-=- MULTIMILENARUL POPOR PRIMORDIAL AL GEȚILOR ȘI STATUL NAȚIONAL UNITAR AL POPORULUI GET -=-

- MULTIMILENARUL POPOR PRIMORDIAL AL GEȚILOR ȘI STATUL NAȚIONAL UNITAR AL POPORULUI GET - 
                         (publicat de Mircea COSTACHE, Buzau / ROMANIA)



 Adevărul istoric este că Poporul Român are un trecut, cel puțin, de 12 ori milenar și este urmașul Poporului Primordial al Geților, care a trăit în Dio Geția sau Sfânta Geție, în Geția Edenică, o ţară binecuvântată de Sântu’, Dumnezeu. 

Acest Adevăr este confirmat de numeroase dovezi arheologice, de scrierile din Antichitate şi de Limba Română, urmaşă a Limbii Primordiale a Geţilor. 

 O sinteză a acestora a fost făcută cunoscută de profesoara Marija Gimbutas, de la Universitatea americană din Los Angeles, care în cartea „Civilizație și Cultură –Vestigii preistorice în sud-estul european (Civilizația Europei străvechi)”, apărută la București în anul 1989, a precizat că: 
„În mileniul al VII-lea î.Cr. în Carpați era o civilizație puternică, prima și singură în Europa…o societate matriarhală, teocratică, pașnică, iubitoare și creatoare de artă”. 

 Neamul Geţilor, Neamul Scoborâtor din Zei, cu multe mii de ani înainte de Naşterea Domnului Iisus Hristos se întindea de la munţii Slovaciei până în sudul Peninsulei Balcanice, în Asia Mică şi din vestul Câmpiei Panoniei până la Nipru, fiind cel mai numeros popor din Europa. 

 Poporul Primordial al Geţilor şi urmaşul său Poporul Român au avut conştiinţa unităţii de Neam şi Ţară, a unităţii şi continuităţii Limbii Strămoşeşti multimilenare şi a Bisericii Naţionale. 

De-a lungul Istoriei sale multimilenare, Poporul Primordial al Geţilor şi continuatorul său Poporul Român au săvârşit multe fapte de unire şi de eliberare a Pământului Sfânt de sub ocupaţia vremelnică străină, din ultimii 1900 de ani. 

 Genialul Mihai Eminescu a scris în poeziile „Sarmis” și „Gemenii” mai multe Adevăruri despre Poporul Primordial al Geților și despre „Sarmis, craiul cel tânăr din Geția cea veche”, „Zamolxe, zeul getic”, precum și despre Tomiris, conducătoarea legendară a Geților. 

Între versurile lui Mihai Eminescu și numele Capitalei Sarmisegetusa a Geților există o strânsă legătură. 
În Limba Primordială a strămoșilor noștri Geți, Sarmisegetusa înseamnă Puterea lui Sarmis, a Fiului Omului.
 Sarmis, este Mântuitorul, Salvatorul, Fiul Luminii, Fiul Omului, al lui Sântu sau Dumnezeu, Luminătorul Neamului Get și apare scris pe plăcile de aur și de plumb de la Sinaia sub forma Ili (însemnând Îi Sus, Cel de Sus), Ilio, In, toate cu aceeași semnificație. 

Pe multe plăci (tăblițe) de la Sinaia apare semnul Crucii, cu aproximativ 1.500 de ani înainte de Nașterea Domnului Iisus Hristos. 

Geții au avut o Religie Primordială monoteistă creştină în frunte cu Sântu sau Tatăl Ceresc, cu mult înainte de nașterea lui Iisus. 

Se știe că, în Sfintele Evanghelii după Matei, Marcu, Luca și Ioan, Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos a spus că este Fiul Omului. 

Este o coincidență sau o legătură între Fiul Omului din Geția, Fiul Omului din Evanghelii și Vârful Omu din Munții Bucegi, cu acest străvechi nume din vremea Poporului Primordial al Geților? 

A confirmat Iisus Hristos un Adevăr necunoscut, încă, creștinilor? 

Sunt întrebări la care a venit vremea să se dea răspunsuri. 
Ele se leagă, obligatoriu, de Adevărata Istorie a Poporului Primordial al Geților și a Poporului Român, precum și de Religia Primordială monoteistă creştină a strămoșilor noștri reali din Geția Edenică. 

  La aceste Adevăruri se adaugă cel spus de Papa Ioan Paul al II-lea, în timpul vizitei sale în România natală, în zilele de 7-9 mai 1999, la finalul unui discurs: 
„Domnul să binecuvânteze România, să binecuvânteze Poporul său, leagăn al civilizației Europei!”
De reținut că, toate discursurile Papei Ioan Paul al II-lea au avut loc în Limba Română, continuatoare a Limbii Primordiale a Geților. 
Astfel, Papa Ioan Paul al II-lea a confirmat că Limba Română nu este o limbă latină și că Poporul Român nu este un popor latin sau roman. 

Teritoriul Geției din Antichitate, al României de azi, al Republicii Moldova și al statelor din jurul țării noastre este foarte bogat în vestigii arheologice care spun Adevărul despre Istoria Poporului Primordial al Geților. 

 La noi în țară, în ultimii circa 150 de ani s-au alocat fonduri puține și arheologii au săpat pe suprafețe mici pentru aflarea Adevărului istoric privind Poporul Primordial al Geților și urmașul său Poporul Român. 

Cele mai multe dintre descoperirile arheologice au fost întâmplătoare, nu au fost conservate și nu au fost incluse în circuite turistice. 

Mai mult, autorii alogeni ai loviturii de stat din decembrie 1989 au abrogat rapid Legea nr.63/1974 privind ocrotirea patrimoniului cultural al Republicii Socialiste România din timpul Regimului Ceaușescu pentru a permite scoaterea din țară a numeroase bunuri din patrimoniul național. 

Legea nr.63/1974 a fost abrogată prin Decretul nr.90 din 5 februarie 1990 al Consiliului Frontului Salvării Naționale. 
Abia după doi ani și jumătate a fost completat vidul legislativ prin Ordonanța nr.27 din 26 august 1992 a Guvernului alogen Stolojan privind unele măsuri pentru protejarea patrimoniului cultural național. 

 În toate județele României și Republicii Moldova, precum și pe teritoriile Bulgariei, Serbiei, Ungariei, Ucrainei și altor țări din Europa au găsit arheologii vestigii care confirmă existența Poporului Get pe acele meleaguri și înalta sa Cultură și Civilizație Primordială. 

Dintre acestea am să fac referire doar la câteva exemple ocolite de mincinoșii științifici oficiali(trădători de țară și neam), care își zic istorici: 

 - În satul Cotu Miculinți, comuna Coțușca, județul Botoșani, în anii 1970-1984, pe malul drept al râului Prut s-au găsit cele mai vechi elemente de civilizație din lume, datate 18.000 î.Hr., constând din locuințe în bordeie, ciocane de piatră, lancea cu două tăișuri, harponul de pescuit. 

În Clisura Dunării, în anii 2000, cercetătorii români și britanici de la Universitatea din Edinburg au descoperit schelete de oameni și semințe de plante care dovedesc că Geții au practicat agricultura pe la anii 7.800 î.Hr. 
Rezultatele cercetărilor arheologice și vechimea descoperirilor au fost validate de laboratoarele din Oxford, Gröningen, Berlin și Bonn și comunicate la Universitatea din Edinburg în perioada 30 martie – 2 aprilie 2000. 

 La Schela Cladovei, județul Mehedinți, în anul 1960, s-au găsit morminte de înhumare cu o vechime de 10-15 milenii î.Hr. 
La 6 km de Schela Cladovei se află peștera Gaura Chindiei unde sunt peste 400 de semne desenate pe pereți, din care 37 apar pe cele 74 de tăblițe (plăci) de plumb de la Sinaia care au fost citite de către domnul Constantin Olariu Arimin și publicate în cartea „Adevăruri Ascunse”. 

 - În anul 2002 în apropiere de orașul Anina, județul Caraș-Severin, a fost descoperită „Peștera cu oase” cu o suprafață de 0,5 ha. 
Fragmentele de oase umane și de animale au o vechime de 37.800 – 40.500 de ani î.Hr. 

 În verile anilor 2016 și 2017, în comuna Ripiceni, județul Botoșani, arheologii au descoperit o construcție cu o vechime de peste 7.000 de ani î.Hr. 

 Aceste exemple și multe alte descoperiri de pe teritoriul României Mari dovedesc că Geții au o vechime atestată arheologic de cel puțin 20.000 de ani înainte de Nașterea Domnului Iisus Hristos. 

Acest Adevăr îi obligă pe cercetători, pe „specialiștii științifici” și, mai ales pe mincinoșii științifici oficiali să abordeze corect și să aprofundeze Istoria Poporului Primordial al Geților, poporul cu cea mai mare vechime din lume. 

 În Sfânta Geție a existat Poporul Primordial al Geților, un Neam Scoborâtor din Zei, care a avut: Limba Primordială, Scrierea Primordială, Alfabetul Primordial, Cifrele Primordiale, Religia Primordială a Crucii (confirmată și prin statuetele de la Hamangia , datate cu 6.000 de ani înaintea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos – „Gânditorul” și soția sa – care privite din spate reprezintă două Cruci Getice), Religia Primordială monoteistă creştină, Cultura și Civilizația Primordială. 


Despre toate acestea a prezentat numeroase dovezi domnul Constantin Olariu Arimin în cărțile sale „Adevăruri Ascunse” (volumul I și II) și „Dicționarul Limbii Strămoșești”.

 El demonstrează, cu mii de dovezi arheologice și scrieri antice, că strămoșii noștri Geți au fost Primul Neam de oameni de pe Pământ și Geția a fost rădăcina neamurilor. 

Țara Sfântă Strămoșească s-a numit în Antichitate Dio Geția sau Sfânta Geție, în care au trăit strămoșii noștri reali - Geții,  care au avut o istorie fabuloasă. 

Geția Edenică a existat în Ținutul Hiperboreenilor din nordul Istrului. 

În Sfânta Geție a existat Statul Primordial al Geților despre care scrie pe plăcile de aur și cele de plumb găsite întâmplător în anul 1875, la Sinaia. 

 În mileniile IV-II î.Hr., cel mai întins Imperiu al Antichității a fost Imperiul Get, cu Capitala Primordială la Sarmisegetusa, lângă Hațeg. 

Imperiul Primordial al Geților nu a fost realizat prin războaie de cucerire a unor noi teritorii,  ci prin „roirea” Poporului Primordial al Geților în toată Europa, nordul Africii, răsăritul Asiei, Orientul Mijlociu, India, China, Coreea, Japonia, America de Nord și America de Sud. 

 În teritoriile pe care le-au populat, Geții au dus cu ei: Limba Primordială; Cifrele Primordiale; Scrierea Primordială; Civilizația Primordială; Cultura Primordială; Religia Primordială; Tradițiile Primordiale. 

Poporul Primordial al Geților nu a cunoscut orânduirea sclavagistă. Geții nu au avut sclavi și nici stăpâni de sclavi. 
 Geția nu a avut regi, ci conducători aleși, confirmați de 
Dage Balo, Adunarea Neamului sau Frăția celui Ales și, apoi, unși de Marele Preot. 

Așa scrie clar pe plăcile de aur și de plumb găsite la Sinaia (în anul 1875). 

În Geția nu a existat o monarhie și nu au fost regi. 
În Antichitate, Geția nu a fost un regat. 
Conducătorii Geției se sfătuiau, în treburile țării, cu 36 căpetenii militare. 

 Capitala Geției a fost Sarmisegetusa care era mândria Poporului Get, dar și sediul Frăției celui Ales, al Adunării Neamului care îl alegea pe conducătorul Geției Edenice. 

 Din cele 514 plăci de aur de la Sinaia, pe care este scrisă, cu Alfabetul Primordial Getic, Istoria Poporului Primordial al Geților, un număr de circa 200 de plăci au fost duse de regele evreu Carol al II-lea la Vatican (în anul 1940), iar alte 300 plăci de aur au fost trimise la Moscova (în 14 septembrie 1944) de către regele evreu Mihai I. 

Pentru că a trădat Poporul Român și Armata Română (a predat ca prizonieri Uniunii Sovietice aproape 200.000 de ofițeri și soldați români, prin lovitura de stat din 23 august 1944) regele Mihai I a primit titlul de „Erou al Uniunii Sovietice”, „Ordinul Victoria”, două avioane pentru el și o rentă viageră uriașă în ruble. 
Regele Mihai I i-a decorat pe Hitler, Stalin, Ribentrop și Molotov, conducătorii Germaniei fasciste și ai Uniunii Sovietice, pe cei care au decis sfârtecarea României Mari, prin Pactul de la 23 august 1939. 

 Plăcile de aur de la Sinaia aflate la Vatican și la Moscova așteaptă, de circa 70 de ani, să fie filmate, fotografiate și citite

În timpul Regimului comunist (1945-1989) regele Mihai I a adus și instaurat în România primul Guvern comunist condus de Dr.Petru Groza, cu care a colaborat foarte bine până la 30 decembrie 1947 când a abdicat de bunăvoie și nesilit de nimeni. 

În această perioadă nu a existat nici un interes din partea conducătorilor României și mincinoșilor științifici oficiali (academicieni și profesori universitari alogeni etc) pentru aflarea și răspândirea Adevărului privind Istoria Poporului Primordial al Geților scrisă pe plăcile de aur de la Sinaia. 

Nici conducătorii evrei ai României post-decembriste (având nume de împrumut românești) nu s-au preocupat și nu au rezolvat problema repatrierii tezaurelor Poporului Român aflate la Moscova și Vatican. 

 În acest context, trebuie cunoscută și apreciată inițiativa Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin care i-a înștiințat, pe cale diplomatică, pe conducătorii evrei ai României din mandatul 2004-2008 (Președintele Traian Băsescu și premierul Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu) că dorește să restituie Poporului Român cele două tezaure aflate la Moscova, respectiv cel de la sfârșitul Primului Război Mondial și cel format din plăcile de aur de la Sinaia. 

După ce ambasadorul României la Moscova, domnul Dumitru Dorin Prunariu, în 24 mai 2005, a transmis la București mesajul Președintelui Putin a fost anunțat că i-a încetat mandatul în Federația Rusă. 

De atunci, din anul 2005, niciun Președinte și nici un Guvern al României nu a acționat pentru aducerea acasă a tezaurelor de la Moscova, fiind preocupaţi de ascunderea Adevărului privind Istoria Poporului Primordial al Geților, strămoșul real al Poporului Român. 

După decembrie 1989, toți Președinții României și câțiva dintre primii-miniștri au fost în audiență la Papa de la Roma, dar niciunul dintre ei nu a cerut aprobare pentru filmarea plăcilor de aur de la Sinaia și nici pentru obținerea unor copii după cărțile și hărțile din Antichitate referitoare la Geția și Poporul Primordial al Geților. De ce? 
Pentru că nu sunt români, iubitori de Neam și Țară, ci doar cetățeni români, aparținând unei anumite etnii specializată în falsificarea Adevărului și în fapte împotriva Creștinismului, cu prioritate împotriva Poporului Român așezat de Bunul Dumnezeu în Geția Edenică, în Grădina Maicii Domnului. 

 La un an după împlinirea  Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia, Poporul Român poate și trebuie ca prin reprezentanții săi în Parlament să oblige Președintele și Guvernul României să acționeze pentru aducerea în Țara-Mamă a tezaurelor aflate la Moscova, Vatican și Viena (Tezaurul de la Sânnicolaul Mare, unul din primele 10 tezaure ale Antichității). 

Într-o primă etapă pot fi obținute aprobările pentru filmarea și fotografierea lor. 
Apoi, textele de pe plăcile de la Sinaia pot fi citite și interpretate rapid. 
În acest sens au fost făcute mai multe exerciții de către mai mulți haiduci științifici, dintre care îl apreciez în mod deosebit pe domnul Constantin Olariu Arimin, în cartea „Adevăruri Ascunse”. 

De reținut că, mincinoșii științifici oficiali și cei care își zic istorici (specialiști în Istoria falsificată a Poporului Român și a Limbii Române pentru care dețin titluri academice și universitare) nu au manifestat nici un interes privind aflarea Adevărului scris pe plăcile de aur și cele de plumb de la Sinaia. 

Mai mult, unii dintre academicienii alogeni au lansat ideea că plăcile de plumb de la Sinaia sunt niște... falsuri făcute de Bogdan Petriceicu Hașdeu sau de către Nicolae Densușianu. 

Slugile acelor mincinoși științifici oficiali se chinuie să falsifice Adevărul privind plăcile de plumb de la Sinaia, cu o greutate totală de circa 5.000 kg. 

Până acum, nici un mincinos științific oficial nu a susținut că plăcile de aur de la Sinaia (turnate după matrițe identice cu cele de plumb) au fost falsificate de Hașdeu sau Densușianu. 
Despre plăcile de aur de la Sinaia au lansat zvonul că au fost topite și aurul a fost folosit pentru castelele de la Sinaia ale regelui evreu prusac Karol Eitel Fridrich Zephirnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, pe românește și în mod fals Carol I sau că aurul respectiv a fost folosit pentru dotarea Armatei Române în Războiul de independență din anul 1877. 

Adevărul este că plăcile de aur de la Sinaia există la Vatican, la Moscova și la Cairo (o placă referitoare la istoria Egiptului). 

 Din cele 514 plăci de plumb găsite la Sinaia, pe care este scrisă Istoria Poporului Primordial al Geților și a Imperiului Get, au ajuns circa 500 de bucăți la București, la Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan”. 

Ele nu au fost inventariate, nu au fost expuse și nu au fost citite niciodată de specialiștii muzeului. 

Plăcile de plumb pe care este scrisă o parte însemnată și lungă (mai mult de  2.000 de ani) din Istoria strămoșilor noștri Geți și a Poporului Român au fost ascunse de istoricii evrei români, dintre care amintesc pe academicienii Grigore Tocilescu, Dionisie Mihail Pippidi, Emil Condurachi, Constantin Daicoviciu și Radu Vulpe. 

În baza unui program diabolic, au dispărut din beciul Institutului de Arheologie din București circa 480 de plăci din plumb. 

Noroc că, în anii 1945-1946, studentul Dan Romalo a fotografiat, în mare secret, o parte din plăcile de plumb (74 bucăți) și le-a publicat în cartea „Cronica Getă apocrifă pe plăci de plumb”, apărută în anul 2005. 

Cu siguranță că, pe celelalte 440 plăci de plumb dispărute și pe cele 500 plăci de aur aflate la Moscova și Vatican există Drapelul Primordial al Geției, având culorile albastru, galben și roșu, dispuse pe orizontală, așa cum au fost drapelele purtate de revoluționarii români la 1848 și de cei 100.000 de participanți la Marea Unire de la Alba Iulia, din 1 Decembrie 1918. 

Pe brâul tricolor purtat cu mândrie de români se află culorile albastru, galben și roșu dispuse pe orizontală așa cum au existat pe Drapelul Primordial al Geților și pe Drapelul României, până spre anul 1870 când domnitorul evreu prusac Carol I le-a „mutat” pe verticală cu scopul de a nu fi cunoscut Adevărul despre Poporul Get și însemnele sale naționale multimilenare.

 În toate bisericile și mănăstirile românești din Țara-Mamă și de pretutindeni, există panglici tricolore care au culorile albastru, galben și roșu dispuse pe orizontală, așa cum au fost moștenite de la strămoșii noștri Geți, de la Poporul Primordial al Geților.
                         (publicat de Mircea COSTACHE, Buzau / ROMANIA)



Comentarii