-- ROMÂNIA ȘI ROMÂNII EI...--

          ROMÂNIA ȘI ROMÂNII EI...

  Din păcate, cetățeanul ROMÂN, nu a putut sau nu a vrut să realizeze că este manipulat grosolan de către persoane vândute puterilor străine, puteri care nici gând sã dorească binele ȚĂRII şi a NAȚIEI ROMÂNE! 

 Prea mulți ROMÂNI nu vor să priceapã că, chiar dacă mulți dintre ei îşi doresc dizolvarea guvernului şi a parlamentului, nu au să reuşească decât sã facă jocul partidelor politice servile puterilor străine, pnl, usr, pact... etc.,  partide care, în schimbul venirii la putere s-ar obliga la  a ceda ȚARA fără nicio remuşcare. 


NOI,  cei care am încercat pe 1 august să strângem toți românii din pribegie, ca de altfel şi pe cei din țară, am fost boicotați şi blamați până în ultima clipă deoarece, sloganul nostru era 
JOS TOȚI POLITICIENII PERINDAȚI LA PUTERE, INDIFERENT DE PARTID şi să ne recuperăm ȚARA! 

Nu a existat nicio concesiune sau negociere cu niciun partid, singura negociere, fiind cu POPORUL ROMÂN în cazul reuşitei protestului din 1 august. 

Ce s-a întâmplat?! 

Ne-am strâns exact atâți câți am gândit și simțit că ȚARA şi ROMÂNII au fost jefuiți şi subjugați destul, adicã 150 de ROMÂNI, români care nu doresc a fi sclavi în țara lor, care nu doresc a schimba din 4 în 4 ani hoții din parlament şi guvern cu alți hoți, care nu mai vor ca bogățiile ȚĂRII să fie cedate străinilor, care nu vor sã le fie defrişate pădurile, care nu vor să fie cobai pentru companiile farmaceutice, care nu vor ca țăranului să-i fie ucise animalele din bătăturã la ordin extern, care nu vor ca membrii familiilor sã le moară cu zile prin spitale, care vor ca educația să fie educație şi multe altele. 

Atâți ROMÂNI a mai avut ROMÂNIA! ..Pe 1 august...

NOI, NU AM PUTUT FI CUMPĂRAȚI, nu am putut fi manipulați şi nu am cedat ”ofertelor”extrem de îmbietoare...

Pe 10 august au ieșit...100.000, care au cerut DOAR schimbarea guvernului actual, adică înlocuirea pălăriei aceleiași Mării... la fel de co-RUPTĂ ca și cea prezentă...

Adevărul este că s-a scandat DOAR "Jos PSD". 
Dar....

NU s-a scandat "Jos Toată Clasa Politică Penală" ! 

NU s-a scandat "Verificarea Averilor, Demnitarilor și Funcționarilor Publici"! 

NU s-a scandat "Interzicerea tăierii pădurilor "! 

NU s-a scandat "Interzicerea Exportului de Masă Lemnoasă"! 

NU s-a scandat "Confiscarea Averilor Dobândite Ilicit prin Afaceri cu STATUL, a Demnitarilor și a Funcționarilor Publici "! 

Greu mai pricep ROMÂNII ce putere manipulatoare URIAȘĂ are acest SISTEM PROFUND CORUPT....




(împreună cu Răzvan Ionel Pinca și Sever Sărmășan)

Comentarii