)

Comentarii