-- COLONIA numită ROMÂNIA --


  


    Nu trece o zi ca prizonierii din colonia România să nu se întrebe descumpăniți: în ce lume trăim? 
EXACT! Aceasta este prima întrebare la trezirea de dimineața! ÎN CE LUME TRĂIM? 
La afirmația "prizonierii din colonia România",  imediat mecanismele neuro-lingvistice existente în mintea oricărui cititor se declanșează și resping restul de argumentație! 

Aceasta este marea performanță realizată de SISTEMUL OPRESIV INTERNAȚIONAL ce acționează deasupra SISTEMULUI MAFIOT LOCAL! 

Dacă vreți, MAFIA INTERNAȚIONALĂ a reușit să se conecteze și să cucerească MAFIA LOCALĂ! 

Ambele mafii au un singur interes: menținerea stării de iobăgie a tuturor românilor și conservarea privilegiilor! 

Pentru menținerea stării de prizonierat s-a creat UN MEDIU ARTIFICIAL în care ființa umană este redusă doar la stadiul de vită: de când se naște îi este interzisă EVOLUȚIA, îi este interzisă INDEPENDENȚA, îi este interzisă VIAȚA! 

Ființa umană (iar acum vorbim strict de români) a fost transformată în VITĂ care are un ciclu cât mai scurt de existență și care este obligată în decursul acestui ciclu să SERVEASCĂ EXCLUSIV pe STĂPÂNII DE VITE! 

Televizorul și toată tehnologia legată de acest dispozitiv a fost dezvoltat EXCLUSIV pentru distrugerea mentală a maselor! 

Dacă în 1933-1945 Joseph Goebels ar fi avut televiziune la dispoziție mai mult ca sigur că FASCISMUL era mult mai greu de oprit! 

Am îndemnat la renunțarea la TV pentru că fiecare minut de expunere a ființei umane este un minut în care ființa umană este distrusă! 

TVul este PRIMA ARMĂ a INVADATORULUI în CASELE NOASTRE! 50% din populație în acest moment NU ȘTIE SĂ CITEASCĂ un text scris și restul NU ȘTIU SĂ INTERPRETEZE CORECT ceea ce citesc! 

Aceasta este cea mai mare performanță atinsă de vreun SISTEM TOTALITAR din ISTORIA UMANITĂȚII: sclavilor li se induce ideea că "evoluează" când ei de fapt se reduc la simple animale vorbitoare! 

În fiecare zi interacționez cu tinerii și constat cu durere două aspecte: sunt foarte mulți din ei extrem de inteligenți însă nu numai că le lipsește informația dar mintea lor funcționează ca un inamic fiind programată de deșeurile informaționale să funcționeze ÎMPOTRIVA LOR! 

Asta înseamnă că PUTEREA CONCEPTUALĂ A DEZVOLTAT MIJLOACE ȘI MECANISME prin care tineretul SĂ FIE DISTRUS MENTAL în QUASI-TOTALITATE! 

Cei bătrâni, care în vremurile de glorie ale NEAMULUI ROMÂNESC formau prima linie de atac (si evident unde se murea cu siguranță) NU AU AVUT ÎNȚELEPCIUNEA să poată proteja tinerii și copiii noștri de ARMA DE DISTRUGERE ÎN MASĂ DEZVOLTATĂ DE PREDICTORUL GLOBAL! 

Astăzi avem un tineret debusolat complet, ce nu știe nici de unde vine și nici încotro se îndreaptă, și niște părinți și bunici ce privesc descumpăniți la odraslele lor, neînțelegând de ce bulgării de aur pentru care s-au sacrificat atâția ani se arată a fi niște bulgări de noroi! 

Ne întoarcem la întrebarea adresată la începutul acestui articol: ÎN CE LUME TRĂIM? 

Pentru a răspunde la această întrebare trebuie să ACCEPTĂM CĂ TOT CEEA CE CREDEM CĂ ȘTIM SAU AM AFLAT (iar mulți dintre noi credem că suntem foarte deștepți și că nimeni nu mai e ca noi) ESTE ÎN MARE PARTE GREȘIT SAU ERONAT! Creierul nostru este plin de GUNOI PLASAT ACOLO INTENȚIONAT! 

Cine și când au plasat acel gunoi este mai puțin important! Important este să începem DETOXIFIEREA MINȚILOR NOASTRE IMEDIAT! Altfel SUNTEM DEJA MORȚI! Pentru prima dată în istoria Umanității sclavii NU MAI SUNT DE FOLOS! Dezvoltarea tehnologică permite înlocuirea totală a sclavilor în 99% din domeniile de activitate! Dacă mâine s-ar produce această transformare, sclavii s-ar răscula imediat și s-ar elibera! 

De aceea PUTEREA CONCEPTUALĂ a găsit o altă metodă de rezolvare a acestei probleme: GENOCID GRADUAL, adică executat în zeci-sute de ani! 

Împotriva TA, omule, ESTE UN RĂZBOI TOTAL, iar cine nu se trezește, ESTE MORT! 
Nu există cale de mijloc sau de "păcălit"! 

PRIMA IDEE NOCIVĂ PLANTATĂ ÎN MINTEA ROMÂNILOR este IERTAREA DUȘMANULUI și ACCEPTAREA SUFERINȚEI/SACRIFICIULUI (fiindcă, nu-i așa,  și Iisus s-a sacrificat pentru Umanitate)! 

Dacă nu puteți elimina această idee extraordinar de nefastă din minte, sunteți morți! 

A DOUA IDEE NOCIVĂ este că cine vorbește românește este român! 
Nimic mai fals! 
A fi român este foarte greu: implică dragoste de PATRIE, de NEAM, de ISTORIE, de DUMNEZEU CREATOR! 

Așadar, zilele acestea sunt destul de puțini români printre noi! 

A TREIA IDEE NOCIVĂ este că instituțiile statului servesc poporul român! 
Din momentul LOVITURII DE STAT din 1989, NEAMUL ROMÂNESC a devenit prizonierul MAFIEI INTERNAȚIONALE ce și-a dat mâna cu MAFIA LOCALĂ! 
Absolut toate instituțiile STATULUI operează ÎMPOTRIVA românilor și cred că nu e un secret pentru nimeni dintre cititori! 

A PATRA IDEE NOCIVĂ este că POLIȚIA/JANDARMERIA protejează poporul! Avem exemple în fiecare zi de schizofrenie îmbrăcată în haine cu epoleți! 
De la pedofilul din lift, asasinul de la coafor și cu polițista care își omoară copilul de 6 luni și apoi mama acestea nu sunt accidente! 
Sunt definitorii pentru ce înseamnă INSTRUMENTELE DE REPRESIUNE dezvoltate special pentru EXTERMINAREA NEAMULUI ROMÂNESC! 

A CINCEA IDEE NOCIVĂ este că noi, românii, suntem prea mici și prea proști să putem să NE ELIBERĂM! 
Este adevărat că ultimii 500 de ani ai istoriei NEAMULUI ROMÂNESC sunt aproximativ pe aceeași linie: a prizonieratului și a luptei (de multe ori pierdută) pentru ELIBERARE NAȚIONALĂ! 
Însă românii au niște calități și o rezistență genetică impresionante! 
Tocmai din aceste motive,DUȘMANII NEAMULUI ROMÂNESC au alocat RESURSE IMENSE pentru INVADAREA ȘI OCUPAREA românilor! 
Tocmai din frică față de ce avem în mintea și sângele nostru vor să ne extermine! 
De frică pentru puterea sângelui vărsat în 9000 de ani bagă acum vaccinuri cu mercur și aluminiu! 
De frică ne otrăvesc apa, aerul și trupurile! 

A ȘASEA IDEE NOCIVĂ este că UNUL trebuie să ne conducă! Nu este adevărat! 
MESIA nu mai vine, așa că nu mai așteptați! 
CONDUCEREA COLECTIVĂ este posibilă! 

Numai lenea și frica de responsabilitate fac ca românii să își dorească un CIOBAN PROVIDENȚIAL! 

CONDUCEREA COLECTIVĂ înseamnă UN SET DE REGULI MORALE pe care toată lumea să le respecte! 
NEAMUL ROMÂNESC înseamnă FAMILIA NAȚIONALĂ adică o familie de familii! 

În acest moment, românii s-au transformat în niște vite egoiste, ce se păcălesc că trăiesc doar pentru ei, și de restul nefiind interesați! 
Însă tocmai aici este CÂȘTIGUL OCUPANTULUI STRĂIN! 

A ȘAPTEA IDEE NOCIVĂ este că românii nu se mai pot uni! Eu am privit în ultimii 10 ani fiecare adunare, mare sau mică de români! 
Prin adunare înțeleg chiar și un accident sau o inundație! 
În fața pericolului, românii se strâng și se unesc! Glasul sângelui nu-i lasă deoparte! 
Azi, românii, mai mult ca oricând trebuie să conștientizeze un singur aspect: RĂZBOIUL CE SE POARTĂ ÎMPOTRIVA LOR ESTE CEL MAI CRUNT DIN ISTORIA UMANITĂȚII! 

Fiindcă INAMICUL nu vrea absolut nimic AFARĂ DE EXTERMINAREA NOASTRĂ! 

De aceea dacă tot murim, ar fi bine să murim ca OAMENI LIBERI și nu ca viermi târâtori la picioarele dușmanilor noștri! 

Nu există decât o singură discuție serioasă: LUPTA PENTRU ELIBERAREA NAȚIONALĂ! 
Restul este pierdere de vreme! 
Adică exact ce vor DUȘMANII NEAMULUI ROMÂNESC!
Luci Lucescu Londra

Comentarii