-- SĂNĂTATEA NOASTRĂ, CEA DE TOATE ZILELE...Cafeaua - otravă ce ucide lent, dar sigur?! --


* CAFEAUA -- drog și otravă, dar... atât de bună!  😋 * 
                         (bună doar la gust, din păcate 💔 ) 

Motto: Nu ucideți..mesagerul! 😌 
1. Cafeaua contine cofeina, care este un alcaloid pe care planta de cafea o foloseste pentru a ucide insectele care ii mananca semintele. De asemenea, planta de cafea secreta cofeina in pastaile sale pentru a ucide plantele inconjuratoare, astfel incat planta de cafea sa obtina mai multa lumina solara si sa poata creste mai mult. Cofeina este un pesticid care provoaca distrugerea genetica a celulelor vii care intra in contact cu acesta.
       
2. Imaginile RMN realizate inainte si dupa o ceasca de cafea au aratat o scadere a fluxului sanguin catre creier cu 45%. Atunci cand masurarea fluxului de sange a fost si mai precisa, ea a aratat de fapt cu 52% mai putina cantitate de sange catre creier, dupa doar o mica cana de cafea.
3. Studiile privind imagistica creierului consumatorilor de cafea cronici au aratat ca acestia prezinta aceeasi degradare a creierului lor ca alcoolicii cronici, fumatorii de tigari, pacientii cu Parkinson si utilizatorii de marijuana.
4. Cafeaua poate provoca un impuls pentru a misca intestinele, pentru ca acesta este un mod in care organismul incearca sa elimine otrava din sistem. Durerea brusca dupa consumul de cafea este unul din mecanismele de aparare ale organismului fata de otrava.
5. Cafeaua creste energia prin intermediul reactiei metabolice a corpului uman la sentimentul de lupta sau zbor, deoarece organismul se teme de otrava pe baza de cafeina. Cafeaua nu da energie, o indeparteaza din corp. Energia pe care o persoana o simte cand bea cafea este datorata corpului care intra in suprasolicitare, deoarece cofeina este o otrava si toate otravurile activeaza eliberarea de energie in organism. (lupta sau zbor). Cafeaua indeparteaza energia din sistem, lasand persoana din ce in ce mai epuizata in fiecare zi care trece, asadar, stabilind cea mai periculoasa dependenta de stimulare a energiei din lume… dependenta de cafea pentru energie.
6. Cand reactia de lupta sau de zbor este declansata in organism, se activeaza centrele inferioare de IQ ale creierului, precum si sistemele hormonale care controleaza agresiunea, violenta, luarea deciziilor irationale si ilogice, gelozia, furia, frica si paranoia. Cafeaua genereaza o functionare mentala extrem de inferioara, cuprinzand o parte din fiecare raspuns emotional negativ pe care organismul il poate genera.
7. In urma masuratorilor, o ceasca de cafea a activat senzatia de lupta si zbor timp de 3 saptamani consecutive, chiar daca nu a mai fost consumata alta cafeina dupa ce 1 ceasca de cafea. O ceasca de cafea otraveste corpul timp de 3 saptamani consecutive, la o scara descrescatoare.
8. Cand se consuma cafea (cofeina), creierul limbic (paleocortexul, numit si ”creierul visceral“ – subconstientul) este hiperactivat si centrele superioare de invatare ale mintii sunt inhibate. Partea limbica a creierului se refera numai la sex, reproducere, protectia teritoriului, achizitia de alimente si siguranta personala. Portiunea limbica a creierului este partea cea mai primitiva si cea mai putin dezvoltata a complexului mintii. Cand doriti sa iesiti inteligenti sau sa dominati o alta persoana, este mai bine ca sistemul lor limbic sa fie activat, deoarece ii aduce intr-o stare mentala egala cu cea a unui copil.
9. Pilula contraceptiei inhiba curatarea cofeinei ingerate. Acest efect este crescut dramatic prin consumul de alcool sau de medicamente pentru ameliorare a durerii, provocand astfel multe cazuri de otravire cu cofeina, care sunt tratate ca alte lucruri odata ce persoana ajunge la spital.
10. Cafeaua este dovedita a provoca o prostata marita, anxietate ridicata, insomnie, depresie, defecte congenitale, sindroame dureroase, modele de respiratie nenaturala, leziuni cerebrale, hiperactivitate, tulburari de invatare (de la leziuni cerebrale), tulburari comportamentale, oboseala, anumite tipuri de cancer , Crohns, IBS, colita, ulcere, scaderi de fier, boli de inima, dureri de cap, PMS, incidenta crescuta a leziunilor musculare si ale tendonului, dureri articulare, infarct miocardic, accident vascular cerebral.
11. Cafeaua cauzeaza cresterea grasimii si provoaca celulita, deoarece prin declansarea senzatiei de zbor sau de lupta a organismului (pe care orice otrava sau amenintare o are), se schimba cerinta sursei principale de combustibil a organismului la una din grasimi. Cand organismul este amenintat, acesta prefera grasimea ca sursa principala de combustibil, in loc de glucide sau proteine.
Activarea constanta a senzatiei de lupta sau de zbor (prin ingestia zilnica de otrava de cafeina) ajuta la o orientare metabolica catre depozitarea grasimilor si conservarea grasimilor, deoarece organismul prefera grasimea ca sursa de combustibil atunci cand lupta impotriva oricarui intrus toxic … deoarece grasimea contine 9 calorii pe gram pentru lupta, spre deosebire de 4 calorii pe gram adus de zahar si proteine.
Cafeaua distruge, de asemenea, muschii, deoarece corpul isi inmoaie intentionat muschii, atunci cand este otravit, pentru a facilita depozitarea suplimentara a grasimilor.
12. Cafeaua (cafeina) blocheaza absorbtia fierului, provocand marea majoritate a anemiei de azi. Intreaga amenintare a cofeinei include, in general, ceaiuri de cafea, bomboane de ciocolata, bauturi si preparate pe baza de cafeina si peste 2000 peste medicamente si prescriptii medicale care includ, de asemenea, cofeina.
13. O investigatie efectuata de autorul celei mai extinse carti scrise vreodata despre cafea, a revizuit aproape fiecare piesa de cercetare stiintifica referitoare la cafea si concluzia sa a fost ca nu exista absolut nicio dovada stiintifica despre faptul ca cafeaua ofera vreodata beneficii sanatatii organismului uman, pe orice nivel.

Comentarii