--- DESPRE CORUPȚIE ȘI...CORUPĂTORI ---



Corupţia este metoda prin care ocupanţii străini ne controlează şi ne jefuiesc ţara în liniște.
Este o idee greşită să crezi că ceea ce se întâmplă azi în România are vreo legătură cauzală cu comunismul, cu foştii comunişti şi cu mentalitatea comunistă. 

Ceea ce se întâmplă azi cu ţara noastră şi cu fosta economie este în cel mai pur şi corect stil capitalist şi se desfăşoară după toate regulile capitalismului financiar globalist. 

Numai că, în cazul nostru, noi nu suntem o putere occidentală care exploatează o colonie, ci o colonie care este exploatată de puterile occidentale. 

De aceea totul pare pe dos. 

Corupţia nu este o tară a comunismului, ci este mecanismul de bază al capitalismului, fără de care nu ar putea funcţiona! 

Corupţia este metoda prin care ocupanţii străinii ne controlează şi ne jefuiesc ţara. 
Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii. 

Se face de multă vreme în România o mare tevatură pe tema corupției. 
Se pornește de la ideea că fenomenul corupției ar fi unul specific țării noastre,argumentându-se că ar fi o consecință a firii nostre ca popor,o racilă a comunismului etc. 

Corupția ar fi , conform propagandiștilor,în totalitate o problemă internă a României,constituind o problemă serioasă în calea instaurării ,,democrației” și a ,,statului de drept” în țara noastră și o frână puternică pentru dezvoltarea economică și socială. 

De fapt,corupția este un fenomen global și este folosită ca armă geopolitică de către marile puteri occidentale pentru a-și extinde influența asupra țărilor în care urmăresc interesele.
(Bogdan Lucian)

Comentarii