-- CA LA NOI..LA NIMENEA! --

                   -- CA LA NOI..LA NIMENEA! -- 

Absolut ILEGAL, drapelul ...UNGARIEI (!!!)  ȘI cel al așa zisului Ținut Secuiesc, flutură nestingherite pe o primărie din...ROMÂNIA!!!

 Este exact ca și cum primăria din...Roma ar arbora ȘI steagul ...României, că deh, sunt români cu sutele de mii acolo, nu?!... 

 Primarul comunei Lăzarea este convins că instituția pe care o conduce aparține în același timp Ungariei și României, motiv pentru care a arborat drapelul Ungariei pe primărie. 

 Danguly Ervin, primarul comunei Lăzarea din județul Harghita, nu a aflat încă faptul că Diktatul de la Viena nu mai este în vigoare. 

 Steagul secuiesc, simbolul luptei pentru ruperea Transilvaniei de România, precum și drapelul Ungariei stau arborate cu caracter permanent pe sediul Primăriei Lăzarea, o instituție publică a statului român. 

 Consiliul Local Lăzarea este format din 13 consilieri, 6 consilieri de la UDMR și 7 consilieri de la PPMT, partidul lui Laszlo Tokes.  
Arborarea celor două simboluri pe o clădire publică a statului român încălcă prevederile Legii nr. 75/1994 și ale H.G. nr. 1157/2001. 
Cel care ar trebui să acționeze legal aici este prefectul județului Harghita, Jean Adrian Andrei, care însă nu va mișca un deget nici în acest caz. 
FOTO: sediul Primăriei Lăzarea

Comentarii