-- UNIREA, UNIREA ÎN CUGET ȘI-N SIMȚIRI --

                                 -UNIREA, UNIREA ÎN CUGET ȘI-N                                       SIMȚIRI- 
                                               (PRELUARE: https://deceneuinteleptul.wordpress.com/)


FRATE ROMÂN, 
Lung și plin de hârtoape, rupt și inundat pe alocuri (și nu că n-ar fi adevărat…), este Drumul Unirii noastre al uniunii sufletelor născute din aceiași mamă, din același Mare Popor ca cel al nostru, al poporului român. 

Elemente perturbatoare, manipulatoare, agresive și contrare acțiunii noastre, de a sensibiliza poporul român în vederea unirii, a Reîntregirii Neamului și a Țării, manipulează, constrâng prin acțiuni intimidatoare, ori se folosesc de fel și fel de tertipuri pentru ca Acțiunea Unirii și a Reîntregirii Neamului și a Țării Străbune să nu aibă loc niciodată. 


Un fapt este cert, pe lângă marea problemă în care se găsesc românii de a fi insensibili la tot ce se întâmplă cu ei. 


Cei peste 50 de ani de comunism, au ros, au distrus ființa și sufletul românului care se gândește acum, doar cum să se „descurce”. 

Fură și distruge mai ceva ca ultimul lotru, la fel cu străinii invadatori, nepăsându-i de fel ce lasă în urmă sau dacă lasă ceva, iar dacă poate, distruge cu bună știință tot ce urmașii lui i-au lăsat. 

De aceea le este ușor acestor elemente alogene, străine de tot ce înseamnă suflet de român, ca să-și ducă planul diabolic de îndobitocire a mioriticului, manipulându-l agresiv prin orice mijloace, făcând din el un individ ce e bun doar de muncă, apatic, cu capul plecat, slugă-n țara lui, la acești parveniți, fii ai unui neam fără de Neam, fără sentimente înălțătoare ca cel al Unirii Neamului și a Țării. 


Ai zice, enunțând aceste lucruri că, fratele nostru român dorește cu cerbicie să se autodistrugă, să se elimine pe sine ca popor și să nu mai rămână nimic de pe urma lui. 


Astfel de elemente le găsim peste tot în țară, chiar și în ultimul cătun din fundul munților. 

Le putem identifica cu ușurință căci sunt puse în puncte cheie, găsindu-le cel mai probabil începând din interiorul prefecturi, poliției locale, ajungând și la cadrele medicale, profesori, popi și cârciumari. 
Așa cum am enunțat, aceste elemente folosesc acțiuni intimidatoare, folosindu-se de sfera lor de influență pentru aceste lucruri. 
Ce este însă mai rău, elementele contrare Reîntregirii Țării, crează Platforme, Fundații, Grupuri pentru unire și reîntregire, pentru ca opinia publică să creadă că vor cu adevărat acest lucru. 

De aproape 30 de ani tot fac acest lucru, creând și Foi de Semnături însă acestea vor merge la coșul de gunoi și când sunt întrebate despre mersul unirii, spun întotdeauna că trebuie răbdare, multă răbdare, pentru că sunt persoane înalte (sic.) și organizații internaționale ce ponderează reântregirea țării noastre. 


Cât de fals!!! De parcă nu sunt tot ei ce controlează butoanele puterii din astfel de state. 

Acesta este adevărul iar nouă nu ne mai rămâne decât să așteptăm și să avem răbdare că Reîntregirea Țării și a Neamului se va face la… Sfântul Așteaptă! 
Realitatea…? 
EI NU VOR UNIREA! 

 A se vedea pe site-ul Consiliului Națiunilor Unite, câte țări și care dintre ele NU AU FOST DE ACORD CU RETRAGEREA TRUPELOR RUSEȘTI DE PE TERITORIUL DE DINCOLO DE NISTRU, NUMIT ȘI TRANSNISTRIA, pământ străbun ce face parte din Moldova și parte din trupul României. 


Retragerea trupelor rusești de pe teritoriul de dincolo de Nistru, este un lucru premergător acțiunii unirii, sine qva non. 


Un exemplu edificator, vine din partea unei bune prietene, o româncă adevărată și patrioată, o persoană foarte iubitoare de Neam și de Țară, plecată la muncă prin țări străine ca și noi atâția alții. 

Iată ce spune domnia sa, după ce s-a oferit să deschidă pe banii dânsei un sit arheologic, chiar în satul natal, ce adăpostește relicve și așezări preromane din timpul Geților- Marii noștri Străbuni, umblând după documente și autorizații: 
„ … Un doctor în arheologie ce profesează în Iași, mi-a da contactul unei doamne arheolog din Oradea. 
După ce am sunat-o, am convenit să ne întâlnim cât mai repede, ceea ce de fapt așa s-a întâmplat. Am stat apoi de vorbă, mi-a spus în fată, clar, că nimeni nu are interes sa descopere ceva. 

Mă ofer să plătesc, să îi aduc cu mașina mea, să îi cazez, sa fac tot. 
Ăștia sunt oamenii plătiți de stat să stea și să joace interese ascunse… Adică nu sunt bani? 

Lucrez la  2 monografii și o carte și sunt făcută... nebună?! 
Eu, care am strămoși de dinainte de 1700 în sat? 
Strămoși care au ctitorit biserica ortodoxa din sat și care au făcut pușcărie, pentru că au încălcat regulamentul imperiului cotropitor al vremii? 
Eu, care vreau sa scot la lumina adevărul și nu am nici un interes personal! Logic…! 
Am dovezi! 
Și nici nu putem fi siguri că se v-a înfăptui unirea… Un popă(nu pot să-l numesc părinte) mi-a spus să termin cu aceasta nebunie și să lupt pentru autonomie… 
Deci, el dezbina, nu unește! 
Îți dau seama ca acești popi fac discursuri cu bătrânii, pentru autonomia Transilvaniei?”…. 
și dânsa continuă scârbită, dezamăgită și frustrată să-mi vorbească despre cum se pune bețe-n roate la toți cei care vor să repună țara pe temelia unde a fost construită, ca etalon pentru celelalte țări europene, cu istoria sa unică și primordială ce se pierde în timpuri de mult apuse. 

Fac un apel pe această cale, la toți frații români și la cine va ajunge aceste rânduri:

 AJUNGE-VĂ!!! NU VĂ MAI ”DESCURCAȚI” DOAR!!!...PUNEȚI MÂNA ȘI MUNCIȚI CINSTIT ȘI CU DRAG DE ȚARĂ!!! 
NU MAI DISTRUGEȚI ROMÂNIA, PRIN NEPĂSAREA VOASTRĂ,   ȚARA MARILOR STRĂBUNI, CE EI AU CONSTRUIT-O, JERTFINDU-SE DE BUNĂ VOIE PENTRU A NE-O LĂSA NOUĂ, IAR PRIN NOI GENERAȚIILOR VIITOARE DE ROMÂNI. 

Dacă v-a rămas o fărâmă de mândrie națională, aprindeți focul dragostei de Neam și de Țară Străbună. 

Nu mai faceți jocul celor din neam fără de Neam, care au venit doar pentru jaf și căpătuială, distrugând destine și vieți. 

Luați-vă soarta-n mâinile voastre proprii, luptați pentru ea, luptați pentru voi, ca să vă recăpătați locul ce Marii Străbuni l-au avut acolo sus, pe cele mai înalte culmi, cântați de aezii antici și povestiți de cei mai renumiți istorici, cronicari și filozofi antici, ca fiind cei mai înțelepți și mai viteji dintre toate popoarele de pe fața pământului. 
Unde te situezi tu acum frate române, în clasamentul popoarelor europene?!? 
Recapătă-ți mândria ta de om, frate române, nu te mai lăsa îngenuncheat, scutură-te de jugul asupritor, scoateți capul din țărână și luptă chiar de ar fi ultimul lucru pe care-l vei face în această viață, căci tu te vei reîntoarce, alungând veneticii dornici doar de jaf și căpătuială și împreună cu ei și pe frații noștri care s-au vândut pe un pumn de monede ruginite, distrugând țara. 

Insuflă-le copiilor tăi, frate române, dragostea de Neam și de Țară străbună, fă-le lor cunoscută istoria țării și a neamului ancestral din care fac parte, ca să știe cine au fost înaințașii lor, având imboldul și spiritul necesar, pentru a folosi prezentul construindu-și viitorul și continuitatea ca Neam de sine stătător, născut odată cu pământul cel stăpânește pe drept. 

Făcând aceste lucruri, continuitatea noastră ca popor primordial este asigurață. 
Nefăcând nimic și continuând ca și până acum ba, poate mai rău, geneza ta va fi ștearsă și uitată, dispărând ca Neam și ca Țară. Asta-ți dorești, frate române…?!? 

Comentarii