--DEZBINAREA ZILEI -- NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI DE ALOGENII ÎNFILTRAȚI PRINTRE NOI! --






Motto:
 Eu personal, refuz să cred că citatul comentat și postat la finalul articolului a fost scris de un ROMÂN CURAT! Sunt ferm convinsă că sunt doar ”fumigene” aruncate pentru DEZBINAREA ROMÂNILOR PLECAȚI ȘI A CELOR RĂMAȘI ÎN ȚARĂ!


”Oare asta este părerea "diasporei" sau, sperăm, doar a unei mici părți din ea, despre noi, cei rămași în țară ca simpli cetățeni cu bunele sau relele care ni se întâmplă? (citatul de mai jos, la final de  articol). 
     Asta înseamnă să dezinformezi, asta înseamnă dezbinare, asta înseamnă să nu ai habar de țara ta și de ce se întamplă cu adevărat acolo, asta înseamnă să alungi totalitarismul, dar să păstrezi "mecanismele totalitare", asta înseamnă a îndemna la ură și proteste aiuristice menite doar a bulversa cele autentice,  asta înseamnă o părere ce se vrea "autorizată" despre țara sa (?), asta înseamnă înjosirea celor din țară, asta înseamnă să susții interesele altora, asta înseamnă să nu ai părinți în țară,  asta înseamnă să nu condamni TOATĂ POLITICA ÎN BLOC și să fii partizan al doar uneia dintre părți, asta ar însemna să vii să protestezi împotriva doar a unei părți din politicul la fel de corupt, să schimbi și apoi să pleci, fără să te intereseze că cei care vin au aceleași obiceiuri ca și cei vechi, asta înseamnă ca vrei să dai jos un regim totalitar (si pe buna dreptate) și să îl înlocuiești cu unul care nu are nici un plan sau idee despre cum o sa schimbe țara sau în ce directie doreste sa o conducă, sau deja știe prea bine și va păstra vechile obiceiuri, asta înseamnă ...dezrădăcinare și o spun cu durere, pentru că nu pot fi de acord cu acest mod de denigrare a celor din țară. 
     Acest mod de gândire și reacție publică, nu ajută cu nimic țara, ba din contră, o terefelește în ochii celor care îi hrănesc la ora actuală, ca și "țară adoptivă"! 
      Cred ca strămosii noștri s-ar răsuci în morminte dacă ar vedea ce a urmat dupa ei!”

Voi cei din Diaspora, aveți grijă cu cine vă adunați...
Mitingul din 1 AUGUST va fi SINGURUL fără NICIO INFLUENȚĂ POLITICĂ și care va promova doar SCHIMBAREA TOTALĂ ȘI COMPLETĂ A SISTEMULUI și nu...înlocuirea ...cu aceeași ”Mărie”, dar cu altă ”pălărie”!!! (Carpathio Neptuni Paterna Lupus)

Iată citatul cu pricina, incriminat mai sus: 

 "Cei de la țară, dar și din marile orașe sug ciubucul ajutoarelor sociale și a altor pomeni rozalii, și asteaptă ca să fie salvați de cei alungați de sărăcia și prostia fesenistă (FSN--prima formațiune politică de după revoluție, din care s-au desprins toate cele care au urmat) = Detalii pe www.informatii-agrorurale ro  ="

Comentarii