-- PĂMÂNTUL GETO-DAC, LĂCAȘ AL ”URIEȘILOR” --



       ”Giganţii au fost primii locuitori ai pământului şi n-au venit de nicăieri în Dacia! 
Ei sunt aici de la începuturi. 
Românii de când sunt ei, au stat tot pe aceste locuri, ei sunt aici de la începutul lumii iar samânţa noastră este de la urieşi!" 

          -- LEGENDELE URIAŞILOR DIN ROMÂNIA --

    În anii 1940-1950, la Argedava, judeţul Giurgiu, unde s-a stabilit că a fost prima cetate de scaun a lui Burebista, înainte de a unifica toate triburile dacilor, arheologii au descoperit nu mai puţin de 80 de schelete uriaşe, de umanoizi de 4-5 metri înălţime. 

În partea de sud a Munteniei, în Giurgiu şi Teleorman, există mai multe legende despre uriaşi. 

   Cea mai populară este legenda lui Novac, care s-ar fi luptat cu un balaur care le făcea rău oamenilor! 

 Legende despre uriaşi întâlnim şi în Munţii Buzăului, la Scăieni. Aici, în cel mai vechi sat din zona Boziorului, au fost descoperite schelete umanoide care măsurau peste 2,4 metri! 
Ceea ce a frapat în mod deosebit era dimensiunea craniilor, care erau cât „dovlecii de prăsilă”! 

  Schelete de uriaşi au mai fost descoperite la Polovragi, la Cetăţeni (2005), sub mănăstirea Negru Vodă, personaj despre care se spune că avea el însuşi o statură impunătoare şi că îşi ţinea consfătuirile cu căpitanii pe "scaunele" domneşti săpate în stâncă la Scăieni. 

  Şi în Pantelimon – Lebada, în octombrie 1989, au fost scoase din pământ 20 de schelete de uriaşi, dar în niciunul dintre cazuri cercetările nu au fost continuate, pentru a ascunde publicului aceste adevăruri... 

  În vechime, cu mult înainte ca localitatea să fie atestată, se spune că zona Boziorului era locuită de uriaşi sau "tartari". 

  Legenda spune că aceştia ar fi construit două subterane sub nişte stânci enorme şi că tot ei ar fi sculptat Stâlpii Tainiţei, de pe muntele cu acelaşi nume, zonă în care nu poate ajunge picior de om în zilele noastre! 

 De asemenea, pe muntele Tainiţa există un loc unde în stâncă sunt săpate "scaune" domneşti a căror origine este inexplicabilă pentru localnici, deoarece se află, de asemenea, la înălţimi foarte mari şi în zone inaccesibile! 

  Legenda tartarilor este susţinută şi de marele istoric Herodot, care amintea despre ei ca despre un trib nobil şi glorios. 

  Numiţi şi "teutari" sau "titani", aceştia erau, relata Homer, "favoriţii zeilor", deoarece "întreceau pe toţi oamenii în înălţime, forţă şi frumuseţe". 

  Patria Giganţilor era, potrivit anticilor eleni, tot pe teritoriul Daciei, lângă Oceanos potamos, unde se născuseră şi fraţii lor, Titanii. 

“Cei mai vechi şi cei mai glorioşi dintre pelasgi, au fost Titanii”. 

Ei sunt numiţi de autorii vechi “genus antiquum Terrae” şi “Terrae filii”. 
Patria Titanilor a fost, după toate tradiţiile istorice, în părţile de nord ale Thraciei. 
Giganţii formau prin excelenţă un popor de munte, trăind în pădurile Carpaţilor, având mai multe cetăţi fortificate. 

Descendenţi ai Titanilor erau consideraţi şi Hyperboreenii, care locuiau în nordul Dunării de Jos!

URIAŞII LA ROŞIA MONTANĂ. SHAMBALLA, HIPERBOREANUL ŞI LESPEDEA DE AUR. 

In cursul lunii februarie 2012, o echipa de geologi, romano-canadiana, urmarind ramasitele filonului de aur la una dintre galeriile sapate de agatarsi in urma cu 5.500 de ani la Rosia Montana au facut din intamplare o descoperire care ar putea răsturna toata istoria omenirii. 

Ei au descoperit la baza galeriei capatul rectangular al unei lespezi aurii care nu parea a fi o roca naturala. 
După prelevarea unei mostre, din rezultatele analizei de laborator a reiesit ca era vorba intr-adevar de o piatra compozita, obtinuta din amestecul a 15% praf de granit, 30% wolfram si 55% pulbere de aur de 50 de karate, dupa o tehnologie imposibil de reprodus in conditiile stiintei actuale. 

În anul 1976, la Roşia Montană, într-o galerie veche de pe vremea agatarsilor, arheologii au scos la iveala din stanca un schelet urias, cam de... 10 metri lungime. 
"Civilii se foiau de colo-colo! 
Unii isi notau cate ceva din ce ziceau arheologii, altii faceau poze cu blitzul. 
Ziceau ceva de unu Densusianu, apoi ceva de hiperboreeni, apoi unul sare cu gura mare ca sa-si vadă ăla cu Densusianu de treaba, ca Densusianu era avocat, nu istoric, apoi a dat-o cu partidu si cu securitatea." 

   Timp de trei luni, săpăturile in jurul lespezii s-au derulat in secret, rezultatul fiind decopertarea integrala a lespezii. 
Nu a durat foarte mult deoarece deasupra lespezii se aflase cu 36 de ani in urma scheletul uriasului dac hiperborean, aflat acum la Moscova iar parte din munca cu sapatul rocii si cu decopertarea o facusera arheologii de atunci. 

  Masuratorile au scos la iveala faptul ca lespedea, perfect slefuita, avea o lungime de 12 metri, o latime de 6 metri si o inaltime de 3 metri, cantarind cu aproximatie 1700 de tone, cu 100 de tone mai mult decat a fost estimata “piatra femeii insarcinate” respectiv lespedea descoperita la Baalbek, numai aurul continut in ea reprezentand cca. 900 de tone, de aproape trei sute de ori mai mult decat s-ar fi putut obtine prin reciclarea integrala timp de 20 de ani, a haldelor de steril depozitat de milenii la Rosia Montana in urma exploatarilor aurifere, si de 150 de ori mai mult decat tot aurul extras de la suprafata si din toate galeriile de agatarsi pentru daci, apoi de romani, apoi de austroungari si de romani la un loc!!!! 

Zona a fost imediat închisă cu gard de sarma ghimpata si pusa sub paza militarizata iar sapaturile preliminare pentru forarea unui put cu diametrul de 12 metri care sa ajunga pana la lespede au demarat la inceputul lunii mai 2012. 

 La sfirsitul lunii iunie, pe data de 23 ale lunii, lespedea a fost scoasa la suprafata, segmentata in 80 de calupuri egale, incarcata in containere si transportata de urgenta noaptea, sub escorta militara catre o destinatie necunoscuta. 

Totusi exista unele informatii din surse demne de incredere, din care rezulta ca fragmentele containerizate au fost predate Combinatului Siderurgic SIDEX Galati si ca au deja topite si transformate in lingouri de aur si wolfram, dar locul secret unde se afla ele depozitate acum inca nu se cunoaste. 

 La ridicarea lespezii s-a putut observa un puț cu diametrul de 4 metri in interiorul caruia cobora o scara elicoidala ale carei trepte erau sapate in peretii putului, de parca fusesera taiate cu laserul. 

Din interiorul puțului emana o lumina laptoasa, violacee. Câtiva lucratori, geologi si arheologi care au fost martori la ridicarea lespezii, si-au revenit dupa o vreme din uimire, insa paleolingvistul s-a precipitat ca un apucat pe scari in jos, si nimeni nu a mai avut curajul sa coboare si sa verifice ceea ce se afla in put, iar a doua zi a fost deja prea tarziu. 

Am asteptat cu totii ca paleolingvistul sa apara, dar el nu s-a mai ridicat la suprafata. 

Peste noapte, SRI-ul si armata au acoperit cu scanduri intrarea in putul care ducea spre interiorul muntelui si-apoi au turnat ciment si au sigilat-o. 

A doua zi au fost inchise gura putului exterior precum si intrarea in galeria sapata in vremuri imemoriale de catre agatarsi. 

Tot a doua zi, eu, dimpreuna cu toti martorii care au asistat la prelevarea lespezii, a descoperirii putului din adancul minei, precum si cei care au participat la stergerea urmelor, am fost pusi sa semnam documente care garantau pastrarea Secretului de Stat si-apoi am plecat cu totii speriati inapoi pe la casele noastre, care-ncotro. 

DESCOPERIREA DIN BUCEGI REPREZINTĂ O PARTE DIN MOŞTENIREA SACRĂ ANCESTRALĂ LĂSATĂ DE URIAŞI OMENIRII ŞI ÎN PRIMUL RÂND POPORULUI ROMÂN!


Comentarii