--=- AȘA DA, EUROPA! -=-

                   POLITICA ...ALTORA


         În Italia, partidul ”Liga lui Salvini” anunță în campania pentru alegerile europarlamentare: 
 De pe 27 mai, în noua Europă, vom da legi prin care fiecare țară să-și apere propriile tradiții, propriile produse și propria cultură.

 Liga Salvini , partidul ce poartă numele vicepreședintelui Consiliului de Miniștri italian, a anunțat că obiectivul său pentru alegerile europarlamentare din 26 mai este o Europă în care fiecare națiune să-și poată păstra tradițiile și cultura. 
„Să ne pregătim, pentru că pe 27 mai, în noua Europă, vom face regulile astfel încât fiecare țară să poată să-și apere, tradițiile, produsele și cultura”, a sunat mesajul acestei grupări.

 La rândul său, Matteo Salvini a subliniat că e nevoie ca Europa să apere producția fiecărei țări în parte de concurența neloială a altor state.

 Anunțul vine în contextul în care mai multe partide naționaliste se vor întâlni la Milano penntru a face o alianță suveranistă în vederea alegerilor din 26 mai. 

 „Obiectivul este să fim primii și să fim prezenți în fiecare țară din Europa care merge la vot. 
Avem un proiect prin care vom privi înainte către noile generații. Cu toții ne dorim să ne alegem ce taxe vom plăti, ce pensii vom primi, unde vom cumpăra, unde vom fi turiști. 
E necesar să apărăm producția europeană a fiecărei țări în parte (Made in Italy, Made in Deutschland, etc) de acele state care fac concurență neloială”, a adăugat el.

Comentarii