-- SĂ NE CUNOAȘTEM RĂDĂCINILE ISTORICE, ADÂNC ÎNFIPTE ÎN ACEST PĂMÂNT MULTIMILEANR --

       - ADEVĂRURI INCONTESTABILE -


Istoria este cea dintâi carte a unei naţii. 
Într-însa își vede trecutul, prezentul și viitorul.

O naţie fără istorie, nu există!

   Nu putem trece prin viață mergând cu ochii închiși și astupându-ne urechile la un adevăr evident. 
 Nu putem să refuzăm să auzim comentariile celor ce propovăduiesc dogma: ”credeți, dar nu cercetați, eu sunt profesorul, pe mine trebuie să mă asculți, doar eu dețin adevărul absolut!” 

 Nu putem accepta faptul că până în anul 106 d.H. n-am existat ca Neam doar pentru că așa ne învață unii și alții(alogeni, de obicei)  la școală sau facultate. 
Nu se pot accepta idei ce sfidează logica istorică!

Faptul că legiunile romane au pătruns în Dacia, au cucerit 14% din teritoriul ei, pentru o perioadă istorică de neglijat, 165 de ani și, peste noapte, TOATĂ populația Geto-Daciei, ocupată sau neocupată de romani, a început sã vorbească o... altă limbă, romanică!...Și  asta fără ca... 86% (!)din teritoriul Geto-Daciei să fi fost călcat de picior de soldat roman. 

 Totuși, galeria monștrilor asmuțiți împotriva României nu ar fi completă, dacă nu se menționează și autori... români vânduți, mari trădători de Neam și Țară care, întru spirit de solidaritate cu cei amintiți mai sus, nu se dau la o parte de a jigni spiritul Neamului, etichetându-i pe daci drept bețivi, pe Decebal drept invadator, Vlad Țepeș-criminal odios din categoria lui Stalin și Hitler, Mihai Viteazul - colonist paranoic, geniul poeziei românești Mihai Eminescu - fascist, Octavian Goga - lichea sau Mihail Sadoveanu și George Călinescu - comuniști. 

Oare nu credeți că a sosit timpul să ne respectăm Patria, istoria, Neamul și să ne cinstim eroii!!?
                                                               (DACIA.org)








Comentarii