-- ORDINUL DRAGONULUI --

                                   * ORDINUL DRAGONULUI *



       Unul dintre arhetipurile Tribale pe care această generație îl moștenește de la generațiile tracute poate fi Zamolxis și, în mod deosebit, povestea celor Șapte Surori și a locului pe care acestea și l-au dobândit pe cerul nopții.
     Zamolxis și cele Șapte Surori reprezintă un roi de stele în cuprinsul unei constelații care a fost obiectul de studiu al mitologiei și al divertismentului ezoteric în aproape toate culturile de pe planetă. 

     Unele dintre civilizațiile străvechi care au atins niveluri ridicate  de dezvoltare foloseau acest sistem stelar ca „mod de viață”. 
   Aceste civilizații străvechi au transmis cunoașterea mai departe către generațiile care au urmat, prin viu grai și prin intermediul artei de a spune povești, un exemplu fiind poezia. 
    Strămoșii noștri au integrat acele povestiri și le-au dat formă, în creațiile arhitecturale ale orașelor și ale templelor.
    Grecii reprezintă un bun exemplu al acestui fenomen, cu versiunea lor de mitologie Pleiadiană. Însă au existat și alte asemenea civilizații înaintea lor, cum este cazul Tracilor și al Dacilor din actuala zonă a Europei de Est, de unde provine și cuvântul „Zamolxis”. 

  
      Interesant este faptul că în România, în zilele noastre, s-a descoperit un artefact, care pare să fie inspirat din acel sistem de transport,reprezentând un car de bronz, care are atașate niște făpturi asemănătoare porumbeilor sau lebedelor.

     Pe tot Globul, au existat corelații între stele și arta de a comunica mesaje legate de această constelație deosebită. 
       Aceste corelații se regăsesc la aborigeni și nativi americani, la japonezi, chinezi, hinduși, egipteni, mayași, incași și persani, iar lista ar putea continua cu exemplele altor civilizații străvechi, a căror vechime datează cu mii de ani în urmă. 

     Putem observa cu ușurință că o mare parte din realizările și progresele umane au fost realizate, datorită faptului că oamenii și-au îndreptat atenția către constelația Pleiadelor, pentru a primi îndrumare. 




     Stelele au capacitatea de a ne menține percepția asupra Timpului în comuniune cu fundația Realității. 

        Toate orarele, almanahurile și calendarele au fost create pe baza observațiilor astronomice. 
         De aici este inspirat și modul de orânduire a vieții, cum ar fi perioadele de plantare și de adunare a roadelor, consumul hranei și chiar și perioadele de colectare a taxelor, acestea bazându-se pe urmărirea traiectoriei acestei constelații.  

           Un alt subiect de discuție de un interes special poate fi misterul regelui Burebista și al Consiliului Dragonului Albastru, acolo unde era predat Sistemul Zamolxian.  

     I-aș oferi acestui Trib al Dragonului denumirea de „albastru”, datorită simbolismului și datorită culorii pe care această constelație cu înfățișare de șarpe-dragon o are, având în vedere că acest roi stelar, la fel ca multe alte grupe de stele, poate emite vibrații luminoase de culoare albastră-deschis. 

      După cum am menționat și în pasajele anterioare, în România au fost descoperite numeroase artefacte, care ar putea sugera că această civilizație a fost dezvoltată, integrând un număr mare de simboluri în viața lor de zi cu zi, inclusiv imagini și figuri foarte asemănătoare cu dragoni sau cu ființe reptiliene.


          Este posibil ca Burebista să fi fost primul rege care a obținut și o unificare SPIRITUALĂ echilibrată a Regatului Dac.
     
     Acest echilibru ar fi putut să fie legat de diversitatea regională și de nivelurile unei structuri politici centralizate, din punct de vedere militar. 

    Tribul Lupilor din cadrul forțelor militare s-ar putea să fi avut răspunderea de a apăra dezvoltarea spirituală a Clanului Dragonului din Dacia, care avea puternic înrădăcinat principiul de respectare a diferențelor interindividuale și în a cărui viziune triburile erau percepute ca un întreg. 

     Doar un suflet foarte echilibrat ar fi putut să realizeze un asemenea sistem, cu ajutorul unor inițiați și al unor sfătuitori evoluați din punct de vedere spiritual, cărora le cerea sfatul și cu care se consulta. 
     Acest consiliu ar fi putut să existe, sub denumirea de Dragon Albastru, în cadrul Sistemului Zamolxian.




      Preotul Deceneu, sfătuitorul cel mai apropiat al lui Burebista ar putea să fi fost unul dintre cele mai viteze personaje ale acestei istorii, cu rădăcini puternice în învățăturile acestui Sistem. 


    Există posibilitatea ca Sistemul să le fi fost transmis geto-dacilor, în mod deosebit inițiaților, pentru ca aceștia să poată menține regiunea pe care o ocupau la niveluri înalte și amplificate de încărcătură energetică. 
       Acesta ar putea fi modul în care procesul de unificare istorică a fost săvârșit, inițiații și învățătorii asigurându-se de faptul că regiunea era alimentată cu vibrații înalte și menținută în aliniament cu Zamolxis.


         Regele a construit un sistem de fortificații cu ziduri din piatră pe locurile unde în zilele noastre se află Munții Orăștiei. 

În cele din urmă, regele a fost asasinat (în anul 44 Î.e.n.), iar regatul a intrat în altă etapă de dezvoltare, de data asta una defensivă. 

    Odată cu pierderea regelui Burebista, unele elemente cheie din moștenirea Dragonului au fost atribuite unui rang inferior, fiind alocate forței militare, adică Tribului Lupilor. 

     În cadrul acestui sistem Zamolxian, elementul care a fost dat uitării în cea mai mare măsură, dar care emană totuși o mare putere, a fost tradiția ezoterică a acestei școli de mistere și caracterul său sacru. 

     Unele referințe la acest lucru se regăsesc în scrierile  grecilor, întrucât ei au fost printre primii care au început să descifreze misterele și elementele necunoscute din cadrul Sistemului Zamolxian. 
          Grecii obișnuiau să transpună în scris și să integreze în sistemul de credințe al civilizației lor următoarele concepte de bază: Zei și divinități, ascensiunea muritorilor umani sau reîntoarcerea lor la Zamolxis după moarte și viața eternă a Sufletului.

      Ecourile acestui Sistem străvechi și știința sa răsună puternic în interiorul celor care locuiesc în perioada actuală pe teritoriul României, pe aceste ținuturi străvechi, dar și în interiorul întregului colectiv de locuitori ai planetei. 

    Unui singur om nu îi stă în putință și nici nu îi va sta vreodată să cunoască toate răspunsurile. Domeniul științelor este cel în care se validează puntea, cândva dată uitării, dintre universul interior și universul exterior al relațiilor și al conexiunilor. 

      Este posibil ca Deceneu să fi contribuit la evoluția spirituală a regelui Burebista, prilejuind-o prin inițierea, cu caracter magic, a regelui în ordinul Dragonului din cadrul stelelor Zamolxiene. 

    Putem vedea această inițiere ca pe un fenomen spiritual, pentru care condiția atmosferică ale zonelor muntoase a creat cadrul potrivit. 
    Ca urmare a acestei descoperiri, este posibil ca membrii Sistemului să fi decis că nu era necesar ca acesta să aibă reședința într-un loc anume, ci că locul unde își desfășura activitatea depindea de poziția geografică pe care se afla regele, în țările în care acest fenomen a avut loc. 

    Din această cauză, unii geto-daci au migrat către diferite părți ale Europei, după ce regele a fost asasinat.

       Putem avea conștiința faptului că viața nu este doar întunecată sau doar luminoasă, ci că poate fi descrisă, mai degrabă, ca fiind un echilibru optim între cele două extreme. 


     În afara teritoriului românesc, există și alte triburi străvechi care aveau credința că această constelație a însămânțat planeta prin intermediul celor Șapte Surori inițiale, care au dat naștere copiiilor și au devenit astfel mamele și bunicile Pământului. 

     Ținuturile Geto-Daciei sunt încă active, din punct de vedere energetic. 
Putem spune, în vremurile noastre, că această regiune este un „Centru Geografic de Putere” sau un „amplificator”.
     
       Prin intermediul propriilor investigații sau meditații, s-ar putea să descoperiți că nu este vorba doar de un Sistem Zamolxian sau Pleiadian al stelelor, ci că , mai degrabă, s-ar putea să fie vorba de o legendă Universală, care își are originea în vremuri îndepărtate, în ținuturile pe care acum se află teritoriul României. 

    Această legendă este bazată pe Legile Universale care s-ar putea să existe și să se aplice peste tot în lumea noastră și care probabil sunt reglementate de Sisteme mai înalte și de așa zisele Federații de Lumină.(sursă net)
   



                                                                            

Comentarii

Trimiteți un comentariu