-- TRIST, DAR FOARTE ADEVĂRAT...--

 -STAREA ACTUALĂ A NAȚIEI ROMÂNEȘTI-
              
          ...Spune despre marii noştri domnitori că nu erau altceva decât „metrese” ale sultanilor şi vei fi văzut și recunoscut ca un adevărat european, ca un om nou, cu o viziune adevărată. 

Renegă-l pe Eminescu şi însăşi limba română şi vei fi catalogat ca unul care şi-a înţeles menirea pe acest pământ. 

Fii cool şi reneagă-ţi strămoşii geto-daci, atunci vei fi unul dintre cei care au înţeles noul. 

 Dar ce a ajuns România de astăzi? 

O colonie la dispoziţia marilor puteri, U.E. şi S.U.A., am avut și avem guverne care, de fapt sunt ecouri al U.E., ale secretariatului de stat al S.U.A. 
Orice măsură este luată la Bucureşti, trebuie să fie aprobată mai întâi la Bruxelles, Berlin şi Washington, altfel, ne trezim că, comisarii U.E. ne urechează, ori Preşedintele este chemat la Merkel. 

România pentru a nu fi stresată şi pentru a putea supraviețui, trebuie să-şi trimită femeile, pentru a toaleta bătrânele occidentale pentru câţiva euro în plus, (oricum mult mai puţini decât ar fi plătiţi autohtonii); 
trebuie să-şi trimită bărbaţii să facă cele mai umilitoare munci, iar specialiştii și-i trimite pentru a munci pe bani puţini, dar oricum mai mulţi decât ar fi fost plătițiîn România. 

 Suntem o Ţară guvernată de ani de zile de străini, de oamenii care nu au interes ca România să prospere, de oamenii care îşi doresc ca România să rămână rampa de gunoi a Europei, iar populaţia să fie pe post de cobai, pentru produse alimentare de calitate îndoielnică, sau pentru medicamente și vaccinuri neomologate  încă...    

Spune despre poporul tău că ”a fost un popor târâtor, un popor de nimic, pe care au „urinat” toţi cum au vrut şi unde au vrut”. 
Citatul de mai sus aparţine lui Horia Roman Patapievici. 

 Să ne renegăm identitatea, să mergem la Bruxelles să întrebăm: dar cine ziceţi voi că suntem? 

Ăia ne vor trimite la unguri, să ne spună ungurii cine suntem, dacă nu vom înţelege ungureşte asta e!...

Spunea o muiere pe facebook: „cum să ne păstrăm industria, eram noi în stare să gospodărim o economie de asemenea proporţii?” 
Bine au făcut străinii că au dat ordin de jefuire a tuturor uzinelor şi fabricilor şi combinatelor ?! 

”Reprezentanţii” politici ai poporului s-au aflat în fruntea revoluţiei de deznaţionalizare şi distrugere a României, cu o abnegaţie demnă de cauze mai bune.

 Clasa politică românească( dar de sorginte STRĂINĂ), ca unică reprezentantă a poporului român, s-a pus pe treabă, la început buimacă, dar apoi din ce în ce mai organizată cu reguli de tip mafiot.

Un mare rol în dirijarea activităţii de distrugere a economiei româneşti l-au avut serviciile secrete, ca unele care înţelegeau exact ce se petrece în România şi care erau dornice de a se înfrupta din banii rezultaţi din „vânzarea fiarelor vechi, moştenite de la regimul comunist”. 
Citatul îi aparţine lui Petre Roman. 

  Țelul conducătorilor post-decembriști este doar ţinerea poporului sub talpă, cu venituri diminuate şi stipendii pentru cei ce se obosesc să-l pupe în partea întunecată a corpului. 

 Orice om de bună credinţă care va spune un cuvânt de bine despre Ţară, despre rezultatele dezastruoase ale guvernării, sau despre trecutul glorios al acestui popor străvechi, va fi catalogat drept comunist, drept duşman al poporului. 

Spune despre România că s-a târât tot timpul în genunchi la toate imperiile şi vei fi catalogat drept un om progresist, alături de marii progresişti Liiceanu, Patapievici, şi mulți alţii ca ei. 

 Din nefercire, diaspora românească se mulțumește doar cu denigrarea acerbă a Ţării și nu  ridică un deget pentru a da o şansă României în lumea civilizată, vorbind frumos măcar de istoria ei. 

Diaspora ungurească, în schimb, trăieşte numai pentru a-şi servi patria şi interesele ei în lume. 

Am reușit să trăim demni sub cei mai mulţi dintre domnitorii pământeni, demnitatea românească ajungând până la sacrificiul suprem. 

Apoi au venit domniile fanariote. 
Din nefericire în timpul celor 100 de ani de domnie fanariotă am adus umilinţa la rang de stat, cine era mai umil în faţa domnului acela avea de câştigat. De fapt, acela nu era decât un arivist, fripturist, parvenit. 
Deviza noastră a devenit, din nefericire pentru nația noastră, 
”TRĂIASCĂ UMILIREA, OBEDIENȚA, TRĂDAREA ȘI SLUGĂRNICIA”...
Încă este în vigoare...
(După o idee I.Cârstea)

Comentarii