-=- SĂ CINSTIM și, mai ales, SĂ CUNOAȘTEM ADEVĂRATA ISTORIE A NEAMULUI NOSTRU STRĂVECHI...partea I-a -=-

                            - TITANII și GIGANȚII -
                                   (partea I-a)
                                       (România Megalitică) 

  Nicolae Densușianu a scris o lucrare monumentală la începutul secolului XX, numită „Dacia preistorică”

Aici, în această lucrare, sunt menționați, pentru prima dată, titanii și giganții de pe teritoriul țării noastre, despre care se vorbește în scrierile autorilor antici…



  Dacă Pământul ar vorbi, ne-ar spune o poveste cutremurătoare. Ne-ar vorbi despre sine si despre noi, despre lunga-i călătorie prin spațiu și timp, despre luptele duse intru stăpânirea bogățiilor sale, despre tributul de sânge și lacrimi plătit cotropitorilor-zei. 

Dacă GETO-Dacia ar vorbi, ne-ar povesti despre măreția scufundată în oceanul uitării, despre cumplitul adevăr îngropat, despre mostenirea blestemată a poporului său și despre vremurile tulburi ce vor veni. 

Ne-ar vorbi despre Titani, despre Giganți și despre toți cei înfierați. 
Și astfel am înțelege, în sfârșit, de ce noi și nu alții a trebuit să îndurăm prigoana necontenită. 
Am întelege, în ultimul ceas, dincolo de orice îndoială, care e rostul nostru și, poate, că am reuși să punem capăt zbuciumului ce se repetă obsesiv, ca o zi întunecată de iarnă, pe care o tot îndurăm, mereu de la capăt, de mii de ani.



Sau poate că a sosit, în sfârșit, vremea eliberării și lanțurile minciunii legalizate și perpetuate, vor pica de la sine. 
Spiritele adormite se vor trezi din lungul somn hipnotic, 
cerându-și dreptul la ființare. 

 Nicolae Densușianu, autorul misterioasei lucrări intitulate 
Dacia preistorică” , a fost fără doar și poate, un mare inițiat în vechile misterii zalmoxiene, ca de altfel și toți marii noștri voievozi, până la EMINESCU inclusiv.

 Densușianu a reușit să adune la un loc toate dovezile originilor noastre, iar argumentele sale sunt toate o palmă usturătoare pe obrazul gros al actualilor academicieni de carton, trădători de neam, de țară și de ADEVĂR istoric . 

Pentru că nu pot combate acest ADEVĂR spus de Densușianu, aceștia îl ignoră. 
Dar chiar acei înțelepți din vechime, pe care îi tot citează dumnealor, scot la iveală mistificarea. 
Pentru că Densușianu nu face decât să-i citeze, la rându-i, pe aceiași filosofi de căpătâi ai umanității, atunci când creionează istoria neamului nostru. 


Iar referirile la Titani si Giganți sunt de-a dreptul răscolitoare. Atât de răscolitoare, încât mă întreb dacă omenirea chiar știe ceva despre ea însăși. 

Poporul român actual sigur nu mai are habar despre sine, pierdut în plasa minciunilor, umilit, hăituit și înfometat cum este și a fost parcă de când e timpul. 
Dar aici este marea mistificare: poporul vechi românesc nu a fost asa dintotdeauna, ba dimpotrivă!...
                                         (româniamegalitică.blogspot.com)

                               - VA URMA - 

Comentarii

Trimiteți un comentariu