--- LATINOPAȚII ȘI GETOFOBII, NU VOR SĂ FIM URMAȘI DE PELASGO-GEȚI --- (autor: Thraxus Ares) ---




Mulți ”alogeni de România” se chinuie contracost să ne nege adevărata obârșie sau să demaște ”conspirația” geților de azi, care pur și simplu nu vor să dispară din istorie. 

După ce au redus limba geților la câteva cuvinte în DEX, au șters memoria culturală a geților, au furat tezaure de pe aceste meleaguri, i-au făcut să se simtă inferiori prin demonizare dac-drac, se opăresc la gândul că niște români se consideră geți sau daci, și vor să mențină mistificările din istoria oficială cea care le dă dreptul la existență, deși nu au nicio autoritate morală. 

Ai dracu, însă, geții ăștia moderni: Mihai Vinereanu, Pavel Coruţ, Adrian Bucurescu, Paul Lazãr Tonciulescu, Cornel Bîrsan, Gabriel Gheorghe, Branislav Stefanoski – Al Dabija, Eugen Delcea, care nu vor să se simtă nicicum...imperatori romani ! 

Sunt alogeni și latinopați care nu pot concepe cum un istoric, Nicolae Densușianu, după ce a cercetat lucrări în bibliotecile din București, Budapesta, Viena și Vatican, a ajuns la concluzia că pe aceste meleaguri a existat un popor Pelasg care a avut un imperiu ce se întindea până în Japonia. 
...Că, doar,  istoria oficială spune clar că lumea a început cu romanii, iar geții erau niște bieți neica nimeni de care romanii s-au impiedicat pentru o clipă. 

Ce spune un specimen latinopat despre geții moderni: ”Curentul cultural dacologic, care vrea să repunã în drepturi ”marea civilizaţie dacă”, uită adesea să mai facă diferenţa între fantezie şi fapt, în virtutea unui naţionalism fundamentalist care intoxicã mediul academic şi cercetarea profesionistã.” 

Cu alte cuvinte, dacă nu spui că geții au fost șterși de pe fața pământului înseamnă că trăiești o fantezie. 
Probabil o fantezie au fost și cei 40 de împărați geți sau traci, daci, geto-daci, sau goți cum li se mai spun în fițuicile oficioase ca să le piardă urmele, și care au condus Imperiul roman de Răsărit după epoca Traian. 

Probabil fantezie o fi și Împăratul Galerius care a schimbat pentru scurt timp denumirea imperiului Roman în Imperiul getic sau dacic, așa cum aflăm de la Lactanțiu, cel mai înverșunat dușman al lui: 
”Odinioară, când a primit titlul de împărat, el a declarat ca ESTE DUȘMAN NUMELUI DE ROMAN ȘI CĂ VREA SĂ SCHIMBE TITULATURA IMPERIULUI ROMAN CU ACEEA DE IMPERIU DACIC.” 

O fi și ăsta parte a conspirației mondiale getice!?...

 Și cum se mai lasă ”intoxicat” mediul academic, tinerii profesori de istorie nemaidorind să fie prostiți cu latinizarea geților, ei începând să descopere lucrurile adevărate. 

Iar dacă este intoxicat înseamnă că este ceva rău, că getismul sau dacismul este o otravă care distruge trupul sănătos al cuceritorilor romani. 

Interesant cum acasă la tine ești considerat o intoxicare, cum spun unii inchizitori latinopați: ”Mai exact, cum s-a ajuns la o exacerbare atât de mare a cultului dacoman?… Totul porneşte de la nevoia unei rădăcini.” 
De parcă nevoia de rădăcină ”nobilă” nu i-a determinat pe latinopați să ne blagoslovească cu minciuna etnogenezei dintre ”romani și femeile dace”… 

Să ne fie înțeles, românii nu trebuie să aibe niște rădăcini reale, ci unele impuse de niște indivizi așa-zis școliți pe linie iezuită sau evreiască !?! 

Rădăcinile noastre reale sunt cele getice și pelasgice. 
Ce o fi așa de greu de crezut sau de acceptat ? 
Poporul român nu este urmașul celui roman, nici nu avea cum pentru că pur și simplu nu exista un popor roman! 

Imperiul roman era un conglomerat de națiuni care-și vedeau de treabă fiecare în felul lor, doar funcțiile de conducere fiind supuse formalităților romane. 

Este ca și cum ai spune că a existat un popor sovietic când am văzut cu toții că rușii, ucrainienii, uzbekii, cecenii etc. trăiau separat, doar funcțiile de conducere fiind ”sovietice” prin formalism. 

A fost cazul și imperiului habsburgic unde o serie de națiuni reale bazate pe limbi distincte l-au moștenit. 
Iar dacă nu exista popor roman, cum ne-am romanizat? 

Ce mai spun cârtitorii plătiți de statul român: ”În 1894 Teohari Antonescu publicã o lucrare al cărei titlu vorbeşte de la sine: ”Dacia, patria primitivã a popoarelor ariene”, dar cel care va crea o adevăratã biblie a protocronismului este Nicolae Densuşianu, care nu duce lipsă de erudiţie sau metodologie, dar acestea nu sunt deloc temperate de fantasme…
”Dacia preistorică” din 1913 ne prezintă imperiul ”pelasgic”, care se extinde din Dacia începând cu 6000 î.Hr., ajungând sã cuprindã Europa, Asia şi Africa…Teritoriul României devine nucleul unui mare imperiu, dacii sunt strămoşii tuturor popoarelor, iar din limba dacă derivă toate celelalte. Dacia este un centru al lumii şi un simbol cosmic.” 

Deci, Nicolae Densușianu, care nu duce lipsă de erudiție sau metodologie este... un fanatic deoarece a ajuns la concluzia că geții sunt urmașii Imperiului Pelasg ce a dominat Europa, Asia și Africa, iar românii sunt urmașii pelasgo-geților antici. 

Pentru o clipă să fim de acord cu acești adevărați profanatori de memorie ancestrală românească și să spunem la fel ca ei: În perioada 1905-1912, cand geții nu existau în istorie, un istoric român, premiat de Academia Română pentru studiile sale istorice, a primit o bursă de la aceeași academie și a fost trimis să cerceteze istoria românilor la bibliotecile din Budapesta, Viena și Vatican
Acesta a citit toate operele clasice de la aceea vreme care îi menționau pe geți sau daci. 
A fost în zonele românești din Serbia și Croația. 
Cu toată informația acumulată concluzia la care a ajuns a fost să spună că geții sunt urmașii Imperiului Pelasg care a dominat lumea. 

Și asta la 1900, când scrierile SF erau reprezentate doar de Jules Verne. 
Când NIMENI nu s-a gândit în lumea asta să facă legătura între neamurile lor și pelasgi. 
Nici măcar grecii care au făcut varză panteonul zeilor pelasgi Uran, Saturn, Apollo etc. cu mitologia lor. 

NIMENI n-a avut curaj să-și asume istoria unui popor magnific, să se lege de el. 
Doar un român, istoric, născut într-un sat, Densuș, din judetul Hunedoara. 
El a avut tupeul să refacă legătura între Imperiul Pelasg, geți și români. 
Cum a făcut sau nu Densușianu, adevărul este azi că acesta a avut un fantastic instinct și o viziune remarcabilă confirmată de genetica modernă. 

Absurd, nu? 
Mai bine stătea Densușianu și învăța ”latinizarea” geților decât să provoace atât stres dacofobilor și getofobilor. 
De aici țipetele de groază ale iubitorilor de soldați romani sau al celor fără rădăcini în Carpați printre care maghiaropații. 

Ei aveau impresia că istoria lumii începe cu Imperiul Roman. 
Ca și cărțile noastre de istorie. 
Înainte de ei nu găsești decât câteva rânduri. 
Acești adoratori de soldați romani au crezut că veșnic vor prosti lumea cu teoria romanizării unde câteva mii de soldați romani care și aceia erau geți macedoneni care serveau imperiul, ”le-au tras-o la toate femeile” din Geția parțial cucerită, dar mai ales celor din părțile libere. 
Femeile gete din Moldova, Maramureș, Crișana etc., care nu au văzut romani în viața lor au născut copii cu ei și i-au și învățat doar în ”limba romană” a Romei,  și asta ca fără să o cunoască. Că proastele au refuzat să mai vorbească limba getică cu cei mici, doar ca să se nască o teorie absurdă a celor care nu ne vor neam de ”barbar”. 
Au vorbit ”limba romană” de la Roma pe care au învățat-o ele de undeva. 
Dacă au rămas însărcinate cu soldați romani pe care nu i-au văzut niciodată de ce nu ar învăța și ”limba romană” de undeva fără să o audă, poate noaptea în somn? 

Bătrânii, care stăteau în satele gețilori liberi și nu aveau de unde să afle de existența romanilor, învătau la ”radio” pe rupte ”limba romana” a latinopaților. 
Ei, cei mai fanatici păstrători ai tradițiilor getice, dintr-o dată, s-au gândit că această necunoscută cultură romană este mai faină. Așa că au îmbrățișat cultura romană despre care știau … nimic. Ei nu aveau de unde sa afle de romani. 
Nu existau televizoare, ziare, internet, facebook să știe de ei. 
Tot ceea ce știau erau din spusele luptătorilor geți. 

O chestiune interesantă și în cazul luptătorilor geți. 
Ei au fost romanizați în timpul luptelor!?.. În toiul luptelor pe viață și pe moarte ei învățau ”limba romană”. 
Nici nu mai vorbeau limba getică, probabil de rușine. 
Se simțeau barbari provinciali, asa că vorbeau latina înainte de luptă, în toiul luptei și după luptă. 

Alte elucubrații ale getofobilor de serviciu: ”Majoritatea protocroniştilor nu au studii de istorie, ignorã scrierile istorice, scot din context idei, hiperbolizeazã surse incerte şi izolate (Tăbliţele de la Sinaia, de la Tărtăria etc.), apeleazã la argumente logice care nu sunt decât speculaţii şi îi anatemizeazã pe istorici pentru că ar ascunde adevărul.” 

Cu un astfel de mod de a explica trecutul nostru și copiii de gimnaziu realizează că istoria oficială a românilor este în suferință vizibilă. 
Dacă unul singur a avut studii de istorie, și a fost premiat de Academia Română, este azi considerat fanatic. 

Dacă românii iubitori de istorie și de geți acționează pentru redescoperirea strămoșilor reali, ei nu trebuie băgați în seamă pentru că nu au studii de istorie. 

Mai bine să ai studii de istorie (dar ce ”istorie”?) și să repeți ca papagalul inepția că geții au fost romanizați și că românii au apărut ca simbioză între femeile dace și ”poporul roman” care erau de fapt geți, celți, iberici etc. 

Dacă cineva găsește Tăblițe cu scris mai vechi cu 1.000 de ani decât cel sumerian reprezintă un caz izolat și nu trebuie cercetat pentru a vedea dacă mai sunt și alte Tăblițe în genul celor de la Tărtăria, așa cum se închid la foc automat șantierele arheologice din calea autostrăzilor, de teama ca istoria meleagurilor noastre care zace îngropată să nu strice dogmele Academiei Române. 

Ar fi chiar păcat să rescrii toată istoria oficială (o maculatură în spatele căreia se află o imensă muncă de mistificare) pe baza a trei tăblițe cu un scris mai vechi decât cel sumerian. 

Tone de maculatură tipărite inutil an de an în care ni se spune că cel mai vechi scris este cel sumerian să nu mai aibă folos doar pentru 3 tăblițe care sunt de fapt peste 20? 

Mai bine nu cercetăm și facem arheologie cu excavatorul pe autostrăzile patriei. 
Cum se bagă o cupă de excavator în pamant cum scot artefactele pelasgilor sau geților, la 1-2-3 metri, de rămân fără replică iubitorii de romanizatori. 
Ei tot așteaptă acel ceva care să le confirme că geții și-au uitat limba și tradițiile si le-au îmbrățisat pe cele ale legionarilor romani care erau geți din sudul Dunării înrolați din Macedonia. Așteptare frumoasă, dragi denigratori! 

Oamenii de bun simț nu se auto-amăgesc că ar fi niște urmași de legionari roman,i care și aceia erau în mare parte macedoneni (Leg. a V-a Macedonica), ci de pelasgo-geți sau chiar și ”daci” autohtoni, deși dac este un exonim precum vlah.

Comentarii