-=- STRĂMOȘII POPORULUI ROMÂN AU FOST GETO-DACII!...-=-


 Strămoșii poporului român au fost 
GETO-DACII. 

 Romanii, sub conducerea împăratului Traian, au purtat un război de agresiune și jaf împotriva Daciei.
Și-atunci, cum să-l considerăm ca fiind STRĂMOȘUL NOSTRU, așa cum se afirmă-n IMN-ul nostru național...?!...

În baza mărturiei scrise de Criton, medicul personal al împăratului Traian, prada pe care au luat-o romanii din Dacia a fost imensă. 
Peste 160 de tone de aur pur şi peste 300 tone de argint și alte bogății au luat drumul Romei. 
În plus, până la retragerea romanilor din Dacia (271 – 275) minele de aur ale Daciei au fost exploatate intensiv de romani. 

Rămâne în suspensie o întrebare crucială: cine au fost dacii? Statui antice reprezentând daci se găsesc răspândite în toată Europa, începând cu Italia, Spania până în Rusia. 

În alocuțiunea rostită de regina Margareta a II-a, cu prilejul vizitei de stat a lui Nicolae Ceaușescu în Danemarca (1980), regina a adus elogii dacilor pentru cunoștințele agricole moștenite de danezi de la daci. 

GETO-Dacia avea un rol politic, economic și militar de prim rang în Europa antică. 

Era o stavilă militară de netrecut în calea tăvălugului națiilor migratoare, ce se pregătea a se rostogoli din răsăritul continentului spre Europa. 

Romanii sub conducerea împăratului Traian au distrus această formidabilă barieră militară, ce stătea în calea migratorilor. Armata romană a putut să învingă rezistența dacilor numai prin trădarea unui autohton, generalul dac Bicilis. 

Prin ascunderea adevărului despre GETO-daci, Vaticanul devine părtaș la dezinformarea maselor umane asupra Istoriei universale.

Documente asupra istoriei reale a GETO-Daciei și a GETO-dacilor se găsesc în Biblioteca Vaticanului, la fondul de manuscrise secrete. 

Este cazul, după aproape două milenii de așteptare, să fie desecretizate documentele asupra GETO-Daciei. 

Vaticanul a ascuns vina împăratului Traian pentru ravagiile făcute în Europa de popoarele migratoare asiatice, după distrugerea militară a GETO-Daciei. 

În cazul de față, Vaticanul participă la dezinformarea maselor umane asupra Istoriei universale, prin eludarea documentelor pe care le posedă. 
Când vor hotărî parlamentarii români să decidă revenirea țării noastre la denumirea sa antică, DACIA sau, mai corect, la denumirea de GEȚIA?

 Primul pas a fost făcut. 
La o întâlnire de gală de la Ateneul Român, la care au participat președintele României, prim-ministrul și liderii din Uniunea Europeană, a fost afișat stindardul dacic în dreapta și în stânga scenei de pe care au vorbit personalitățile oficiale. 
(A se consulta și articolul ȚARA NOASTRĂ TREBUIE SĂ REVINĂ LA DENUMIREA ANTICĂ DACIA.) 
Imnul național al României – pe versuri cu probleme – a fost cântat de un cor mixt. 

Versurile imnului național al României, care au fost scrise înainte de anul 1848, sunt o blasfemie la adresa strămoșilor noștri geto-daci. 

Poporul român nu trebuie să uite că armata romană aflată sub conducerea împăratului Traian a purtat un război de agresiune și jaf împotriva Daciei. 

A considera că agresorul și jefuitorul strămoșilor noștri este strămoșul poporului român, este o ofensă incalificabilă. 

Ar fi cazul ca parlamentarii români să se trezească ”din somnul cel de moarte” și să ia măsuri legislative pentru revenirea țării noastre la denumirea sa antică, DACIA sau de GEȚIA(care era mult mai mare decât Dacia de după e.n. 

Denumirea român și România este un peiorativ și vine de la rumân, ce înseamnă iobag, șerb, cel puțin, potrivit Dicționarului Explicativ al Limbii Române (DEX), editat de Academia Română. 

România este unica țară din Europa care își trage numele din ...iobăgie. 

 Prin revenirea țării noastre la denumirea antică de DACIA sau de GEȚIA, se va schimba în bine și percepția de care vor beneficia și europarlamentarii români în fața liderilor europeni și toți urmașii, urmașilor noștri... 

Această problemă ar trebui să intre în dezbatere în Parlamentul României, precum și în  Parlamentul Uniunii Europene! 

Este vorba despre Istoria ADEVĂRATĂ a civilizației poporului român și implicit, de Istoria ADEVĂRATĂ a civilizațiilor popoarelor europene.

Comentarii

Trimiteți un comentariu