-=- CONVINE UNORA, SAU NU, ACESTA ESTE ADEVĂRUL DOVEDIT...-=-


        -- SUNTEM AICI DE LA CAPUL ȘI                                  ÎNCEPĂTURA VREMURILOR...--


Despre vechimea limbii române și a neamului omenesc ne spune CAVASIUS, citez: 
 „În Italia, Spania și Galia, poporul se slujea de un idiom de formație mai veche sub numele de lingua rumunească, ca pe vremea lui Cicero”. 

 Deci în toată Europa a fost o perioadă lungă de timp, unde se vorbea limba rumună(română) și mai mult, era și pe vremea lui Cicero (106-43 î.Hr). 

Deci după această dovadă, limba română este mult mai veche de 2.000 de ani! 
Subliniez  asta ca să nu mai spună cineva că termenul de ROMÂN (rămân, rumun) și ROMÂNIA este de puțin timp folosit. 

În realitate numele români și România este MULT MAI VECHI decât ce spune citatul anterior, el este de pe vremea TITANILOR, numiți și RAMI și de aici „oamenii rami”, RAM – MANI, înseamnă și români și România. 

 Urmașii Titanilor și Atlanților, azi se numesc Români. 

Acest lucru este comfirmat de mai mulți autori. 
Indirect o spune MARC PAGEL, citez: 
 „Acum 10.000 de ani în spațiul carpatic a existat o cultură, un popor care vorbea o limbă unică și precursoare a sanscritei și latinei”. 

 Ca să nu mai fie nicio urmă de îndoială ofer încă un citat: "Locuitorii din nordul Dunării de Jos pot fi considerați strămoșii omenirii, (LOUIS DE LA VALE POUSIN)"

 Sper că este destul de clar că vechii rumuni-românii sunt considerați STRĂMOȘII OMENIRII și nici-un alt neam nu a fost și nu este strămoș al omenirii. 

 Alt citat spune că: 
 "Civilizația omenirii s-a născut în Balcani, în România”, (HARALD HAARMANN)"

 Deci CIVILIZAȚIA OMENIRII și nu a unui teritoriu sau continent. 

Citate sunt mai multe: 
Astfel, CATO CEL BĂTRÂN ( 234 – 149 î.Hr), în ”Origini” spune: 
 „Geții aveau o limbă cu mult înaintea întemeierii Romei”(753 î.Hr), iar PLINIUS CEL BĂTRÂN ( 23 – 79 î.Hr), în ”Istoria naturală” scrie: 
 „În regiunile Europei, dincolo de munții Riphae (Carpați n.a.), o parte a Scyției europene se numea Romania”, iar PINDAR ( 522 – 442 î.Hr) în ”Imnuri” scrie un mare adevăr, citez: 
 „Sacru este poporul Hiperboreean, pentru că limba lui este sacră, este limba zeilor”. 

Deci limba rumună sau română, aceeași cu cea a Geto-Dacilor, era și este o LIMBĂ SFÂNTĂ, este LIMBA ZEILOR deci a TITANILOR, deoarece numai Titanii erau numiți ZEI, lucrul comfirmat chiar de el ce scrie că: 
 „Hiperboreenii se trag din neamul Titanilor celor vechi”

 Un alt înțelept care a locuit în Balcani, în zona Bulgariei de azi(tot teritoriu getic la cea vreme), în ABDERA, deci cunoscător al zonei, Hecateu din Abdera, în 350 î.Hr, în cartea sa ”Hiperboreeni”, citez: 
 „Ei vorbesc o limbă ce le este proprie. Este locul unde s-a născut Latona, unde Apolo (Hipeboreanu, n.a.) cobora pe insulă la fiecare 19 ani”. 

 Același lucrul îl scrie mult ma târziu, după aproape 1.000 de ani, spaniolul ISIDOR DIN SEVILIA ( 570 – 636 d.Hr), citez: Limba priscă (bătrânească, getică, n.a.) este limba lui Saturn și Ianus”. 
 Cred că se știe deja bine că Saturn, Latona, Apolo (Ianus sau Sarmis), sunt din neamul Titanilor, iar titanii locuiau în actualul teritoriu al României -vechea Geție- și vorbeau limba ce astăzi se numește „LIMBA ROMÂNĂ”, o limbă care le este proprie după cum spune HECATEU DIN ABDERA

- Eschil (525 – 456 î.Hr), deci acum 2.500 de ani când erau mai aproape de adevăr decât noi, scrie în lucrarea sa „Prometeu înlănțuit”, spre luare aminte pentru români cât și pentru dușmanii lor, citez: 
 „Pelasgii cunoșteau taina scrisului chiar de la zidirea neamului omenesc ”. 
Dacă ei cunoșteau „SCRISUL“de la începuturile existenței ființei omenești pe pământ”, ei aveau, desigur, obligatoriu și o LIMBĂ VORBITĂ care este logic să fie prima limbă vorbită pe pământ iar acest lucru ne spune și GENESA 11,1, citez: 
 „Tot pământul avea o singură limbă și aceleași cuvinte”, ceea ce comfirmă că primii oameni pe pământ au fost strămoșii 
Geto –Dacilor, Titanii și cei dinaintea lor ce se cunosc astăzi și sunt numiți Uriași, căci despre alte civilizații mai vechi nu avem date. 

 Dacă ei au fost primii oameni pe pământ, bunii și străbunii 
Geto-Dacilor și azi ai românilor, care după Biblie AU FOST CREAȚI DE DUMNEZEU, înseamnă că acest neam și popor este un neam și popor SFÂNT (sacru) și pentru acest lucru sunt dovezi, fiind și singurul neam de pe pământ care este CONFIRMAT prin dovezi. 

 Datorită faptului că Geto–dacii erau un POPOR SFÂNT și singurul numit așa numit sacru sau sfânt încă de la începuturi, AU FOST DISTRUSE TOATE SCRIERILE DESPRE EI. – 

Neamul românesc și limba română a existat până astăzi, lucrul comfirmat și de IORDANES în ”Getica” XXXV, 133, chiar în perioada când se nega existența ei, dar confirmată prin citatul: „Religia geților era slujită în limba getă sau rumună”. 

 Iordanes comfirmă că Geții vorbeau limba română și NU limba latină și asta în secolul șase d.Hr. 

”Getica” lui Jordanes este scrisă în anul 551 d.Hr. 

 Sper că dovezile sunt mai mult decât suficiente, iar negarea lor dovedește răutate la adresa românilor și României, lucrul de care suntem deja obișnuiți. 

 În concluzie, după dovezi clare, indubitabilelimba română și neamul românesc AU EXISTAT DE LA ÎNCEPUTURILE VIEȚII OMULUI PE PĂMÂNT. 

Dovezi incontestabile spun acest adevăr ce s-a vrut să nu se știe niciodată. 
Asta pentru ca la mulți n-a convenit primordialitatea noastră și au făcut totul pentru a îngropa ADEVĂRUL!
                                  (Autor: Eugen Costel Popescu )


Comentarii