-- DESPRE FAMILIA GETO-DACĂ-ROMÂNEASCĂ --

                 * DESPRE FAMILIA ROMÂNEASCĂ *


FAMILIA REPREZINTĂ, ÎNSUȘI NEAMUL ROMâNESC !
               Înainte de orice, suntem născuți dintr-o famile compusă din mamă și tată. 
     La noi așa este de când lumea și indiferent de ce vor unii sau alții, așa cred că va rămâne în veci.
Trecutul nostru este plin de "vizitele" unor imperii care azi nu mai există. 
Toate aceste imperii, au trecut pe la noi, au încercat să ne domine total, să ne subjuge, să ne distrugă esența și nu au reușit. 
S-au rezumat, în lipsa unei alternative, doar la jaf și crimă, motiv pentru care azi, vorbim despre ei la trecut...
Au fost... NOI AM RĂMAS!


           Asta nu înseamnă că am rămas și fără dușmani! 
În locul lor au apărut alții care au procedat la fel sau în moduri diferite, unele mai subtile, și-au apărut mereu unii după alții etc.
    Iarba rea nu piere și nu va pierii atâta timp cât în spatele acestor "imperii" găsim de fiecare dată o mână de oameni. Cam aceiași oameni !
                  Azi, suntem puși în fața aceluiași dușman - aceeasi mărie cu altă pălărie - cu mul mai inteligent, mai adaptat, mai perfid, mai laș, extrem de periculos prin faptul că stă și acționează din umbră, cu o experiență acumulată de sute de ani în lupta contra Neamului Românesc.


        Acest dușman a evoluat de la generație la generație!
A constatat că nu se poate pune cu Neamul Românesc din exterior și s-a repliat, s-a infiltrat printre noi, a ajuns să preia conducerea statului, în timp ce ne-a decimat elitele, pe toți liderii sau potențialii lideri, ne-a schimbat istoria cât a putut, ne-a schimbat valorile, ne-a dat alte legi, a eficientizat la maxim lupta împotriva esenței Neamului Romănesc, dar de data asta și din interior!
          Întregul Sistem actual luptă cu toate armele și cu toate resursele împotriva noastră, a poporului românesc! 
     Mulți vedem asta, alții doar o simt, iar o mare parte s-au predat deja și mai mult fără voia lor, prin înșelăciune, au trecut de partea adversarului, prin diferite păcăleli, bani, situație socială bună, etc.
     Acesta este motivul pentru care noi azi suntem puși să "redefinim" familia sau alte născoceli.
FAMILIA la români este FAMILIA CU MAMĂ ȘI TATĂ, CU COPII, NEPOȚI, NEPOATE, FRAȚI, SURORI,UNCHI, MĂTUȘI, VERIȘORI ȘI VERIȘOARE, BUNICI, STRABUNICI...etc!
FAMILIA LA ROMÂNI ESTE NEAMUL ROMÂNESC!
NU POȚI REDEFINI FAMILIA ATÂTA TIMP CÂT NEAMUL ROMÂNESC EXISTĂ!


   
     Mai puțin de 10% din actuala populației, care trăieste azi în România, procentul fiind de 1-2% maxim, sunt cei care, cu spijinul direct din exterior via ue,  vor să schimbe noțiunea familiei celor peste 90%.
   Sistemul actual anti-românesc, prin mijloacele specifice de propagandă și comunicare, audio-vizual, tipar sau virtual - internet - tot încearcă să ne spună că noi de fapt nu mai suntem un NEAM , ca nu mai suntem ROMÂNI și nici urmasi de GETO-DACI !
             Vă înșelați amarnic, cozi de topor ce sunteți !
NOI SUNTEM ROMÂNI, urmasi de GETO-DACI NEMURITORI CA NAȚIE si, mai mult, ÎMPREUNĂ FORMĂM MAREA FAMILE NUMITĂ NEAMUL ROMĂNESC !
          O SĂ PUTETI SCHIMBA ASTA DOAR CÂND NU VA MAI FI.... VIAȚĂ PE PĂMÂNT!





 VATRA ROMÂNEASCĂ ESTE VEȘNICIA!


Comentarii