-=- DACIA, FIICA GEȚIEI, partea I-a -=-

 DACIA, fiica GEȚIEInumele străvechi de la ”capul şi începătura moşilor”, un nume în care se ascunde toată istoria cea adevărată a noastră și nu numai, de la începutul soarelui până azi. 
    Au trecut mii și mii de ani și încă se mai aude rostit, mai timid, mai răspicat, cu emoție și respect, cu teamă și groază, încă ne mai dă speranțele unei lumi drepte și curate, încă îi mai sperie și îi deranjează cumplit pe cei care trăiesc în întuneric. 




     S-a murit pentru acest nume, s-au purtat războaie crunte, s-au frânt destinele unor mari oameni în jurul acestui nume, s-au jertfit mulți tocmai pentru ca noi Românii, urmașii divinilor GETO-Daci așa cum ne numeau bătrânii înțelepți greci, să ducem mai departe acest nume sfânt care sfidează timpul și uneori și spațiul. 

   Trebuie să înțelegem că istoria ne-a fost înlocuită, iar ceea ce se învață acum în școli nu are nici o legătură cu trecutul nostru. 

Un trecut glorios și foarte încărcat de războaie, un trecut ascuns nouă Românilor, un trecut mai măreț decât ne putem imagina. 

    Suntem urmașii celor care erau în stare să poarte război cu toți zeii pentru a-și apăra identitatea și moștenirea sacră lăsată din moși strămoși. 

Trebuie doar să ne deschidem sufletul către adevăr și să redevenim ce am fost odată și poate mai mult de atât! 
Suntem în stare de asta pentru că în noi încă mai curge sânge  GETO-Dac!


   Toată lumea știe de războaiele sângeroase dintre GEȚI (numiți de către Imperiu, Daci) și romani, din 101–102 și 105–106 d. Chr. în care Dacia pierde un teritoriu mic ca suprafață, dar de o importanță colosală pe plan economic, datorită minelor de aur, argint, sare, etc. 

   Ce nu știe însă majoritatea, este perioada de după ocuparea provinciei Daciei. 


Cu toate documentele și scrierile acelor vremuri, care au scăpat ”distrugerilor”, oficial nu ne este prezentat nimic despre acea perioadă.

 La școli învățăm ca Dacii și romanii s-au contopit, au format poporul Daco-roman, bla-bla, bla-bla și gata istoria noastră. 

Când însă te apuci de studiat un pic mai în profunzime, situația se schimbă radical. 


De ce și cine vrea ca noi, românii de azi să nu aflăm adevărul? 


Păi ce evenimente majore s-au întâmplat în acea perioadă, cine controlează lumea azi și cine pierde dacă adevărul iese la suprafață? 


Cu toate minciunile dușmanilor, GETO-Dacii nu au dispărut niciodată de pe acest pământ sfânt, nu s-au contopit cu romanii, nici cu slavii, otomanii și mai știu io cine și nu vor dispărea doar pentru că unii au ieșit învingători, au jefuit și prădat tot ce le-a stat în cale și au ”scris” istoria după mintea lor sucită plină de venin. 


   Aceeași metodă de ascundere a adevărului folosită de Roma imperială, o au și contemporanii noștri care fac eforturi inimaginabile ca istoria adevărată să rămână în întuneric. 


  Le-au trebuit peste 2000 de ani de minciuni, ca noi azi să-i putem elogia în continuare Neamul străvechi al GETILOR-Daci și vor mai trece multe mii și mii de ani de încercări de ascundere a adevărului, iar noi tot aici vom fi! 




- VA URMA - 

Comentarii