-- DUȘUL DIMINEȚII, RECE, RECE CA GHEAȚA...--


                               * Declarația zilei *
      (TOATE PARTIDELE POLITICE perindate la putere în ultimii 28 de ani  SUNT LA FEL DE VINOVATE  de   dezastrul în care se află țara!)


    Banda de trădători de ţară instalată la conducerea României prin lovitura de stat din decembrie 1989 este pe cale să-şi termine misiunea de a distruge poporul român şi ţara acestuia.

   Acest grup de crimă organizată, botezat, mai întâi, Frontul Salvării Naţionale FSN, din care s-au rupt, apoi, PSD şi PD, “reorganizat”, mai departe, ca PDL, apoi ca PNL, cu un şirag de sateliţi de toate culorule politice, a fost creată, controlată şi supusă ordinelor celor care au pus la cale şi executat lovitura de stat – serviciile secrete străine, cu complicitatea celor româneşti – în spatele cărora s-a aflat şi se află oligarhia financiară transnaţională, avidă de îmbogăţire, prin acapararea şi exploatarea sălbatică a avuţiei popoarelor lumii.

   Banda de trădători a transformat statul român într-un stat marionetă, utilizat pentru adoptarea legilor prin care poporul român a fost deposedat de suveranitatea naţională, a fost deposedat de capitalul pe care îl acumulase până în anul 1989, a fost deposedat de bogăţiile solului şi subsolului teritoriului naţional, a fost deposedat de peste 4 milioane de locuri de muncă, a fost deposedat de ţara lui, construită cu atâtea sacrificii de strămoşii săi.

      Trădătorii au transferat capitalul naţional în proprietarea transnaţionalilor, contra comisioane grase, rămânând şi ei cu ce se aleg, de regulă, trădătorii, cu o mică parte din capitalul furat de la poporul român.

    Aşa am ajuns ca, în fiecare an, mai mult de jumătate din avuţia pe care o creem prin munca noastră să plece din ţară, nedeclarată şi neimpozitată, în timp ce noi rămânem cu salarii şi pensii de mizerie, fără bani de investiţii, fără nici o şansă de ieşi din sărăcie şi umilinţă.
  Structura de rezistenţă a acestui stat criminal a fost FSN-ul şi continuatorul său direct, PSD-ul.

       Programul de guvernare cu care PSD-ul a înşelat, din nou, poporul român în alegerile parlamentare din decembrie 2016, este o continuare directă şi firescă a tuturor programelor de guvernare cu care FSN, PDSR, PSD, PD, PLD, PDL, PNL, ( SI FNS-2 !!! ) au înşelat poporul român în ultimii 28 de ani, cu ajutorul mijloacelor de comunicare în masă, al televiziunilor, controlate de către transnaţionali.

       Programul de guvernare PSD ACTUAL , nu prevede nici o măsură care să-i redea poporului român suveranitatea naţională de care a fost deposedat prn Constituţia adoptată în 1991 şi revizuită în 2003, nici o măsură care să oprescă deposedarea poporului romăn de capitaluri, de terenurile agricole şi de păduri, nici o măsură care să oprească scurgerea de avuţie în afara ţării, nici o măsură care să redea poporului român calitatea de proprietar asupra capitalului acumulat din veniturile create de el, nici o măsură care să asigure acumularea accelerată de capital românesc, fără de care nu este posibilă nici creşterea sănătoasă a PIB-ului, nici creşterea salariilor şi pensiilor, nici creşterea veniturilor bugetare, nici recrearea celor 4 milioane de locuri de muincă distruse de statul mafiot, nici o măsură care să oprescă exploatarea sălbatică a resurselor naturale ale ţării de către transnaţionali, nici o măsură care să scoată statul român, inclusiv DNA, SRI, SIE, etc de sub controlul transnaţionalilor.

                                                         NIMIC!

      Programul de guvernare ACTUAL este o încercare diabolică a transnaţionalilor de mituire a electoratului român prin promisiuni de creştere a salariilor, care vor fi spulberate de inflaţie, pentru a obţine, în schimb, crearea unei ramuri fiscale a SRI, o armată de peste 35.000 de agenţi acoperiţi ai serviciilor secrete, unică în lume, care să le asigure controlul total asupra resurselor financiare ale cetăţenilor ţării.
(Constantin Cojocaru)

Comentarii

  1. Da, in ultimii 29 de ani, nu s-a facut nimic, dar absolut nimic pozitiv pentru natiunea romana, din contra, din anul diavolesc '89 s- a procedat in regim de urgenta la demolarea industriei, a tuturor ministerelor, a sanatatii si a tot ce a fost frumos si valoros in Romanica. Din '89 s-a intors ordinea valorica cu susul in jos :in frumtea guvernelor si a statului sunt doar nulitati puscariabile, o subspecie compusa din scursurile societatii, care nu au nici un atribut propriu speciei umane. Domnia acestor scelerati se apropie de apocalipticul lor sfarsit, care va avea loc pe un decor "miliardar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc frumos pentru comentariul edificator făcut....:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu