-=- Serial -- ISTORIA ASCUNSĂ: EUROPA A FOST GEȚIA! -- partea a XI-a -=-

                             -- ISTORIA ASCUNSĂ: 
                EUROPA A FOST GEȚIA! --

                                      partea a XI-a

...Este foarte interesant că, în cadrul unei cercetări realizată în anii 1994-1995, comandată de Guvernul României, a fost descoperită în zona fostei capitale geto-dacice, Sarmisegetusa, o rețea de conducte ce fuseseră utilizate pentru alimentarea cu apă. 

Aceste conducte sunt înzestrate cu îmbinări de o precizie uimitoare. 
Ceea ce este încă și mai uimitor este că ele sunt plasate sub nivelul arheologic al civilizației dacice clasice, datarea cu radiocarbon C 14 indicând că ele au o vechime de peste 7.000 de ani. 

„Într-o locuinţă de la Sarmizegetusa, a fost descoperită o adevărată trusă medicală conţinând un bisturiu, o pensetă, mai multe văscioare pentru păstrarea substanţelor medicamentoase şi o placă mică de cenuşă vulcanică, materie care, presărată pe o rană, avea proprietatea de a grăbi cicatrizarea. Cu ajutorul instrumentelor chirurgicale, preoţii-medici daci ştiau să execute operaţii grele şi complicate. 
Numeroasele cisterne şi conducte aduse la lumină de săpăturile din Munţii Orăştiei atestă existenţa unor preocupări de igienă publică” 
(istoricul Hadrian Daicoviciu)
Un alt obiect care răstoarnă complet concepțiile oficiale despre daci este faimosul ”CUI GETIC”, ce a fost chiar analizat la mai multe laboratoare de specialitate și care are strania particularitate că NU A RUGINIT ABSOLUT DELOC în pofida vechimii sale mai mare de 2.000 ani.

Faptul că sub Sarmisegetusa s-ar afla ruinele unui oraș foarte vast, ce nu a fost încă explorat de arheologi, a fost indicat de mai multe scanări efectuate de RUȘI sau de ENGLEZI. 
Informația a mai apărut sporadic și în presă.



                                           (referințe BASARABIA LITERARĂ)

                       -- VA URMA --






Comentarii