-- DUȘUL RECE, RECE CA GHEAȚA sau ADEVĂRURI INCOMODE --


* DUȘUL RECE, RECE CA GHEAȚA sau ADEVĂRURI INCOMODE *
                              --  de la MIHAI ȘERBAN --
                                                                         (fragmente dintr-un interviu)
                 


”Românii nu și-au părăsit țara, ci au fost alungați de o speță politică formată din lichidatori judiciari, alogeni, trădători și slugi de casă dirijate de afară.

Dincolo de lipsa de înțelegere de care dau dovadă autoritățile vizavi de faptul că dezrădăcinarea unei populații reprezintă o dramă umană și nu o aritmetică economică.

Capacitatea românilor de-a consuma produsele importate pe piața de desfacere creată în România, după lovitura de stat organizată în 1989, este altceva, orice, dar nu economie națională. 

România a fost o țară puternic industrializată, o forță agricolă de prin plan în Europa și un mediu profesional foarte bine calificat. 

După asasinarea lui Ceaușescu și trecerea forțată la așa zisa democrație, în mai puțin de două decenii toată structura economică din România a fost lichidată și a început exilul de forță și inteligență.

    Pentru Occident, orice formă de nesupunere față de imperialismului financiar este o dictatură teribilă. 

  Ceaușescu nu a fost nici înger și nici demon, dar a fost un conducător care a făcut din țara sa una dintre cele mai industrializate națiuni din Estul Europei. 

   În anii ’70, bazându-se pe infrastructura industrială, capacitatea de export tehnologic, alimentar și geniul ingineresc de care dispunea țara noastră, a încercat și a reușit o lovitură de maestru plătind datoria externă a României, provocând  fără întârziere izolarea internațională și consecințele cunoscute. 

  Nici o națiune, în ultimele trei secole,  nu a reușit să se elibereze de jugul mafiei bancare, Ceaușescu a făcut-o. 
Populația a trebuit să suporte o anumită presiune, dar libertatea are și ea un preț. 

Dacă am fi fost lăsați să ieșim din această situație, România ar fi avut un destin glorios, ar fi devenit o referință în lume.

Cine s-a împotrivit, poporul? NU!
 S-au împotrivit interesele transnaționale, finanțele apatridei. 
Vorbim despre aceleași forțe care dețin în continuare 175 de bănci centrale naționale – în lume, Banca Mondială și F.M.I.
România are o creștere economică susținută de când a intrat în U.E. este acesta un lucru pozitiv? N-are cum fi!
    După ce o țară este adusă în stadiul zero de productivitate, nu poate decât să crească. 
Dar asta nu înseamnă că de această creștere profită românii, este pur și simplu o dinamică firească, o conjunctură controlată. 
   Românii au avut totul la dispoziție ca să devină una dintre cele mai prospere popoare din Europa. 
  Faptul că trecem de la echivalentul unui salariu de 200 de euro pe lună, la 250, sau 300 de euro pe lună, într-un interval 5-10-15 ani, matematic vorbind este o creștere, dar când vorbim despre România, sau despre demnitatea unui muncitor, devine ușor ridicol.
     Prosperitatea unei economii sănătoase este dată de  capacitatea de producție internă și export. Or, România nu mai produce nimic și, mai rău, a ajuns în faza umilitoare în care importă chiar și alimente de bază. 
  Vorbim de o țară care are cel mai roditor pământ din Europa. 
  În alimentarele din România găsiți numai produse de import, iar cele care mai poartă denumiri românești, ce-i drept foarte puține, aparțin unor firme străine. 
Prin urmare, orice bănuț cheltuit în supermarket este un cui bătut în sicriul național, ne întreținem jugul. 
   Nu putem vorbi de economie în acești termeni, ci mai degrabă despre o exploatare economică. 
  După dărâmarea controlată a blocului socialist, țările din Est au fost puse la dispoziția capitalului transnațional, la dispoziția firmelor occidentale. 
   Pe lângă acapararea sistemului bancar, politic, a economiei și a tuturor resurselor naturale, a rezultat o piață de desfacere pentru produsele de calitate inferioară. 
    Timpul a trecut de atunci și astăzi, din păcate, românii au rămas printre ultimii consumatori orientați din Est, rămânem o colonie economică. 
  Mai rău, știam de multă vreme că produsele vândute în România aveau o încărcătură chimică nepermisă în țările din Vest. 
   Odată cu apariția produselor alimentare chimice, modificate genetic, îmbâcsite cu E-uri, perturbatori endocrini, coloranți, aditivi de gust și chiar fecale de animale, a apărut în România o epidemie de cancere… autoritățile aveau la cunoștință acest lucru, idem pentru mass media, dar au tăcut cu desăvârșire, ca și în Occident de astfel.
Ce spun este foarte grav, întrebați dacă am dovezi în acest sens? Desigur!
  Mult mai grav este însă să-ți extermini cu bună știință populația. 
    Aștept argumente bazate pe elemente reale, nu presupuneri și stări de conștiință post mortem. Aveți cunoștință de vreun raport care să arate că alimentele chimice nu provoacă cancer la consumatori? Nu cred!
Pe lângă alimente otrăvite, românii mai consumă o sumedenie de produse ”românești” vândute de firme străine.
Adică, firmele străine, transnaționale, au cumpărat dreptul de a exploata, distribui și comercializa TOATE RESURSELE NAȚIONALE. 
 Vorba lui Ilie Șerbănescu: „Tragi apa la București să îmbogățești Parisul”. 
 La fel pentru gaze, petrol și alte bogății de care, în mod normal, poporul ar fi trebuit să beneficieze la modul cel mai direct, la prețul mai corect. 
  Aș adăuga un lucru foarte important, în momentul de față, pe lângă asasinarea suveranității și a democrației, în general, asistăm la asasinarea resurselor naturale ale subsolului și solului. 
 Spre exemplu, fondul forestier din România este decimat de austrieci cu sprijinul și asistența întregului guvern de la București. 
Practic, vorbim de violarea și spolierea moștenirii generațiilor viitoare. 
Grav, foarte grav!
Inclusiv Constituția României a fost modificată, succesiv, pentru a permite jefuirea resurselor suverane, vorbim de aur, argint, telur, lemn, petrol, gaz ș.a., în cantități uriașe. 
  Vorbesc despre mii de miliarde de dolari furate sau interzise proprietarului de drept, adică poporul român. 
   Mai mult, un tată, o mamă, o familie, nu pune în primejdie cu bună știință viața copiilor, a generațiilor viitoare, semn că vârful statului român este parazitat de un grup de inși „românizați“ doar cu numele și ale căror inimi bat DOAR pentru orizonturi străine.
 Alegerilor ”democratice” nu mai au nici o legătură cu realitatea și cu alegerile noastre. 
  Vorbim de niște oameni, aflați la putere de 30 de ani,  care evoluează într-un sistem analog, o filială dirijată de afară în care orientările politice, economice, sociale, legislative, parteneriatele strategice obligatorii, clasificarea dușmanilor etc. 
Absolut TOTUL este decis și dirijat de afară,  în timp ce complexul mediatico-politic mimează stări de conflict, dezbateri de idei, false soluții și, în fapt, adevărate manipulări ale opiniei publice. 
Unde este democrația despre care SE TOT VORBEȘTE?! 
U.E. nu este un spațiu democratic, România nu este un spațiu democratic.
Democrația inițială, adică cea adevărată și originală înseamnă puterea poporului, pentru popor, de către popor. 
 Dar nu oriunde, ci în cadrul arealului propriu, adică națiunea, fiecare la el acasă. 
   Dacă oamenii sunt puși în situația de-a alege numai reprezentanți în acord cu U.E. și, mai ales, cu Banca Centrală, atunci nu mai putem vorbi de interesul popular.
    Poporul este masa asupra căreia se exercită Puterea, politicienii, ca să numim cele mai mărunte elemente ale sistemului, nu se află în această categorie. 
   Atunci când exersezi puterea asupra poporul ca să-l obligi să-și înțepe copiii cu 11-12 vaccinuri odată, ocultând  realitatea efectelor reale asupra sănătății, putem vorbi de un abuz fenomenal de putere, se numește totalitarism în stare brută. 
 Faceți o anchetă obiectivă și încercați să aflați câți politicieni sau medici și-au otrăvit copiii cu 11-12 vaccinuri și veți înțelege cine este poporul.
Democrația despre care vorbim, în ultimele decenii, nu a făcut altceva decât să bombardeze țări nevinovate, să schimbe regimuri legitime, să acapareze resurse suverane, să producă haos și terorism globalizat, să facă din occidentali șomeri și să producă sclavi în lumea a treia. 
Dictatura despre care vorbim, în ultimii ani, a provocat o reechilibrare a forțelor pe mapamond, obligând mașinăria sionisto-americană de război să bată în retragere. Intervenția Rusiei în Siria și în Crimeea demonstrează acest lucru. Astfel spus, de aici înainte, democrațiile occidentale vor avea dificultăți din ce în ce mai mari în a subjuga și teroriza națiunile independente de pe glob.
Locul României este alături de sfera de influență rusă? NU!
 Vorbim de România doar prin prisma opoziției Rusia-Occident. 
De ce nu luăm în considerare și varianta independenței naționale, a suveranității populare, a democrației? 
De ce nu credem în capacitatea de autodeterminare a popoarelor? 
Eu nu sunt nici pro-rus, nici pro-U.E și nici pro-tocol.  
Sunt pro-român, sunt pentru independența și demnitatea nemijlocită a Neamului meu.  
În definitiv, sunt un naționalist convins, cred în libertatea și destinul propriu a oricărui om.
Încercările de auto-izolare s-ar solda cu un eșec total. Nu mai suntem în anii ’90, Perestroika a anihilat U.R.S.S.-ul, dar nu a reușit să transforme Rusia într-o colonie cosmopolită. Renașterea Rusiei a creat o lume multipolară. 

  China a devenit cea mai mare forța economică din lume și alături de India, Brazilia, Africa de Sud și Rusia au format BRICS, o adevărată  structură și un simbol al schimbării în puterea economică mondială, creând o alternativă salutară la organizația criminală amintită de Charles Gave – Banca Mondială și F.M.I. 

   Avem la îndemână posibilitatea înființării unui parteneriat strategic-comercial în sânul  grupului Visegrád, acest parteneriat nu poate fi împiedicat să devină un factor de stabilitate și prosperitate în zonă. 

   Datorită poziției geografice, România poate să joace un rol esențial în această construcție. Portul din Constanța reprezintă o adevărată deschidere spre lume, acesta poate să devină cel mai important port din Europa, imaginați-vă cam ce venituri am putea genera numai din taxe?  Recuperarea pământurilor cedate împotriva interesului național și relansarea agriculturii pe modelul biologic, reînființarea și reabilitarea structurii industriale, posibilă numai prin finanțarea noilor parteneri care ar avea tot interesul să sprijine dezvoltarea infrastructurilor și a serviciilor. Această dinamică ar relansa imediat piața muncii și exportul, vorbim de milioane de locuri de muncă. 

După naționalizarea tuturor resurselor ale solului și subsolului, să ne reînnoim cu exploatarea și distribuția bogățiilor cu care am fost înzestrați. Posibilitățile sunt infinite, dar numai o țară liberă și suverană poate pretinde la izbăvire. 

Tocmai din această cauză se fac eforturi atât de mari să rămânem în stadiul de colonie!

Întreg sistemul trebuie dinamitat, poporul trebuie să-și reia ce-i revine de drept, trebuie să înceapă rebeliunea, răscoala, insurecția. 

Armata trebuie să-și reia atribuțiile reale, să audă strigătul națiunii și să sprijine poporul în răsturnarea acestui regim, să-i judece și, dacă sunt vinovați de înaltă trădare, și sunt, să fie împușcați în Piața Universității. 

Trebuie instituit o nouă formă de guvernare bazată pe democrația directă, puterea, controlul și voința nemijlocită a poporului român trebuie să prevaleze în orice situație. 

Constituția trebuie să fie rescrisă pentru a garanta suveranitatea țării, a tuturor resurselor, a pământului, a băncii naționale, a monedei naționale și, mai ales,  a poporului. 

Trebuie interzise partidele politice străine, monopolurile private, lobby-iști și ong-uri străine pe teritoriul național,  conflictele de interes trebuie pedepsite cu închisoare fermă și actele de înalta trădare prin pedeapsa cu moartea. 
Ar trebui să preluăm, să adaptăm și să perfecționăm modelul elvețian.

Democrația directă împiedică accesul la conducere al oamenilor necinstiți sau incompetenți, fiind asociată cu mecanisme complementare de filtrare și control stabilite în raport cu interesul general și voința populară. 

Adevărata democrație nu desemnează regi, stăpâni sau dictatori, nu pune poporul în custodia unui singur om atotputernic, a unui partid sau a mafiei bancare transnaționale. Democrația directă este aceea care permite unui grup realmente reprezentativ al societății să muncească cu devotament în folosul comunității din care provine.






Comentarii