--- ȘTIAȚI CĂ.... ---


Știați că: TOȚI zeii grecilor sunt, de fapt,  împărații geților-pelasgi, cei care trăiau acum mii și mii de ani pe teritoriul actual al Romîniei? 

 Știați că: imperiul roman a fost la un pas să-i fie schimbat titulatura în Imperiul Dacic? 

 Știați că: numele de Dacia-Geția și Geți-Daci au fost interzise aproape o mie de ani? 

 Știați că: în anumite părți ale Romîniei mai sunt locuitori care se consideră Daci?


 Știați că: Mihai Viteazul era numit de unguri Malus Dacus - Dacul cel rău? 

 Știați că: identitatea noastră a fost atacată continuu de toate imperiile care au trecut prin teritoriile Daciei și continuă și azi prin anumiți ”istorici, academicieni”...? 

 Știați că: Mihai Eminescu lupta pentru refacerea Daciei Mari, motiv pentru care a fost asasinat? 

 Știați că: în timpul regimului lui Ceaușescu se căutau începuturile omului slav, nicidecum originile noastre Geto-Dacice? 

 Știați că: dacă te consideri Get sau Dac sau faci referire la originile noastre Geto-Dacice, ești automat catalogat cu mentalitate comunistă sau numit fascist? 

 Știați că: acum când citiți aceste rînduri, niște străini și dușmani de neam și țară vă conduc și vă decid destinele, fără ca voi să fiți conștienți de asta, considerîndu-vă, încă, oameni liberi?
                                   --- Dacul Mailo ---


Comentarii

  1. Extraordinară documentație și foarte bine punctat.
    Subscriu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Orce om cu ceva creier stie asta. este foarte adevarat ce spui. Ultimile randuri sunt de un adevar incontestabil. In ultima vreme spalarea pe creier a populatiei a finctionat foarte bine. Istoria noastra adevarata este ascunsa voit de anumite interese oculte. Visul orcarui roman trebuie sa fie refacerea daciei lui Burebista.

    Pacat ca nu ai specificat si faptul ca Traian dupa ce a cucerit o treime din suprafata Daciei a spus ,, M-am intors in tara strabunilor mei. ,, . Cel mai mare fals din istoria noastra este latinizarea. Chiar si latina este un dialect de origine tracica. Ar fi multe de spus ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am numeroase articole pe acest blog cu subiectele pe care le-ați menționat!...Mai ales despre ”latinitatea” limbii române...:)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu