-=- DEZBINAREA ZILEI...-=-

                       - DEZBINĂ ȘI STĂPÂNEȘTE-  



Ceea ce afirmam încă de acum câțiva ani și anume că, partidele politice aflate la cârma țării noastre, vor face tot ce le stă în putință pentru a ne dezbina și a ne lupta unii cu alții (pentru că, chiar dacă suntem ”proști” suntem mulți și reprezentăm un pericol pentru ei), acum se observă din ce în ce mai bine. 

 TOATĂ SCENA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ POSTDECEMBRISTĂ NU A FOST ȘI NU ESTE DECÂT  UN CIRC IEFTINȘI DE PROST GUST.

Să nu credeți că, tâlharii din opoziție sunt mai breji ca cei de la putere! 
 Nicidecum, doar că, ăștia din urmă, nu au o așa forță ca și cei din psd-alde și încearcă, prin mijloacele lor caracteristice, să ademenească cea mai mare putere și anume --pribegii din diasporă-- care, pentru a putea să asigure un trai mai bun familiei și copiilor, au plecat să fie sclavi în țări străine! 

 Ați uitat ”OPOZANȚILOR” că, românii au plecat din țara LOR alungați fiind și de voi, când ați fost la guvernare (ce”frumos” îi sfătuia Băsescu pe tinerii noștri să-și părăsească țara, pentru un trai decent...)


 Lupta, împotriva acestui popor și împotriva ȚĂRII noastre, a atins cote alarmante! 

 Încercarea de desființare a noastră ca Neam și Țară, s-a făcut și se face de către așa zișii ”români”(în fapt alogeni și venetici), dar și cu complicitatea românilor curați, români care sunt practic INCONȘTIENȚI de ceea ce se întâmplă cu ei și implicit, cu ȚARA și cu NOI TOȚI! 

 Strămoșii noștrii  au luptat pentru INDEPENDENȚĂ, SUVERANITATE și dăinuirea acestui popor, iar acum se răsucesc, pe bună dreptate, în morminte și ne blastămă din ceruri! 

 Ce facem NOI, urmașii lor?! NIMIC! 

 Ce ne reține în a face ceva, chiar și pentru cei ”spălați”pe creier de propaganda mincinoasă?! 

 F R I C A ! Frica de necunoscut! 
 Pentru a învinge într-o luptă, în primul rând, trebuie să-ți învingi FRICA! 
 Moartea nu este decât un prag peste care trebuie să trecem, pentru a ne reântoarce ACASĂ, la Tatăl Ceresc și a-i da socoteală pentru cele făcute sau nefăcute în această viață... Mai rău de-atât nu ni se poate întâmpla!

Dar, să nu ne fie indiferent cum sfârșim: ne dedicăm viața pentru NEAM, ȚARĂ, NEATÂRNARE, SUVERANITATE și o viață mai bună pentru urmașii noștrii și urmașii urmașilor noștrii sau, sfârșim bătrâni și blestemați de copiii noștri și de toate generațiile ce vor urma, că nu am știut să luăm atitudine, să luptăm și să ne jertfim atunci când trebuia! 

  Lupta pe care urmează să o dăm cu acest regim mafiot și cu slugile lor obediente, va fi una pe viața și pe moartea ȚĂRII, pentru că deja s-a întins coarda la maxim.
 Să nu uitați însă că, NOI nu trebuie să ne plecăm genunchii în fața nimănui, ci doar în fața lui Dumnezeu!
                                         (după o idee a lui Răzvn Ionel Pinca)

Comentarii