-- ARTICOLUL ZILEI --



”Ceea ce afirmam încă de acum doi ani și anume că, partidele politice aflate la cârma țării noastre, vor face tot ce le stă în putință pentru a ne dezbina și a ne lupta unii cu alții (pentru că, chiar dacă suntem ”proști” suntem mulți și reprezentăm un pericol pentru ei), acum se observă din ce în ce mai bine.
Așa zisul ”Miting împotriva statului paralel” al psd-alde, nu a fost altceva decât un circ ieftin și de prost gust dar care, i-a arătat lui Dragnea, Tăriceanu și clicii lor de tâlhari că, la comandă, pot aduce spălații pe creier să lupte pentru ei, sub lozinca
”Luptăm pentru democrație!”
Să nu credeți că, tâlharii din opoziție sunt mai breji ca cei de la putere!
Nicidecum, doar că, ăștia din urmă, nu au o așa forță ca și cei din psd-alde și încearcă, prin mijloacele lor caracteristice, să ademenească cea mai mare putere și anume --pribegii-- care, pentru a putea să asigure un trai mai bun familiei și copiilor,au plecat să fie sclavi în țări străine!
Ați uitat ”OPOZANȚILOR” că, românii au plecat din țară alungați fiind și de voi, când ați fost la guvernare și acum, doriți ca ei să vă sară în ajutor?! SUNTEȚI PENIBILI!
Lupta împotriva acetui popor și împotriva ȚĂRII noastre, a atins cote alarmante!
Încercarea de desființare a noastră ca Neam și Țară, s-a făcut și se face de către așa zișii ”români” dar cu complicitatea românilor curați, români care sunt practic INCONȘTIENȚI de ceea ce se întâmplă cu ei și implicit, cu NOI TOȚI!
Strămoșii noștrii,au luptat pentru INDEPENDENȚĂ,
SUVERANITATE și dăinuirea acestui popor, iar acum se răsucesc , pe bună dreptate, în morminte și ne blastămă din ceruri!
Ce facem NOI, urmașii lor?!
NIMIC!
Ce ne reține în a face ceva,chiar și pentru cei ”spălați”?pe creier e propaganda mincinoasă?!
F R I C A !
Frica de moarte! Frica de necunoscut!
Pentru a învinge într-o luptă, în primul rând, trebuie să-ți învingi FRICA!
Moartea, este un prag peste care trebuie să trecem, pentru a ne reântoarce ACASĂ, la Tatăl Ceresc și a-i da socoteală pentru cele făcute sau nefăcute în această viață dar, nu ne este indiferent cum sfârșim: ne dăm viața pentru NEAM, ȚARĂ, NEATÂRNARE, SUVERANITATE și o viață mai bună pentru urmașii noștrii și urmașii urmașilor noștrii sau, sfârșim bătrâni și blestemați de copiii noștri, că nu am știut să luptăm și să ne jertfim atunci când trebuia!
Ne facem, poate, iluzii deșarte cu privire la un milion de participanți la mitingul din 1 AUGUST din PIAȚA CONSTITUȚIEI București.
Poate că nu suntem un milion care se simt urmași direcți ai bravilor strămoși GETO-DACI care, ca și ei, să-și dorească mai degrabă moartea decâr robia!
De-om fi și doar 300, precum spartanii lui Leonidas și tot ar fi bine!
Ei, 300, au ținut piept unui imperiu dar, ca și la noi, au sfârșit prin a fi... trădați.
În schimb, de ei și de jertfa lor își aduce aminte o lume întreagă, devenind NEMURITORI!
Numele celorlalți, care mai degrabă voiau jugul robiei decât moartea, au fost șterse de negura istoriei!
Așadar, FRAȚII MEI! SA DEVENIM NEMURITORI!
Lupta pe care urmează să o dăm cu acest regim fascist și cu slugile lor obediente, va fi una pe viață și pe moarte, dar nu uitați că NOI, nu ne plecăm genunchii în fața nimanui, ci doar în fața lui Dumnezeu!”

Comentarii