-=- DUPĂ UN AN, CÂTEVA OBSERVAȚII DE BUN SIMȚ...-=-

 


RECAPITULARE:

1. Virusul „ucigaș”, mai mult ca sigur, nu a apărut natural, ci a fost creat în laborator, fiind apoi ”scăpat”de sub control(anume, sau nu).

2. Virusul nu e mai „ucigaș” decât altele, medicii au fost forțați să falsifice certificatele de deces. Asimptomaticii NU transmit infecția.

3. Presa din toată lumea a mințit la unison. În mod programatic, plătit și ticălos.

4. Măștile chirurgicale nu sunt numai inutile în combaterea unei epidemii cu tropism respirator, ci sunt chiar nocive.

5. Lockdown-ul este o măsură aberantă și „pandemia” (declarată fără întrunirea criteriilor epidemiologice) a constituit pretextul pentru tentativa de distrugere a economiilor.

6. La baza deciziilor în acest sens ale (aproape) tuturor guvernelor stă marea corupție și șantajul. Corupție transnațională generalizată.

7. Centrul de comandă oficial al asasinatelor politice - un fel de s.r.l. - este o organizație criminală privată, finanțată din banii privați ai celor care și-au sporit averea cu circa 3.400 de miliarde de dolari în anul „pandemiei”, numită ”OMS” și condusă de un infractor de drept comun, ne-medic.

8. În ciuda acestei mascarade, numărul de decese din 2020 a fost inferior numărului de decese din 2019, deci nu și-a îndeplinit obiectivul.

9. Așa-zisele vaccinuri ”sigure” și ”eficiente” sunt produse experimentale (și inutile!) pentru care nici măcar producătorii nu-și asumă responsabilitatea.

10. Toți cei implicați în aceste acte de crimă împotriva umanității vor răspunde penal.

Hai să vedem câte dintre aceste puncte se vor adeveri în următoarele trei luni!
(autor, Răzvan Constantinescu, medic primar medicină internă și gastroenterologie la 

Comentarii