-- Dușul dimineții, rece, rece ca gheața : despre SOCIALISMUL AUTENTIC --

    -- Despre SOCIALISMUL AUTENTIC         neconfiscat de sisteme corupte și nici de...”elitele”politice  -- 
(articol scris doar pentru cei care au urechi să audă, ochi să vadă și minte să înțeleagă!)
    ...Am destui prieteni apropiați cărora nu le vine să creadă că sunt un om, susținător al SOCIALISMULUI AUTENTIC! 

 Ei nu înțeleg nicidecum, de ce și cum o persoană cu o educație superioară, inclusiv prin Londra, poate să fie împotriva "pieței libere" și a "democrației"! 
Atât lor,cât și altor bieți păcăliți, le dedic rândurile următoare! 

   Un mecanism economic sănătos este acela în care fiecare OM, locuitor al PĂMÂNTULUI, are acces DIRECT la resursele națiunii în care s-a născut! 

Dacă țara unde locuiește este săracă în resurse naturale (sunt foarte puține astfel de locuri), atunci oamenii vor compensa prin MUNCĂ pentru a asigura un standard de viață decent pentru ei și familiile lor. 

STANDARDUL DE VIAȚĂ variază de la o cultură la alta: în stepele Mongoliei nu poți impune oamenilor case cu piscine, dacă alegerea lor este să locuiască în iurte, corturi sau cum s-or numi locuințele lor. 

Ca să înțelegem de ce un om educat și informat poate fi SOCIALIST convins,  trebuie să înțelegem CE SUNT BANII ȘI LA CE SERVESC EI într-o economie sănătoasă. 

BANII SUNT UN MIJLOC DE SCHIMB ÎNTRE MUNCĂ și MĂRFURI/PRODUSE/SERVICII.

 Azi, BANII au încetat să mai aibă acest rol, și sunt ARME DE DISTRUGERE ÎN MASĂ! 

De ce spunem acest lucru? 
Profitând de o educație deficitară (sistemul educațional transformă copiii ce sunt genii înnăscute în animale bipede incapabile de a raționa corect), un GRUP CRIMINAL ORGANIZAT TRANSFRONTALIER ce operează INVIZIBIL (adică în secret) și-a ACAPARAT MONOPOLUL EMITERII DE MIJLOACE DE PLATĂ! 

Astfel, 96% din populația Pământului muncește pentru bani, iar 4% (proprietarii BIS (Bănca Internațională pentru Reglementări cu sediul în Basel,ELVEȚIA- sunt maxim 6000 de persoane) folosesc BANII ca pe un mijloc de exterminare în masă al celor 96%. 

Cum? Cum adică "Mijloc de exterminare în masă" vor exclama ”rinocerii” autohtoni? 

Simplu! Cei 4% au dreptul, ei și numai ei, să tipărească și să folosească BANII,  iar ceilalți 96% SUNT OBLIGAȚI SĂ MUNCEASCĂ PENTRU BANI, în timp ce PRIMII... NU! 

Acesta este, de fapt,  CAPITALISMUL ACTUAL: PARAZITISM ECONOMIC ȘI SOCIAL! 

Asta e partea mai puțin gravă a situației! Partea cu adevărat gravă este următoarea: 
CAPITALIȘTII, folosind niște hârtii colorate(bani) pe care le-au IMPUS DREPT MIJLOACE DE PLATĂ, AU ACAPARAT ÎNTREG PĂMÂNTUL și au tăiat accesul celor 96% la DREPTUL LOR NATURAL! 

Acum, pentru prima dată în istoria consemnată a UMANITĂȚII, nu mai e nevoie de sclavi întrucât PROGRESUL TEHNOLOGIC permite utilajelor și roboților să înlocuiască pe termen nedeterminat sclavii de pe ”plantație”! 

Astfel că GRUPUL CRIMINAL ORGANIZAT INTERNAȚIONAL a hotărât REDUCEREA NUMĂRULUI DE SCLAVI cu 90%! 

Iar tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru sunt efectele acestui GENOCID INTERNAȚIONAL! 

Acum, vorbind strict de români, deși eu visez la un PĂMÂNT al TUTUROR, grav este că foarte mulți ȘTIU mare parte din lucrurile expuse de mine aici și... nu reacționează în niciun fel! 

Împotriva NEAMULUI ROMÂNESC se execută acum CEL MAI MARE HOLOCAUST din istoria lor națională! 

De ce? Din două motive simple: 

1) ROMÂNIA este un teritoriu extrem de bogat în resurse naturale puține țări de mărimea coloniei în care supraviețuim putându-se lăuda! 
    Fiindcă românii au renunțat de bună voie în 1989 la DREPTUL LOR DE MOȘTENIRE și la COTA LOR INDIVIZĂ din AVUȚIA NAȚIONALĂ, acum au ajuns să muncească și să bea apă...cumpărată, fapt nemaiîntâlnit în 2000de ani de istorie. 

2) Genetica Neamului Românesc este una extrem de rezistentă și de evoluată. 

Românul în mod regulat în 2000 de ani de istorie a luptat pentru ELIBERAREA NAȚIONALĂ! 

Istoria Neamului Românesc este un ciclu de eliberare-colonizare continuu! 

 De aceea INVADATORUL GLOBALISTO-SIONIST dorește cu orice preț exterminarea și/sau emigrarea acestora! 
Faptă care se întâmplă chiar în fața ochilor noștri! 

Vaccinarea obligatorie--cu vaccinuri neomologate, experimentale și neproduse la noi în țară, sub un control strict al calității -- e doar un mijloc pentru atingerea acestor obiective! 

Am scris pentru cei care se declară împotriva vaccinurilor, dar și împotriva socialismului! 

Dacă chestiunile expuse până acum au fost înțelese (dacă nu, le mai repetăm spre exasperarea unor departamente de analiză și sinteză a informației) se impune o concluzie: 

PĂMÂNTUL și UMANITATEA sunt prizonierii unui GRUP CRIMINAL SECRET ce folosește MONOPOLUL BANILOR pentru a-și atinge obiectivele: MENȚINEREA ACTUALEI TIRANII și EXTERMINAREA A 90% din "sărăcii"! 

Singurul model de organizare socială, care ar putea READUCE ECHILIBRUL este SOCIALISMUL AUTENTIC! 


În primul rând, prin NAȚIONALIZARE, care înseamnă REDOBÂNDIREA DREPTULUI NATURAL AL LOCUITORILOR UNEI ȚĂRI (drept de folosință asupra COTEI LOR INDIVIZE din MOȘTENIREA primită cu jertfa strămoșilor lor). 
Poate, dacă structurile politice de dinainte de 1989 nu erau infestate cu trădători, sabotori și cu lepădături, acest tip de informație trebuia asimilat complet, iar LOVITURA DE STAT DIN 1989 nu s-ar fi produs niciodată! 

În al doilea rând ( eu consider acest punct mai important decât primul, însă l-am lăsat pe plan secund de dragul cititorilor):  NAȚIONALIZAREA EMITERII DE BANI,  CE  READUCE PROFITUL ENORM DIN SENIROAJ, ÎNAPOI, LA PROPRIETARUL SĂU DE DREPT, POPORUL

Administrația - (urăsc cuvintele ”guvern” și ”stat” întrucât sunt cuvinte inventate de ASUPRITORUL MONDIAL pentru a deveni niște instrumente despotice și tiranice)- SUVERANĂ EMITE BANI SUVERANI FĂRĂ CAMĂTĂ și îi schimbă pentru MUNCĂ! 

Dar MUNCA nu se duce către cei 4% ca acum, ci se REDISTRIBUIE ÎNTREGULUI POPOR astfel că AVUȚIA NAȚIONALĂ CREȘTE ÎNCONTINUU și la fel și valoarea COTEI INDIVIZE A FIECĂRUI OM! 

Administrația SUVERANĂ de până în 1989 a emis bani și a plătit construcția de locuințe, școli, hidrocentrale, fabrici de tractoare, țevi, rulmenți grei și ușori. 

BANII au circulat și s-au întors la ADMINISTRAȚIE care i-a schimbat din nou pentru muncă.
Și tot așa! 
Dacă nu ar fi fost ”cozile de topor” ce au subminat continuu sistemul socialist, desigur!

  Astfel, BANII AU ÎNSEMNAT SCHIMB DE MUNCĂ dar PRODUSUL MUNCII ÎNSUMATE a peste 8.5 milioane de angajați a contribuit la CREȘTEREA AVUȚIEI NAȚIONALE! 
S-au construit 4 milioane de locuințe noi, curent electric și apă curentă în absolut toate localitățile, acces la educație și sănătate gratuit, acces la resursele patriei, 1253 de mari întreprinderi și aproape 6000 mai mici, peste 10 mii de CAP-uri, 300 de nave de pescuit și transport care constituiau a 3 flotă maritimă la nivel internațional. 
S-au făcut și erori, dar nimic ce nu putea fi remediat în timp...

Azi, 5 milioane de români au fugit pentru a supraviețui spălând toaletele din VEST și alți 5 milioane se luptă să nu moară în fiecare zi! 

95% din munca celor rămași pe teritoriul fostei ROMÂNII merge să susțină o cloacă de paraziți autointitulați "elite". 

Asta în timp ce românilor li se spune constant că o mărire de salariu minim ar fi o catastrofă economică! 

Din tot ce ați citit se impune o singură concluzie: SOCIALISMUL AUTENTIC poate readuce poporul român în drepturile sale! 

Însă, poate că românii nu mai vor ...nimic, poate vor doar să moară așa cum le este planificat în următorii 10-20 de ani!? 

Și eu, probabil că voi muri de aceea ideile sper că vor rămâne măcar  pentru cei care sunt pregătiți pentru viitor! 

O altă lume este posibilă! 
Trebuie doar să o dorim cu mintea și cu tot sufletul!
(adaptare după Luci Lucescu Londra)

Comentarii