-=- ARMATĂ STRĂINĂ, fie ea și civilă, ÎN INIMA ROMÂNIEI!?...-=-

- ARMATĂ STRĂINĂ, fie ea și civilă, ÎN INIMA ROMÂNIEI!?...-
                             (MAGYAR GARDA)

O inițiativă legislativă a UDMR care prevede înființarea de unități de voluntari pentru asigurarea ordinii publice (!) a fost adoptată tacit pe 25 martie de către Senat, transmite portalul G4Media.ro. 

Proiectul, inițiat de deputatul maghiar de Bihor, Szabó Ödön, și semnat de alți 16 deputați UDMR, vizează modificarea a două acte normative: Legea nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi Legea nr.78/2014 privind reglementarea activităţii de voluntariat în România.  

 DESIGUR, UDMR-UL NU DĂ BANI DE LA EL. 
TOATĂ FINANȚAREA VINE DE AFARĂ, DIN UNGARIA, DE LA VICTOR ORBAN

Practic, maghiarii propun ca printre formele de pază prevăzute de lege (paza cu efective de jandarmi, paza cu polițiști locali și paza proprie, paza în mediul rural, paza și protecția prin societăți specializate) să fie introdusă și paza locală / comunală, aceasta putând fi asigurată cu unități de voluntari, transmite G4Media.



 Nota mea: 
Proiectul UDMR vizează crearea unor echipe de voluntari care să asigure paza locală, după modelul Garzii Maghiare din Ungaria, scopul final fiind acela al subminării autorității instituțiilor statului român în zonele controlate politic și administrativ de UDMR. 



Tot echipe de voluntari au fost și cei din Garda Maghiară, organizație cu caracter fascist, și tot pentru paza locală au fost constituite. 

Adoptarea acestei inițiative a UDMR ar duce la crearea unor structuri paralele cu instituțile statului român care să asigure ordinea publică. 

Camera Deputaților trebuie să respingă această nouă aberație a celor de la UDMR!!!...
                                       (preluare DAN TANASĂ blog)



Comentarii

  1. Este inadmisibil.
    Ne-am săturat de PSD si UDMR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este ceva peste limitele admisibilului.Bozgorii au cumparat pamanturi in Ardeal ,au cerut limba bozgoreasca in Ardeal, au cerut autonomie in inima tarii noastre Romania,deacum si garda bozgoreasca?! Ce inseamna asta?Oare din cauza jegurilor psd-iste si udmr-iste ,noi romanii sa ne pierdem o bucata de tara?Noi romanii care suntem pe acest pamant de cateva mii de ani,iar scarbele astea bozgoresti au aparut aici acu cateva sute de ani?Bonghinosii intind coarda si isi baga nasul in curul nostru cam adanc.Cele doua turme de cretini infecti psd si udmr ,trebuiesc desfiintate si interzise in Romania,iar scursurile care atenteaza la tara noastra bagate la puscarie.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu