-- NOI CE-AM FĂCUT?!....--


                                  NOI CE-AM FĂCUT?!....      



”Cum ar fi fost dacă...ei ar fi rămas acasă? 

      Pentru cei care spun că nu are rost, că totul e în zadar, că vom fi puțini: luați aminte exemplul luptătorilor, sfintilor si martirilor noștri care în credința si lupta lor NU si-au pus în primul rând problema victoriei, a numărului mare sau mic de ostiri în raport cu inamicul, ci aceea a îndeplinirii unei datorii. 

Neamul acesta nu s-a clădit numai pe victorii, ci în primul rând pe luptă. 

Fără luptă nu are cum să existe nici izbândă. 
Fără luptă cu siguranță vei fi înfrânt. 
Cum ar fi fost dacă Voievozii Români sau Iancu, Horea, Cloșca, Crisan, Tudor Vladimirescu sau simplii soldați din războaie si-ar fi comparat oștirile cu cele ale marilor imperii cotropitoare si ar fi stat cuminți acasă de frica unui dușman superior numeric? 

Ce ar fi fost dacă s-ar fi îndoit? 
România nu ar fi existat. 
Muream ca Neam dacă ar fi avut această judecată. 
Muream în deznădejde. 

Acești făuritori de Istorie s-au ridicat la luptă fără să-si pună prea multe întrebări, uneori au fost învinși, alteori au învins, de fiecare dată însă si-au făcut DATORIA. 

De aceea ei au rămas în Istorie iar cei ce-au stat acasă s-au dus odată cu vremurile, odată cu grijile, calculele si îndoielile lor. 

Dar sunt convins că de-a lungul vieții, cei ce au ales să rămână în jurul vetrelor calde, atunci când țara era înghițită de străini, si-au pus măcar o dată, atunci când noaptea au rămas singuri în fața conștiinței lor, întrebarea: cum ar fi fost dacă eram si eu, ACOLO, PREZENT? 
Cum ar fi fost dacă eram si eu acolo împreună cu frații si surorile mele si NU m-as fi îndoit? 

Haideți și pe 29 iulie, ora 17, Piața Constituției București. 
Un NU hotărât Codului Administrativ, DA pentru România!”
--MIHAI TÂRNOVEANU--
---------------------------------------------------------
SUNTEM AȘTEPTAȚI, TOȚI, ȘI PE 
1 AUGUST, TOT ÎN PIAȚA CONSITUȚIEI, LA ORA 17, PENTRU A PARTICIPA LA UN MITING PUR ROMÂNESC, FĂRĂ NICIUN AMESTEC AL VREUNUI PARTID SAU ALTĂ ORGANIZAȚIE!!!
------------------------------------------------------------


Comentarii