--- DESPRE TRĂDAREA DE NEAM ȘI ȚARĂ...



România nu a fost furată și distrusă de un guvern sau altul, ci de TOATE care s-au perindat din 1990 încoace la putere, nu a fost distrusă și vândută prin semnătura unui singur ministru sau politician, ci prin aportul TUTUROR, după un plan prestabilit. 

Fabricile, uzinele, minele nu au fost tăiate și vândute la fier vechi prin decizia unui singur director de companie ori regie, ci prin contracte încheiate păgubos, treptate, prin participarea TUTUROR celor ce -au perindat prin acele funcții. 

 Resursele noastre nu au fost date pe nimic companiilor străine doar de o singura persoană, ci în urma unor ”negocieri” și contracte semnate de TOȚI cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ele. 

Rețeaua de căi ferate a României, una de invidiat la nivel european în urmă cu 30 de decenii, nu a fost distrusă doar prin decizia unui singur individ, ci pusă pe butuci treptat, de-a lungul a 3 decenii... 

Flota nu a fost vândută pe nimic doar pentru că un individ a decis, ci pentru ca acel contract era pregătit de ani buni, iar gazele din Marea Neagra si petrolul au fost cesionate pe nimic tot treptat, de mai multe guverne. 

Padurile nu au fost tăiate peste noapte, ci tot in 30 de ani, sub complicitatea TUTUROR factorilor de decizie. 

În timp ce românii încă persisită intr-o naivitate bolnăvicioasă, certându-se între ei pe motiv că un partid e mai bun decât altul, ”ei”, TOȚI TRĂDĂTORII ALOGENI își continuă planul distructiv, mimând conflictul între ei doar de imagine, pentru ca poporul să aibă iluzia unui ”joc” democratic putere-opozitie, când, de fapt, în realitate, TOȚI servesc aceluiasi scop distructiv.


Comentarii

  1. Un monstru la fel de ucigas este in cladirea SRI-ului, poate chiar mai ucigas, avand in vedere ca scopul SRI-ului este protejarea tarii

    RăspundețiȘtergere
  2. TOATE partidele postdecembriste sunt emanații ale securității ceaușiste, actualul SRI....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu