-=- PANACEU UNIVERSAL PENTRU ORICE BOALĂ FIZICĂ -=-

-- PANACEU UNIVERSAL PENTRU ORICE BOALĂ FIZICĂ -


              Iată un subiect tabu în lumea medicală de astăzi.
 Abia în ultimul timp, un număr redus de medici, au început să meargă la rădăcina ADEVĂRATĂ a suferinței . 
 Doar aceia care au înțeles, au curajul de a face puntea necesara vindecării depline prin crearea unei armonii perfecte între spirit și trup. 
 O punte actuală fragilă, special întreținută așa, doar ameliorând, nu vindecând. 
 De ce asta ? 
Datorita forței financiar-dominante mondiale : 
Industria farmaceutică! 

Cea care produce boli imaginare , tratamente de sinteză, doar ameliorând ușor efectele, netratând cauzele, nici efectele, tocmai în scopul creării dependenței totale a omului de existența acestei uriașe industrii aducătoare de fonduri fabuloase, utilizate în special pentru zombificarea ființei umane . 

Din vremuri ancestrale există însă metode sigure de TRATARE și VINDECARE DEPLINĂ, aplicând medicina PANTEISTĂ, isihastă, cea bazată pe învățăturile ZALMOXIENE, medicina practicată de strămoșii noștrii prin preoți și preotese, cu ajutorul căreia bolile trupești pot fi ținute la distanță, iar cele instalate, mult ameliorate, chiar vindecate. 

Cunoscând adevăratele cauze ale suferinței, este simplu a se aplica și vindecarea, personalizat, pe fiecare ființă în parte. 

Secolul XXI, mecanismele globalizării, ale supunerii totale a societății unui nucleu limitat de putere, a dus la aceste dezechilibre majore ale spiritului și mentalului uman. 
 De la frică, la anxietate, depresii, epuizare fizică și mentală, etc . Toate create, induse artificial. 
 Prin ritmul impus organismului, alimentației otrăvite, apei clorate, fluorate, toate producând distrugeri sistemice în ființa umană. 

Conștientizând toate acestea, gândiți-vă, fiecare în parte, la cauzele agresoare ale mentalului, spiritului vostru: începând cu persoane, locuri, obiceiuri. 

 Când nu sunteți în armonie și rezonanță perfectă cu acestea, în mod special cu ființele de lângă noi, nu importă motivele, apar aceste dereglări spirituale, transferate mentalului și care, în final, aduc distrugerea organelor. 
Acestea, în loc să funcționeze ca un motor perfect în vastul angrenaj al trupului, se gripează, se distrug, aducând în lanț suferință trupească. 
 Așadar, căutați, identificați cauzele agresoare. 
 Eliminați-le! 
Apoi, începeți refacerea. 
 Începând cu sufletul, încheind cu mentalul. 
Dar, intr-o concordanță bine stabilită.  
Unde veți găsi remediul? 
 În nici un caz în rețete medicale, pastile farmaceutice de sinteză. Încă nu au inventat ăștia (pentru că nici nu au vreun interes!!!) pastile de tratare a sufletului. 
 Acelea vi le fabricați singuri, după rețeta descrisă mai sus, eliminând factorii agresori prin lipsa rezonanței și întorcându-vă către ființe, locuri, în care simțiți acest liant. 

 Cel mai bun, eficient, ieftin sanatoriu de tratare al sufletului, se numește NATURA . 
Nu vă pot da eu adresa. Asta, o găsiți singuri, tot prin rezonanță, desigur! 
 Duceți-vă acolo unde simțiți că sunteți CHEMAȚI! 
Foarte important! 
 Nu mergeți unde vă îndruma unul sau altul, un articol citit, sau un documentar văzut. 

Medicația? 
O găsiți tot din NATURĂ! 
DOAR DIN NATURĂ! 
 Plante, produse din plante, necesare suferinței voastre. 
 Simplu și extrem de eficient! 
 Cereți NATURII sa vă dea VIAȚĂ, chiar daca noi o agresăm continuu și... veți primi! 

Suntem, toți, parte integrantă din minunea numită VIAȚĂ sau NATURĂ, având și noi capacitatea de autovindecare și de reintrare în ARMONIA FIRII.

Să vă păstrați SUFLETUL în LUMINĂ și în ARMONIE cu voi înșivă în primul rând, cu sănătate și înțelepciune! 

Comentarii