-- PILEUSUL GETIC-CĂCIULA GETO-DACICĂ--SIMBOL ANCESTRAL AL NEAMULUI NOSTRU --

💖 CĂCIULA GETO-DACĂ, SIMBOL ANCESTRAL AL STRĂBUNILOR NOȘTRI 💖
Motto:
VATICANUL A FALSIFICAT TOATĂ ISTORIA ROMÂNIEI!
Ştiţi cum se cheamă acum, în lume, ca şi în timpul imperiului roman, „căciula dacică” cunoscută ca şi ”căciula frigiană”?
Se cheamă „LIBERTY CAP” şi, ca atare, există pe mai toate scuturile şi steagurile de luptă din lume, inclusiv pe POARTA CIMITIRELOR MILITARE din SUA!
Suntem singura țară din lume al cărei alfabet are litere cu...căciulă: î, ă,â.
VATICANUL MINCINOS, susţine că statuile dacilor din Vatican înfăţişează „prizonierii daci”, (!!?) cu căciula oamenilor LIBERI PE CAP, numai ca să nu recunoască că sunt jefuite din DACIA şi să trebuiască să ni le RETURNEZE, (Criton, administratorul lui Traian, menţionând în scris tot ce s-a JEFUIT din DACIA).
IZBITOR DE ASEMĂNĂTOR CU CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM ÎN ROMÂNIA...
Cuvîntul nostru ,,căciula” vine din vechea limbă vorbită în jurul Carpaţilor în mileniile V-ll î.e.n. şi îl putem rostui astfel: ka: cap + şu...ila: a creşte bogăţia, fiind un simbol al binecuvântării celui ce o poartă din partea divini-tăţii cu mult belşug în jur aşa cum era la primii faraoni egipteni.
O altă variantă de interpretare a cuvân-tului este: caci/kaş: colonie, cătun, zestre, mesager + u...la: neam, familie, soartă, bucurie, adică bunăstarea unui neam, cătun, colonie sau călătorul care aduce veşti ce bucură.
Dar mai avem pentru acest cuvînt sinonimul ,,cuşmă” care poate fi descompus după regulile vechii limbi astfel: kuş: piele de animal, a acoperi, a ascunde + ma: a lega, a străluci, a înfrumuseţa, iar spre bucuria şi luminarea noastră vedem aceste căciuli foarte frumoase pe mai multe ”Tăbliţe de plumb”.
Pentru înţelegerea şi liniştea celor cu mintea acasă, supun atenţiei fotografiile de mai jos, care prezintă obiecte arheologice de o valoare uluitoare pentru istoria noastră, descoperite la noi sau pe alte meleaguri pe unde şi-au purtat paşii neamurile carpatine.
În partea stângă a rândului am pus Vârful OMU din munţii Bucegi, de unde porneşte povestea acestei cuşme, în vechea teozofie el fiind considerat Fiul Omului, adică prima zidire a Tatălui Ceresc din care a ieşit Neamul Omenesc.
Neamurile carpatine de prin mileniile Vlll-lV î.e.n. cunoscând această poveste, au lăsat-o de mare veste celor ce vor veni cum vedem în a doua fotografie spre dreapta, care reprezintă un capac de oală sau mîner pentru un capac de oală găsit la Gumelniţa, vechi de pe la 5000 î.e.n.!
Cu acest obiect ar trebui să le dăm peste nas tuturor celor ce ne spurcă şi ne scuipă voiniceşte de cca 150 de ani, că noi, românii de astăzi, am fi numai nişte... ”venituri” de prin secolele Vll-X ale feudalismului şi nu avem nici o legătură cu tot ce a lăsat trecutul moştenire în pămîntul Dio Geția.
Dacă ei ar fi fost băştinaşi pe plaiurile carpatine cum se chinuie să afirme, de ceva vreme, această adunătură de lepre, atunci ei trebuiau să umble cu căciulă, iar românii cu ...prepuţul Talpei Iadului tras peste ochi(scuzați limbajul)....
Dar nenorocirea aceasta a venit peste urmaşii Neamului Scoborîtor din Zei, pe la mijlocul secolului XVlll, fiind impusă de ticăloşii fanarioţi, când erau unelte ascultătoare şi stăpâni peste Ţările Române în numele turcilor.
Spre dreapta este o monedă a lui Atis bătută pe la începutul secolului V î.e.n. pe coastele Asiei Mici care a fost găsită la Cizik în Misia, iar în capăt este bustul unui get descoperit la Roma.
Fotografiile următoare reprezintă în stânga un basorelief roman cu Mitra sacrificând taurul solar, iar în partea de jos se vede şarpele şi cîinele.
Căciula purtată de divinitatea religiei geţilor, care a fost preluată de romani cu numele de Mitra (de unde leprele au născocit mitraismul) este foarte asemănătoare cu cea descoperită la Gumelniţa, dar în urmă cu 5000 de ani şi cuşma purtată de Fiul Omului sau Atis din religia frigienilor arimini pe la începutul secolului V î.e.n.
Aceste dovezi istorice nu mai pot fi date deoparte!
În partea dreaptă este unul din puţinele mozaicuri scăpate de la distrugere după ce iudeo-creştinii au ocupat cu armele capitala imperiului geto-got din Italia în anul 540 în urma unui lung asediu.
Cea mai mare parte a mozaicurilor bisericii Sant’ Apollinare Nuovo din Ravena, construcție realizată de regele get sau got cum l-au botezat culturnicii occidentali, Teodoric în anul 505, au fost distruse şi numai foarte puţine au fost păstrate, iar unele modificate pentru a sluji noului cult al iudeo-creştinilor, printre acestea şi cel al scenei aducerii darurilor de către magi.
Vedem că magii poartă vestimentaţia ,,scitică” ce se va perpetua la boierii şi domnitorii românilor pînă după secolul XVl, ei purtînd pe cap căciula strămoşească.
În apropiere sunt muceniţele care poartă costume ce seamănă foarte bine cu unele vestimentaţii tradiţionale ale femeilor din Oltenia!
În stînga este stema Departamentului Apărării S.U.A. din anul 1793 (!) unde apare pe lângă căciula strămoşească şi şarpele, alt simbol totem al religiei geţilor, ajuns şi în mitraism, cadus de mincinoşi.
Spre dreapta este o monedă franceză din anul 1960 unde libertatea este personificată printr-o femeie ce poartă pe cap cuşma getică.
Ei au introdus în cultura europeană această efigie a libertăţii încă din partea a doua a secolului XVlll, dar numind cuşma ,,căciulă frigiană" fiindcă ticăloşii nu au avut ochi să vadă ce purtau pe cap geţii sculptaţi pe Columna lui Traian de la Roma.
Lângă aceasta, în dreapta sunt două fotografii cu geţi-begeţi din zilele noastre care se mai ţin încă de cele bătrâneşti!
--ARIMIN--

Comentarii

Trimiteți un comentariu