-- TOȚI DACII ERAU GEȚI, DAR NU TOȚI GEȚII ERAU DACI! --

    ---  Noi suntem urmași ai Geților! ---
Toți dacii erau geți, dar nu toți geții erau daci...

   Daci ne-au spus Romanii după ce au cucerit doar o mică parte din Geția(14% din teritoriu) . 

 ADEVĂRATA NOASTRĂ ISTORIE ŞI IDENTITATE NAŢIONALĂ A ROMÂNILOR este MAG N A  G E T I C A.  

Scopul celor care vor să falsifice identitatea Poporului român, este ca românii de azi SĂ NU SE CONSIDERE URMAȘI AI GEŢIOR, ci ai dacilor ÎNFRÂNŢI SI PERDANȚI ÎN ISTORIE, iar pe geţi sa-i REVENDICE – pe bună dreptate – ALȚII. 

   RENEGÂNDU-NE DESCENDENŢA noastra din nobilii GEŢI, ne este rezervat un loc detestat LA COADA EUROPEI, o naţiune înfrântă, ţiganizată, perdantă în istorie, lucru care se vede deja, prin modul cum europenii ne tratează. 

   ...Cu multa perfidie, se minimilizează din ce în ce mai mult istoria geţilor, iar ADEPŢII DACISMULUI PAPISTAȘ nu vor să știe de TĂBLIŢELE DE LA SINAIA, nu vor să audă de GEȚI și de nenumăraţii lor regi:  
👑Tanaus 
👑Tomiris 
👑Dromichete 
👑Seutes 
👑Cotiso 
👑Alaric 
👑Teodoric cel Mare, etc. – trecuţi sub tăcere – sau de cel mai mare rege al geţilor – 
 👑👑👑BUREBISTA – (mult mai mare decât 👑Decebal) și pe care NU L-A ÎNFRÎNT NIMENI în războaiele purtate, cel care a reușit unificarea celor mai mulţi dintre geţi pe cel mai mare teritoriu (de trei ori mai mare decât pe timpul lui Decebal), a înfăptuit reforme religioase și sociale care au întărit statul și societatea geţilor …




  Adepţii dacismului o țin într-una numai cu Decebal – de parcă alţi regi nu ar mai fi existat! – glorificand ...înfrângera dacilor și trecând sub tăcere victoriile GETILOR, cultura și civilizaţia lor. 

 Se trece sub tăcere faptul că GEŢII au învins și destructurat în final Imperiul roman ÎNTEMEIND NOI STATE ȘI NAŢIUNI ÎN TOATĂ EUROPA. 

 Pentru că Imperiul roman a cucerit o foarte mica parte din teritoriile locuite de geţi (practic, zona Banatului si imprejurimi, 14% din teritoriu), teritorii DENUMITE de romani Dacia iar pe toti locuitorii ca fiind daci, FALSIFICATORII ISTORIEI NOASTRE vor să denumească așa TOATE TERITORIILE LOCUITE DE GEŢI si pe geţii înșiși, pentru a ne șterge din memorie ADEVĂRATA NOASTRA ISTORIE SI IDENTITATE NATIONALA ….. 

Trebuie scrisa de cineva, MAGNA🔆GETICA! … 
(Sursa: Apollo Artemis)

Comentarii