-- DESPRE TRICOLOR ȘI NU NUMAI...--



Am înțeles că, atunci când porți costumul popular, trebuie să se regăsescă, de regulă la brâu și culorile naționale, ca semn de respect și prețuire pentru tradiții, popor și țară. 
Cei care poartă haine de marcă sau de firmă nu consideră de bun simț să le asorteze cu culorile sau însemnele naționale ?...
Unii si-au scris pe numerele de circulație înmatriculate în alte țări, mesaje obscene la adresa unui anumit partid de la putere, însă... și ei au uitat să spună din ce țară, pentru că în Suedia de exemplu, suedezii nu știu ce înseamnă acel mesaj și nici cine este la putere în România. 
Nu am înțeles pe deplin acțiunea respectivă, însa am văzut că sunt multe mesaje de repect și admirație pentru această "mareata”  faptă,..care a reușit sa mai pună o pată "neagra" 
în ochii partenerilor noștri europeni, care și așa ne blamează suficient de mult pe unde ne prind..... Însă, cui folosește ea, această faptă? Cine cu cine unește acest mesaj și ce urmează după ce își ating "scopul" mesajului?....Va fi el ulterior.... folosit pentru noi toți, atunci când vor ajunge la putere? 
Va fi acel "organ” în stare să schimbe soarta țării ? ....
Puțin probabil, ba chiar deloc! 
Eu unul nu mă pot alia cu nicio persoană care dorește să schimbe ceva folosind injurii si mesaje obscene ... în loc de argumente sau solutii. 
Bunul meu simț mă oprește să stau alături de ei. 
Cu soluții doar se face schimbarea, nu cu sudalme si obscenități,  cu solutii pe termen lung nu cu unele de conjunctură. 
Nu un partid sau altul este vinovat pentru tot ce trăim, ci ÎNTREG MECANISMUL POLITIC DE DUPĂ 1989, care  a permis proliferarea și ridicarea nonvalorilor si impostorilor, fără neam și fără dragoste de țară și poporul ei, bazat doar pe interese meschine individuale și de grup. 
Pornind de la aceste gânduri...ar fi bine ca toți cei care se cred sau se simt patrioți sau Români,  să poarte oriunde ar fi, pe lângă sau pe hainele ce și le permite fiecare și însemnele naționale...
Fie un mic drapel, fie un autocolant, fie o insignă, fie o brățară, fie orice obiect care se poate purta permanent și care,  să simbolizeze România. 
Fiecare gospodărie ar putea să aibă ridicat în ogradă câte un drapel național, pentru că...și asta înseamnă ... 
SĂ FII UN BUN ROMÂN!
--LUPUL CARPATIN-- 
Luați exemplu de la americani!

Comentarii